Zeki adamımdır. Belki al sana tam da istediğin adam bu diyemem ama istersen günler aylar yıllar boyunca muhabbet edebilirim ve elimden geldiğince yönlendirip yardımcı olabilirim gül.
Anı yaşamakla hedef koymak ters orantılı. Hedef nedir? Mesela ev almak hedefin. Böyle bir durumda nasıl anı yaşayabilirsin ki? Kaygın krediyi ödeyebilmek için hunharca çalışmak.
Ya da diyelim şirkette müdür olmak hedefi. Bu durumda geceli gündüzlü çalışırsın ki, seni yükseltsinler. Nerede kaldı anı yaşamak?
Yaşamıyorsun zaten bu kadar stresli olunca hedef dediğin heyecanlı sıkılmayacağım bi konu olmalı ki güzel anlarım çok olsun hedefe bağlı uzun süreli sürekli stres hali maddesel hedefler anlamlı değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bi evlenen bi evlenmeyen pişman aşko dert etme o yüzden hayata küsme tadını çıkar
Evliliği geçtim yalnız mutlu olmanın yollarını atıyorum
Yalnız mutlu olmakta zor ailenle mutlu olmaya çalış kız arkadaş veya günibirlik arkadaş vs bs
sahip olduğun imkanlar seni yaşadığın hayatta ne kadar ayakta tutabilir bunu bir gözden geçir önce
Kariyerinize odaklanın elbet gönlünüze göre biri denk gelecektir umudunuzu yitirmeyin
Bende senn gibiyim oluruna bıraktım şimdilik ama kendime göre öncelik plan yapıyorum şu an
Evlilik neden bu kadar önemli siz kadınlar için?
Daha güvende hissetmek için
Neden dağ başında mı yaşıyoruz, ayı falan mı saldıracak?
Tamamen duygusal bişey bu
Tama anlıyorum seni ama bunu takıntı haline getirmeye de gerek yok. İnan bana evlilik sandığın gibi bir şey değil
Güvenmek istiyorum sadece evlilik değil bağlayıcılık
Peki ama artık güvenilecek insan kalmadı pek. Hem de her konuda
Neyiyle ilgileniyorsun parasıyla mı?
Geçinecek kadar standartlarda para koşulsuz sevgi doyum güven
Çok duygusalsın be hatun. Belli ki bu konuda kötü bir deneyimin var.
Çok iyi deneyimim vardır ya da
Evet iki tan birisi ortası olamaz. Demek ki o zamanları ve o duyguları çok özlüyorsun
Doğru tespit 👌
Zeki adamımdır. Belki al sana tam da istediğin adam bu diyemem ama istersen günler aylar yıllar boyunca muhabbet edebilirim ve elimden geldiğince yönlendirip yardımcı olabilirim gül.
Seviyorum ya zeki insanları tebrik ediyorum
Teşekkür ederim o zaman takiple de ara sıra muhabbet ederiz
Yalnız olunca hedefe gerek yok. Doğaçlama yaşıyorsun
İdealist ve hep bi amaç arayışında olanlar doğaçlama bilmez
O yüzden kaybederler hep. Çünkü hedeflerine ulaştıklarında boşluğa düşerler. Ve hedefleri anlamsızlaşır.
Temaşâ edip anı yaşayabilen ya da kendi için doğru hedefler koyanların hikayesi mutludur bence
Anı yaşamakla hedef koymak ters orantılı. Hedef nedir? Mesela ev almak hedefin. Böyle bir durumda nasıl anı yaşayabilirsin ki? Kaygın krediyi ödeyebilmek için hunharca çalışmak.
Ya da diyelim şirkette müdür olmak hedefi. Bu durumda geceli gündüzlü çalışırsın ki, seni yükseltsinler. Nerede kaldı anı yaşamak?
Yaşamıyorsun zaten bu kadar stresli olunca hedef dediğin heyecanlı sıkılmayacağım bi konu olmalı ki güzel anlarım çok olsun hedefe bağlı uzun süreli sürekli stres hali maddesel hedefler anlamlı değil
Güven olmadan evlilikte olsa da anlamsız geliyor bana
Önünde seçenek yoksa seçenekler belirle eğer seçenekler varsa yararına olanları seç ve ilerle
En guzeli hayatı spontane yaşamak
Ufukta boş ve geçiçi flörtlermi var
Boş ve geçici olana kapalıyım
Kalıcı olanı bulup denk gelmelisin mutlu bir hayat seninde hakkın
sen güzel değilmisin
Su akar yolunu bulur, rahat ol
Ne güzel
İş güç?
Kamu çalışanı
Ne güzel boş ver evlenipte başına iş açma
😅😅
😂😂