Ahqhah süper 😅 ben de filtresiz paylaşıyorum fotoğrafları, paylaşırken ben bile diyorum bu ben miyim bana benzemiyorsa paylasmiyim diyorum. Geçen bir fotoğrafta sanki karşındakini küçümseyen bir ifadeyle bakmışım, güzeldi ama onu paylasmadim. Daha az güzel çıkmış olanı paylaştım. Bazıları da fotoğrafta daha çirkin gerçekte daha güzel oluyor. Benim işyerinde beğendiğim biri var işte neyse, fotoğrafları gerçek hâlinden daha çirkin. Hala yakışıklı tabi ama gercekteki halı daha yakışıklı..
Benim karşı cinsten tek güvenmediğim şey bana karşı her zaman hayatının sonuna kadar sadık kalacak mı kalmayacak mı o. Yani bu devirde erkekler çok çapkın genelde hepsinin gözü dışarıda o yüzden ben güvenemiyorum acaba evlenince evlilik gibi ciddi bir yola falan girince beni aldatır mı gözü dışarıya falan kayarmı. Tek korkum bu.
Filtreye gerçekten güvenilmemeli ya.. bizim iş yerinde bir arkadaş var. Profil fotosu bebek gibi gören zanneder ki şahane güzel ama yakından ortalama bir arkadaş. Ne gerek var bu kadar filtreye..
Ben de büyük büyük konuşmalar yapanlara pek güvenmem. Hemen gardımı alırım.
Olduğu gibi davransa kızı tav edemez ilişki başında ilgiye bogup "ayy bu adam tam istediğim gibi" diyorsun. sonrası hüsran bir gece bakıyorsun adam hödük olmuş🥲 senin şu bahsettiğin filtre olayı gibi djddj
Hayatımı zindan edip etmeyeceğine.. kıskançlık krizlerine girip girmeyeceğine.. içindeki benimle tanistirmadigi o canavarla yüzleşip yüzleşmeyecegime..
lafı uzatmaya gerek yok. başıma bela olup olmayacağına kısa ve net.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
evlenene kadar, sevgililil döneminde farklı farklı kızlar da şanslarını denediklerine çok kez şahit oldum. güvenemiyorum bu yüzden. insanın duyguları karışır ister istemez...