AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Ben Kürt hanımım Türk. bir kızımız var. Hiçte sorun yaşamadık.
bu tür saçma sapan sorularınız yüzünden bazı zekasız insanlarımız iki halkı düşman belliyor ve üstüne gidiyor.
Allah aşkına dikkat edin biraz daha!
sorunun cevabı ise EVET EVET EVET :D
sacmays alutfen sıkayet edın tamam
taam -_-
Evet. Sevgili bazinda bir irnegim yok ama. Bir ton cocukluk arkadasim oldu. Hic sorun yok. Sadece karakter uyumu onemli.
anladım saol
Duruma ırkçılıktan değilde gelenek görenekten bakmak lazım. Her evlilikte ailelerde evleniyor aslında ve örf ve adetler değişik olunca insanlar adapte olmakta zorlanıyor. Tabi bir de siyasi durumlar var.
karışık ıste
Ben Kürdüm Türk biriyle evlenirim ırkçılık en nefret ettigim olaydır.
haklısın
Sen kürt olduğun için ırkçı olmuyosun zaten. Çünkü sen halkların kardeşliği diye diye büyütüldün. Gerçi bir çok yorum yapan Türk arkadaşlarda bu faşist reflekslerden ne mutlu ki kurtulmuş. Ama ne yazık ki hala Türkiye de yaşayan herkes Türktür diyen hokkabazlar var
Birisi vatan haini diğeride kafatası milliyetçisi değilse olur.
anladım
ben bir Kürt olarak diyorum ki gayet güzel olur etle tırnak gibi iki millet olduğumuzu dünya aleme ıspatlamalıyız..
pekı tşkr ederım
Irk olayini falan gectim kültür çatışması yaşarsınız akrabamdan biliyorum
tşkler
Evlenir mesela amcam ve yengem ama fuocoturco nun dedigi dogru irkcilik olmamasi lazim
tşkr ederım
Mümkün değil. Turkle kurt kardestir cunkusfsfagahavd
:))
sorma bu konuda bir ah çeksem kars tan duyulur en sevdiğimi yitirdim bu yüzden :(
neden kı
ben türktüm o kürt ama o ve ailesi pkk cı cok seviyordum ama ciğerim kanaya kanaya ayrıldım çünkü ne onun ailesi nede benim ateş le barut bir araada olamazdı bn onu çok özlüyorum ama o yok :(
Araya sevgi girdi mi engeller aşılır. Olur. Çok da güzel olur.
anladım saol
Vatan haini birkurte asla demiyimde olmaz hem kurt turk die ayrim yaptigimiz icin bu durumda ve bu dusuncedeyiz olur neden olmasin kafalar uyussun aranizda muhabbet olsun yeterki
tşkler
Olmaz tabiki. Bu zamana kadar ne kadar kürt gördüysem hepsi pkk yı savunuyor. En kotu sempati duyuyor. Eğer Gerçekten Türk'se o ilişkide sıkıntı çıkar.
tşkler
Tabikide olur. Yani bunu engelleyen bir şey yok şu an . Olan engeller aşılmalı artık. Yani tek sorun kültürel fark olur onuda çiftler kendi aralarında çözmeli bir şekilde
aılelerde kabul etmelı
Abim evlendi ve kürt diyerek birçok kişinin beğendiği yengem herkesten çok daha iyi sıcak kanlı. Geçin artık şu kafayı örümcek ağlarını bir temizleyin.
anladım saol
Sende bir teröristle evlen.
türk kürt farketmez güzelim tabiikide evlenirler yeterki kafalar uyuşsun
anladım
türküm kürtle evlendim..6 aylık evliyim ve eşim eve gelmiyor çünkü ailesi boşanmamı istiyor.. sebebi ise her gün evlerine gitmemem ve işlerini yapmamam.. gerisini siz düşünün
hadı ya uzuldum
kürtler kadına değer vermez vata etmişsin evlenerek
evet hiç değerim yok
bı komsumzu vard kurtı kadın tekmayle gırımsıtı dısrda elınde tepsı vardı unutumam bak onu.
doğulular aldıkları kadını köle biçiminde görürler neredeyse annesinin babasının ayaklarını yıkamanı bile utanmasalar isterler doğulu biriyle evlenmekle en büyük hatayı yapmışsın bedelinide limdi çekiyor olmalısın Allah yardımcın olsun onlar medeniyet ve saygı bilmeyen millet ! fakata asla boyun eğme en çokta seni türk olduğun için ezmek isteyecekelerdir fırsat verme
Hayattan beklentileri ve düşünce yapıları uyuşuyorsa gayet güzel olur.
tşkler
kürt değilim fakat şunu sorarım sana, anne ve babanı kendin mi seçtin? Bu etnik kompleks neden?
ıykıde secmedım kendım memnunum aılemden
iyiki de mi? :D güldürme beni. insanız, insanlığımızı yargılayalım. kürtmüş lazmış ne alaka. örf ve adetlerine ya da ne biliyim ailene uygunsa herşey 2. planda kalır. kimlik önemsiz bence tabi makul birisi olduktan sonra.
gul sen de o zaman
tamam tamam kürse s. ktir et, dememi mi bekliyosun şimdi :D çok beklersin :))
ya ne beklıcem ya
Turk-kurt alevi sunni muslim chris farketmez insanin kisiligi onemli.
tşkler
öyle sormuşsunki insanla maymun ewlenebilir mi gibi bişey olmuş bu sanki farklı canlı türleri :)) neden ewlenemesinler ki :))
sen ıstedıgını anla ıste :)
Sonra ulke olarak niye gelismiyoruz eee boyle Dar dusunceli insanlar varken Bizim iki adim atmamiz imkansiz.
babana sor babama ben ıstedıgımel evlencem de ne dıycek
ayrımcılık yapmayın. 'insan insanla' evlenir bu anormal bir sey degil.
ceversel seyler
Turk kurt diye biseymi var insan sevdikten sonra gerisi hikaye
sen aılene karsı gelırmısın bu konuda
Zor sordun ordan calismadim ben :)) bilmiyorum samimi bir cevap vermek gerekirse o anki iliskinin gidisatina bagli haa suda var bir adama 10 kisi bundan sana hayir gelmez diyorsa kulak tikamamak lazim aile karsi gelcekkadarda sevmissem herseyin cok cok olmasi lazim cokkkk guvenirim cokkkkkkk inanirim, severim vb gibi
Neden olmasın yahu? Bu ne saçma soru! Şu soruları biraz daha düşünerek sorsanız keşke.
yarası olan gocunur ıstedıgımı sormak ta özgürüm
Kürtlerin kökeni orta asya türklerine dayanıyormuş..
duymadım
Ayrıca biri türk diğeri kürt 5 milyonun üzerinde çift var Türkiyede
Bunu hangi kaynaktan okudun?
Emekli bir albayın kitabından.. araştırmadım tabiki çünkü yeni öğrendim.
Kürtler 5000 yıldır mezopotamya topraklarında yaşıyolar. Öyle beyni darbecilikle faşizim arasında sulanmış albayların kitaplarından Kürt tarihini öğrenmeyin. Bu albaylar yüzbaşılar genelkurmayca basılan kitaplarda kürt kadınlarına, kürtlerle ilgili ne kadar iğrenç şeyler yazdılar. O yüzden bu tür tarihi konuları tarihçilerin kitaplarından oku
Kesin öyledir, kesin. Her duyduğuna inanma.
Kurtleri asagilmak bir yani butunluk ve kardeslik adina cagri yapiyor vs. bilemem arastimak lzim
Annemin kuzeninin kocası kürt çokta güzel evlilikleri var 2 çocukları oldu mutlular falan. neden olmasın ki insan gibi biriyse
ınsan sa tabıkı
valla canım çocuğun nerde yaşadığına bağlı batıda yaşıyorsa ailecek evlen derim Doğu'da yaşıyorsa zor. doğudaysa %95 pkk sempatizanıdır tecrübelerime dayanarak söylüyorum emin olabilirsin buna
Sevgiye kanıp evlenmemek gerek. Birbirlerinden çok farklı yetişen, adetleri farklı olan insanlar sonuçta. Anlaşması gayet zor olur.
aydin bakis ve goruse bagli. karaterlere bagli irklara degl
SORU BU SADECE KATIL YA DA KATILMA
sorunun cevabida bu anlamadin mi
tşkler cvb ıcın
benim anne tarafım laz baba tarafım kürt böyle saçma soruş şekli olmaz daha dikkatli ol bence
saçma degıl gerçekler bunlar
allah askına sacma değilmi kürt ile türk. türk ile laz evlenemez diye birşey mi var karsılık sevgi sadakat saygı çerçevesi olduktan sonra kürt le yahudi ermeniyle türk te evlenir rum da evlenir kim mani olabilir buna allah aşkına
ben muslumnala evlenırım
ben burada genelleme yaptım bilmem farkındamısın canım
tşkler cvb ıcın
rica ederim umarım sorunun cevabını almışsındır
saolasın
Karşı taraf muslumansa düzgün karakter kısmına hiç girmiyorum evlenir ister Türk kurt ister alevi Sünni ister zenci Amerikalı olsun dinimiz de ırk ayrımı yoktur sonuçta.
hoclar neden dıo pekı dengınle evlen dıye
Dengin derken hiç bir hoca irktan bahsetmiyor. Kuran'da hadis de ilmihalde evlilik meselelerde ne yazıyor ona bak.
Ha su ayrı bir konu farklı gelenek Görenekler ki insanlar daha zor anlasir o bağlamda saten insan dengin edinir ama müslüman kadın kafir erkekle evlenemez. Erkek kafir kadınla evlenirse o kadında islam dinini kabuletmesi gerek şeriat hükümleri de belli
Yani öyle bir ayrımcılığa düşen hoca halt yemiş h olsun
bılmem artık
Naptikta eksi 1 yedik anlamadım :D doğru soyleyeni dokuz köyden kovarlarmis soruyu guncellemissin ıyide vatan hainin saten dinde yeri yok h. olsun
Şahsen istemem. Ama iki gönül bir olursa samanlık seyran olur diyorlar ama yok istemem.
tşkler
Aşk varsa saygı, emek varsa kürtmüş türkmüş ayırt etmem. en basit örnek ablam ve kürt eniştem 26 yıldır mutlular
tşkler
En son 6. Sınıfta bir kürt sevgilim olmuştu bir daha da tövbe sümme haşa...
Neden evlenilmesin kızım!!
Türk kürde, sünni aleviye kiz verseydi bu ülke cok daha iyi yerlerde olurdu zaten.
kızım ne ya abla de barı :DDDsaol cvb ıcın
Sinir ettin beni cunki
soru sordum ısteemzsen katılmassın
Katıldık artık. Özür
ewlenir ama ailesi çok sorun olur belli bir zaman sonra benim anne baba öyle... çok zooooooorrrrrrrrrrrrr
Aşkın ırkı yoktur. Bizim meseleye gelecek olursak bu sağduyu meselesi. Vatansever bir kürt neden eş olmasın ki.
Vatanseverlik kürdü kürt olarak kabul etmemek dışlamaksa ben vatansever değilim !!
yok öyle bısey
neden evlenmesin ki
https://i.hizliresim.com/rdWbYN.jpg
of ben ne dıyorum sen ne dıosun ıısneze gelmıo soru
Ulan kurtte insan turkte insan. niye evlenemesinler. allahim sen akil ver
amın canım
aşırı milliyetçiyim nasıl olduysa bir kürt kızına aşık oldum. şimdi belki de evlenicez. :)
ya buyuk konusuyuruz aılelerde öyle asla olma zderler ama kaderınde vars aoluo
belki aileler sıkıntı yapabilir gibi ama ya olmadı kaçırıcam artık napalım :)
bak kurtlerde yapıomus ayrım gordun mu
Turk kürt yoktur din kardesi vardir din kardesi olduktan sonra tabi evlenilir
snlsdım saol
Hangi din kardeşi? Arkandan vuranlara kardeş demeye devam edin.
Bak arkadasim dogulu degilim AMA tanidigim bircok dogulu arkadasim cogu milliyetciyim diye gezenden daha milliyetci hepsini yargilamak yanlis benim icin nereli oldugun degil inancin onemli AMA hdpli hic bir kimse dostum olamaz o ayri
kardeş denmez hepsıne
Bakalim benim icin islama uygun yasayan herkez din kardesimdir
pekı tşkler
İki kişinin evlenebilmesi veya beraber olabilmesi için insan olmaları yeterli bir durumdur..
evet
İkiside insan sıkıntı ne burada? Irkcılık yapmayın lütfen!
Benim matemetik hocam kürt eşi İzmir'li çokta mutlular. Bu kadar sığ düşünmeyin l*n . Siz evlenmeyin ki çocukalrınız olmasın daha iyi. Sözüm sadece soruyu sorana değil.
saygı duy ınsanların fıkırlerıne herkes kendı ırkaında evlenmek ısteyebılır, ben sadece sordum.
Ne duyucam saygı, insan ilişkilerini kimse sorgulayamaz. Bu soruyu sormaktır asıl saygısızlık.
cvb verme olur bıter
Soruyu sormuşsun bir kere?
özgürce soruda soramıyoruz
Özgürce cevapta veremiyoruz? =DD Cevabımın sizlere ters gelmesi yanlış olduğu anlamına gelmiyor.
iyi geceler
Kasitli bir sorumu?
Saçma bir soru! !
Zihniyetler bozukluk yoksa sorun yok! !
ya soru ıste bı sebebı varkı soruyoruz
Kac yasindasin nerelisin? Hicmi cevrende gormedinde soruyorsun? Kasıtlı soru gibi geldi!!
kasıtlıysa kasıtlı veya degııl kendımle ılgılı bı durum
kasıtlı zaten kendin itirf etmişin, ayrımcılık yapıyorsun!!! kendinle alakalı olsa cevabını bildigin bir soru sormazsın!!
of ugrasamıcam senle
işine gelmedi çünkü
iyi geceler..
san burada haayat hıkyemı mı anlatım
sadece olayları carpıtma, cvbını bildigin soruları kasıtlı sorma yeter senden hikaye isteyen yok!!
olur neden olmasın türk ile yahudi oluyorda kürt ile türk olmasın
aıleler ıstemeyebılıo
gerektiğinde ailenide karşına alırsın ewlilik bu düşmanlık değil
anladım
neden kendimizi dar bir kalıba sığmak zorunda hissederiz neden ırklardan dinlerden önce insan olduğumuz gelmez aklımıza?
gelemz ıste
gelemezse insanlığımızı gözden geçirmemiz lazım. insanların işine geldiğinde hz havva hz ademden geldik herkes kardeş, işimize gelmedimi yok benim öyle bir kardeşim sen alevi sen kürt türk vsss. o ne ala memleket.
bız sıtemedık bazı seylerı
Türk bayrağının değerini bilen, ana dilini türkçe, ana vatanını Türkiye olarak benimseyen bir kürtle türk sevgili olabilir
evet tabı
Düsünceler ayniysa ve anlasabiliyorlarsa ki sadece kürt türk degil her irktan insanlar beraber olabilir/evlenebilir ☺️
anladım saolasın
Rica ederim ☺️
Enistem kürt ne bizden bir sikayeti var ne de bizim ondan. Hatta kayinvalidesinin üst katinda oturuyorlar :Dd
ne güzel
Evlenilmez kürtle arkadaş bile olunmaz sen domuzla evlenirmisin veya arkadaş olurmusun?
ne alaka bunla mal mal düşüncelerle yaşıyorsunuz cidden
nedir sizdeki bu mikro milliyetçilik bir git bakayım gerilere saf kanmısın?
Kürdüm! hain değilim! kusura bakma ama kendi ırkımdan istiyorum diyerek kendimi sınırlamam!
yav olur tabi sacmalayıp durmayin düşünce kıt olmasın yeter insan gibi dusunup işlerine baksınlar birbirlerinin kökenlerine degil
Olur tabi. ablamla eniştem evlendi çok güzelde bir evlilikleri var
ne guzl
Olur niye olmasın azeri oluyor Japon oluyor hatta Rus oluyor kurtte olur
olursa oluyordur
ırk dil din ayrımı olmaz evlilikte. insan olsun yeterki
orası öyle
Olur tabi neden olmasın sevginin aşkın önüne ne geçebilir ki?
anladım saol