Çok kullandığın sevgi kelimesini hangisi?

çok kullandığın sevgi kelimesini seç?
Cennet yüzlüm
Vay güzel
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
47Cevap
Balkitom, aşkitom, kocişkom, oyş oranı isiririm bak falan genelde
"Canım Benim"..
Cix cok banal, daha yaratici olmaniz gerekir efendim.
Yoo nerden cikardiniz sabah musaittim göz attim yorunlara ve nacizane fikrimizi beyan ettik sorun neki
Sana yazmak icin fikrinimi sormamiz gerekiyor pardon
Seni simdi hatirladim nerden denk geliyorsun hep bana arkadas tamam bi sus
👎👎
Bunları hiç birisine karşı kullanmadım 😄
Aga be 🚬🚬
Güzelim, balım..
Tatlım diyorum ya da şapşik. Fakat uzun zamandır kullanmadım bilmiyorum hatırlamıyorum.
Hmm işallah yeniden kalbini çalan olur
şapşik iyimis bak, olursa bende bir deneyim.
Ben pek kullanmam sevgi sözcüğü yüz yüzeyken galiba sevgilim olursa o zaman görürüz ama ağzım alışık değil. Yazışırken de aşkım değil de askim diyorum daha samimi geliyor biraz psikopatlık gibi. d Ama sevgilim bana bebeğim, yavrum, güzelim derse hoşuma gider :)
Kullanmıyordum kullanmam lazım artık seç bana birtane😄
Hmm kardeşim gelen bişe ama sevdine kulan ma hitebı içten gelir
Ama dur yardım edeyim hmm şoyle senin kulanıcı isminden dolayı aklıma gelen prenses 😂
KS de niye habire benim yazım la uraşiyor
Bilmem ki… kulağını çekelim mi Prenses
Listede bulunan isimlerin hepsinden nefret ediyorum. Ve yapmacık buluyorum onun yerine kişinin ismini söylemeyi tercih ediyorum.
Sevgi kelimelerinin cogunu kullqnirim herkese karsi ama pek icimin isinmadigi kisilere karsi konusmam ,
Sevgilim olmadı hiç kullanmıyorum. Merhaba bana yardımcı olabilir misin sence benim tipim yüzüm nasıl profil fotoğrafıma bakıp yorumlar mısın beni 25 yaşındayım.
Bir herşe tip deyildir karakter önemli iki kendinizi çirkin histmeyin kimse çirkin deyildir
Üç normal birisin yani fotonda kotü bişey yok iyisin yani umarım gönune gore birini bulur mutlu olursun
Rica ederim
Kuzum derim. Genelde samimi olduğum bütün bayanlara bu tabiri kullanırım
Bitanem, kuzum, balkabağım ki bunları da anneme söylüyorum.
Hayatımdaki sevdiğim insanlara şu ikisini kullanıyorum çoğunlukta; canım, hayatım
Usta müdür.. eski eşime baba diyordum😅 koçum aslanım yiğidim..
Sevdigim kelimesidir şayet hala kullanmak nasip olmadı
İşallah kualnırsın knk
Kuzum diye bir hitap şekli var ben onu seviyorum ama herkese karşı kullanmam 2 3 yakın arkadaşım.
Ben huyuna göre hitabet tercih ederim. Mesela keçi seven biri ise canım keçivellam diyebilirim 😀
Naber lan teneke
N’aptın lan boş
Adamsın lan adamın olmadığı yerde
Naber lan gö7oglanı
Bu sekılde gidiyor
Hepsini de. Flört zamanlarında "Destinam" şeklinde rehbere kaydettik birbirimizi (Yunanca kökenli mana olarak aynı.) Birkaç gün sonra "Alınyazım" diye değiştirdik.
Şu anda fark ettim ben artık sevgi kelimesi kullanmıyorum sjjsjsd
En İyi Cevaplar