dün bi yere giderken haber vermedim diye triplendi bugünde tersti biraz ve devam ediyor
10 gü
Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 haftadır sevgiliyiz ve sürekli soğuk yapıyor triplere giriyor. Ne yapmalıyım?

dün bi yere giderken haber vermedim diye triplendi bugünde tersti biraz ve devam ediyor
2. Anlayışlı Olun: İlişkinizin yeni olduğunu ve her iki tarafın da birbirini daha iyi tanımak için zamana ihtiyaç duyduğunu unutmayın. Bu dönemde her iki tarafın da hassas olması önemlidir. Anlayışlı olmaya çalışın.
3. Sorunları İşaret Edin: Erkek arkadaşınızın neyin sizi rahatsız ettiğini veya triplere girmesine neden olan şeyleri anlamaya çalışın. Bu sorunları tespit etmek, onları çözmek için ilk adımdır.
4. Dengeyi Bulun: İlişkinizde dengeyi sağlamaya çalışın. Her iki tarafın da ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlamaya çalışın. İlişkinizde her iki tarafın da mutlu olmasını hedefleyin.
5. Sabır Gösterin: İlişkinizin ilk haftalarında yaşanan sorunlar zamanla düzelebilir. Sabırlı olun ve ilişkinizin derinleşmesine fırsat verin.
6. Uzman Yardımı: Eğer sorunlar devam ederse veya çözümsüz gibi görünüyorsa, ilişki danışmanlığı gibi profesyonel yardım düşünebilirsiniz. Bu, ilişkinizi daha sağlam bir temele oturtmanıza yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, ilişkinizin başlangıcında karşılıklı anlayış, açık iletişim ve sabır çok önemlidir. Sorunları ele alarak ve birlikte çalışarak ilişkinizin büyümesine katkıda bulunabilirsiniz.
Cevap
13Cevap
Kendini kanitlama pesinde ben buyum işte demeye calisiyor
hadi ordan ya 1 haftalık trip de nedir ergen biriyle çıkmayin 5 yaşındaki çocuk dan farksız lar
Çekme kimsenin derdini abla.
Ben bunu öğrendim kendimden gerek yok
Nasıl biri olduğunu gösteriyor
Baskın olmaya çalışıyor
haber vermek zorunda mısın ki
Tam ergen özgüvesizliği
Ergenlikten çıkamamış sanırım.
Aklına başına alsın konuş onla
mutlu değil seninle
Mesafeniz koyun
Belki de başka görüştüğü biri vardır
Koyntekmeyi