Ben akraba evliligine karşıyım fakat dileyen diledigi gibi evlenir cocugunu yapar karismam saygi duyarim ama asla desteklemem sonra fakanca bebek icin yardım diye ağlayıp duruyorlar olan küçücuk kuzulara oluyir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Milyonlarca insan arasında gidipte kuzenle evlenmeyi bende dogru bulmuyorum , kuzen kardeştir
Dünyada başka insan mı kalmadı çok kızıyorum bunu yapanlara bir de çocuk yapıyorlar ya katil olmalık
Amca çocuklarının evlenmesine karşıyım da diğerleri o kadar abes değil bence.
Kürtlerin öğrenmesi lazım
Tek kurt degil turklerden de yapan cok var yani belli bir ırka yukleyemeyiz boyle bir şeyi
Kürtler baya savunuyodu yalnız Türklerde daha az
Hayir ikisinde de savunan cok tek kurtler değil ayrica asiretlerde gorukuyir diger kurtlerde eskidendi o artik bayagi azaldi ama turklerde de hala cok var yabanciya gitmesin diye dusunup akrabayla evlendiren cok
Ikisinde de ayni hatta turkler daha cok savunuyor bunu artik
Bizde yok ama tüm Kürt arkadaşlarımın anne babası akraba hatta 15 yaşındaki kürt arkadaşımıda kuzeniyle evlendirdiler
Türklerde ayıplanıyo kürtler normal bakıyo
Bende türküm ve benim de kendim gibi turk arkadaslarim var fakat turklerden de 14 yasindaki kizi amca kgluyla evlendirmek ksteyen aileler cok gordum gerek arkadaslarimda gerek diger cevremde olsun yani turklerde ayiplaniyir kurtkerde ayiplanmiyir diyemezsin boyke bir seti bir irka yukleyemezsin dogru konus
Turklerde ayiplanmoyir nerede ayillanmak cocuklari kuzenlerle evlendirmek isteyen turk aileler cok fazla hatta kurtlerdwn de fazla ne sacmaliyorsun
🤠👍
Dogunun cogunlugu turk mu guzel kardesim benim. O ilelrdeki toplam nufusun ne kadari kurt inlari da bjr cikarsana
Kurt mu olacak*
Evet çoğu kürt
Ya bos bos konusma cigu kurt diyir bir de o zaman doguyu komple kurtlere vermisiz burasi yati kurdistan tovbe yarabbim
Öyle bişey yok eğiticez hepsini
Yaw yuru git hala bos bos konuşuyor doguda kurtler turklerden fazla diyir bir de hala devam ediyir
İçim almaz asla böyle bir şeyi.
Benim annemle babamda akraba evliligi yapmış ve kardesimde digustan gelen astım ve saman nezlesi var mesela o yuzden asla akraba evliligi yapmam
Bu tür şeylere çok şahit oldum. Asla kabul edebileceğim bir şey değil:.
Aileler zorla evlendiriyor genelde boyle durumlarda
Beni kimse zorlayamaz. Evleneceğim insanı kendim seçerim.
Ama herkes senin gibi degil iste
Maalesef...
Artık bu da onların sınavı. Herkesi kurtaramayız.
Karşıyım sapıtmış hepsi
Kuzen kardeştir
Akraba evliliği başlı başına sorun