Kendimi çok yalnız değersiz hissediyorum?

Öncelikle buraya yazmamın sebebi konuşacak dertleşecek kimse yok benimle. Ne beni anlayacak yakın arkadaşım nede beni seven biri. Hem arkadaşım hem sevgilim gibi gördüğüm çok değerli birisi vardı. Bana dertlerimi unutturan onunla konuştuğum zaman kendim gibi hissettiğim biri. Yüzyüze daha görüşememiştik ama 6 aydır hep telefonda konuştuk. Artık hayal kurmaya başlamıştım onu görünce neler yaparız ikimiz çok güzel olabiliriz diye. İlk başta kendisi benimle arkadaş değil sevgili olmak isteğini söylemişti. Hem ailevi hem maddi sorunlarım vardı. Çalıştığım yeride sevmiyorum sıkıştım kaldım en güzel yaşlarım o küçücük ilçede heba oluyor hiç gelişemeden kimseyi dünyayı tanımadan. Onun sayesinde gülüyordum bunalımdan çıkıyordum. Belkide gerçekte tanımadığım birine anlamsız derecede bağlandım belki saçma ama resmen uğraştı bunun için. Daha bir hafta önce hasta olduğumda beni aramıştı sevdiğini söylemişti senin yerine ben hasta olayım demişti. Sonra küçücük bir tartışma oldu bir haftadır ne arıyor ne soruyor beni bırakıp gitti birden bire hiç bişey yokken. Moral bozukluğuna tekrar hasta oldum sürekli serum yememe rağmen düzelemedim hala hastayım. Hiç aramadı bile beni. En yakın arkadaşımda beni başkasıyla sattı iki yüzlülük yaptı. Kimseye güvenemez oldum artık o kadar üzülüyorum ki kimi sevsem terkediyor sevmesem niye sevmiyorsun diyor. Arkadaşım yok arkadaş olabileceğim bir ortamım yok Artık duygusuzlaştım tepkisizleştim ben napacağım şimdi onu nasıl unutucam o kadar bunalımdayım ki hem maddi hem manevi annem hasta geleceğimide göremiyorum sıkışıp kaldım atandığım ilçede. Bana herşeyi unutturan o vardı nasıl başa çıkarım?

Kendimi çok yalnız değersiz hissediyorum?