Babama göre arabasının kapısını sertçe kapatmam veya arabasına binerken kapısının kenarına ayakkabımla basmam. Arabası da arabası yani...😅

Babama göre arabasının kapısını sertçe kapatmam veya arabasına binerken kapısının kenarına ayakkabımla basmam. Arabası da arabası yani...😅
Bu aşk dedikleri şey bir benim canımı acıtmıyor galiba. Aşk için acı ćekmem için yapacak bir şey bulamamiş olmam lazım, hani sıkıntıdan meşgule gibi düşün 😄
Aynen öyle ya. Sanki hiç derdimiz yokmuş gibi😅
Yalnızlık tabi ki de bir kadın tarafından bir kez bile sevilmemiş olma hissi.. yani ne anne ne sevgili olarak.. aşk acısı dediğimiz şey zamanla geçiyor ama insan yalnız olunca bu acı geçmiyor her zaman aklına geliyor..
Aşk meşk araba vs hikaye arkadasım ; sen en büyük bu hayatta sınav ailenden birini kaybedince anlıyorsun hayatı...
Ve ben bu hayatın en büyük kaybını annemi toprağa vererek verdim ama Allaha şükür sabrını veriyor alıştık artık..😏
Allah rahmet eylesin🌺
Amin 🤲
Annem karaciger kanseri idi iki yıl ona yalan söyledim ve iki yılın sonunda ölümünü izledim
Allah rahmet eylesin🌺
Cevap
16Cevap
Normal bir erkek icin araba önemlidir ve emektir.
Cok sevdigim iki arkadasimi kaybettim.
Başınız saolsun.
Aşk acısı demek tamamlanamamak, eksik kalmak demek ve bundan beter tek bir şey var o da evlat acısıdır. Allah kimseye göstermesin.
Çok doğru. Amin..
... -Allah düşmanıma vermesin inşallah- diş ağrısı! Gece yarısı tatlı uykudan istekli bir diş ağrısıyla uyanmayı bir hayal edin hele! Sait Faik abasıyanık (seçme hikayeler) re-state://background_color_rgb (255, 249, 233), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Aşk acısı neymiş sen hiç istemediğin bir şehre okumak için gittin mi (çok kötü gerçekten )
Gittim. Bilirim o duyguyu.
Henüz bişi yaşamadım bu tarz tecrübeler henüz edinmedim umarım da edinmem
En güzeli 😃
Güzelmi degilmi bilemicem
Major depresyon + Bipolar ikisini yaşayan biri komaya girse daha canlı cıkar
Aşk acisida neymiş , sen hiç maddi gücün yok , kapısını çalacak bı ailen yok diye seni hamileyken aldatan kocanla hala evli kalmaya devam ettinmi
Aşk acısı acı değil ki.
Acıların en büyüğünü yaşayıp kafayı yemiş adamım , aşk acısı nedir ya
Erkekler hep böyle.. kadıların da makyaj malzemeleri gibi
Dirseğimi kapıya vurmak 🥺 ömrümden 3 yıl eksiliyor gibi acıyor mübarek 😂
Evcil hayvanım vefat etmesi ondan daha öte bi acı yok olamazda zaten
Aşk acısından beter bir şey varsa o da aşık olduğun insanı kaybetmemiş
depresyon anksiyete b12 eksikliği ve bunlara sahip olan birinin yeni okula nakil vermesi=Amazingo zamazingo zingo zingo
Yakamdan aşağı toz, yaprak vb.. şeylerin girmesi..
Sevdiğinden karşılık bulamamak
🥲
Tek kardeşinle dargın olmak.
Çekmek de ne çekmek dkdkf
ölüm acısı
Anneme ihanet ettim...
Çaresizlik ve akademik başarısızlık...
Sevdiklerini kaybetmek
Vefat haberi 😕
Sevdiğim bir insanı kaybetmek
Çorapla ıslak yerlere basmak
Saçlarımı kestirmek zorunda kaldım.