5 senedir ilişkim olan evlilik teklifi aldığım adam hamile kalınca çalışmak istemiyorum diye beni terk etti?

5 senedir bir ilişkim vardı ve evlenme teklifi almıştım ikimizde evlenir evlenmez çocuk istiyorduk çünkü zaten 5 senedir beraberiz daha fazla çocuk için beklemenin anlamı yok diye düşündük. Bir gün yine bu çocuk hamilelik konusunu konuşuyoruz ve ben bence bana göre en doğal hakkım olan kendi çocuğumu kendim büyütme istediğimi söyledim yani hamile kaldığım an çalışma hayatımı bitiririm kendi çocuğuma kendim bakarım dedim (bu arada benim kendime ait evim var evlenseydik orada oturucaktık kira derdimiz olmucaktı) neyse bu benim çalışmayı bırakacağımı duyunca bir anda değişti işi bırakamazsın çalışmazsan olmaz çocuğa annelerimizde bakar falan filan demeye başladı bende kabul etmedim ben o çocuğu annelerimiz için değil kendim için yapıyorum ben o çocuğun her anında yanında olmucaksam o zaman neden hamile kalıyım ki falan diye tartıştık ve benden ayrıldı 8 aydır ayrıyız sizce ben daha da geç olmadan bu adamdan kurtuldum mu?

5 senedir ilişkim olan evlilik teklifi aldığım adam hamile kalınca çalışmak istemiyorum diye beni terk etti?