Özellikle ikili ilişkilerinde başkalarının fikirlerini önemser mi? Özellikle sosyal medyada, kız WP gruplarında ve bu sitede çok sorusu oluyor. Ya da şey mi 'tavsiye alır ama kendi bildiğimi yaparım ' diyenlerden misiniz?
her zaman her kadın olmasa da çoğu kadın evet alıyor.. hatta burada bile görüyoruz 3. kişileri bırak tüm siteye soruyorlar sizce ayrılsam mı diye bir insan kendi ilişkisine nasıl karar veremez anlamak zor. hayatını etkileyecek kararları burada soruyorlar. ya da işte mesaj atsam mı yazsam mı diye kendi fikri yok. bizim evet hayır dememize kalmışlar.
Kadınların yüzde 99'unun yaptığı, erkeklerinin ise yüzde 1'inin bile yapmadığı s.. ak eylem. Y.. rak gibi adamlar kim oluyor da benim ilişkime yol çizecek.
Kendi bildiğimi okuyorum, doğru-yanlış olduğunu zaman gösteriyor;pek öyle ortalığa dökmeyi sevmiyorum. İlişki tavsiyesi verdiğim oluyor ama yine bildiklerini yapıyorlar, değişen bir şey olmuyor sadece içlerindekileri döküyorlar.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Son cümleni es geçmedim, açıklamaya yazdım tabii ki 😂
Güvendiğim yakın arkadaşlarımdan fikir alırım alırsam. Çünkü onların düşüncelerine değer veririm. Herkesten akıl alınmaz. Kimin sana çelme takacağı belli olmaz çünkü