Nişanlımın beni aldattığını çok malca bi hatasıyla öğrendim.
Kendi instagramına giremiyordu şifresini unuttuğu için, ben de dedim ki şifreyi ben değiştireyim. G*ri zekâlı adam beni aldattığı sahte hesabı numarasıyla açmış. Numarasına link gönderdim o da ona gelen mesajı bana attı. Linke tıklayınca direkt o hesaba girdi ahjajdhd neyse ki evlenmeden kurtuldum şükürler olsun😃 bide kız hesabı açmış şerefsiz o hesaptan bana da yazıyordu ben de saf gibi ona söylüyorum kızın biri bana böyle böyle yazıyor diye😂 ama hiç üzülmedim neden bilmiyorum. Sizin de var mı böyle saçma aldatılmalarınız?
Kendi instagramına giremiyordu şifresini unuttuğu için, ben de dedim ki şifreyi ben değiştireyim. G*ri zekâlı adam beni aldattığı sahte hesabı numarasıyla açmış. Numarasına link gönderdim o da ona gelen mesajı bana attı. Linke tıklayınca direkt o hesaba girdi ahjajdhd neyse ki evlenmeden kurtuldum şükürler olsun😃 bide kız hesabı açmış şerefsiz o hesaptan bana da yazıyordu ben de saf gibi ona söylüyorum kızın biri bana böyle böyle yazıyor diye😂 ama hiç üzülmedim neden bilmiyorum. Sizin de var mı böyle saçma aldatılmalarınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence uzak durun kurtuldunuz zaten
Neyseki kurtuldun üstelik aptal biriymiş aslında keske kurtulmasaydin boyle bir salağı elinde oynatırdın kizzzzz
aynısını düşündüm cidden. Zaten anca bu kadarını yapabiliyor bunun üstüne çıkamazdı bence😂 ama olmaz artık
Kurtulmuşsjn kazasız belasız... ee bir kan akıtmak şart oldu.
Aynen ya hiç şüphe edip acaba mı diye düşünüp kendimi yıpratmadım, kafamda mı kuruyorum diye düşünmedim, kendimi sorgulamadım iyi oldu bu şekilde öğrenmem
Allah bunu unutturacak başka dert göstermesin
Bende tiktokta yakaladım , ama ayrılmadım devam ediyoruz
Beni aldatan kızın ablası benden hoşlanıyordu zaten
İlgilendim sevdiğimi söyledim sarıldım öptüm
Kız ortada kaldı
Ablasının ne suçu vardı ki ahjajs biliyor muydu kardeşiyle ilişkini? Biliyorsa haketmiş.
Ben de bu kadının kocasına attım birlikte çekindikleri fotoğrafları ve mesajları. Cinayet falan çıkmasa bari ne oldu ne bitti bilmiyorum şu an
Ablası beni biliyor
Beni aldattığınıda biliyor
Karşı tarafıda biliyor
Ablasını tavladim buna rağmen
E haketmişler o zaman. Hakedene hakkını vericen
Şimdi naparsa yapsın
Biliyordu söylemiyordu
Kadınlara aptal koca lazım değil mi zaten 😂
Yani ama aldatmaya da yeltenmeyeninden ahhahajd
Bide cahil cesareti mi nedir kadının evine falan da gitmiş kadın evli. Nerden aldın sen bu aklııı😂
Olgun seviyor demek ki fantazili 😂
Hahahs mesajları okudukça gülme krizine girdim ya cidden. Kadına seni o adamdan kurtarıcam seni alıcam çocuklarına ben bakarım falan diyor anashhxns
Hadi canim o kadar da değil 😂
Aldatılma düşüncesi bile tiksinç olmadı çok şükür
olur böyle şeyler
Beni de dul kadınla aldatmıştı kardeşim
Benimkisi evli kadın. Kadının kocasına attım mesajları. Ne halleri varsa görsünler ahhahdn
Ohaaa 🤣🤣🤣
İyi kurtulmuşsun :D
Bence de çok iyi oldu çok da güzel oldu 😂
Guzell
😂😂😂😂😂acemi
olmadı Allah göstermiş sana yalvarmıltır kesin 😂
Yalvardı da ben gülme krizine girdim ya hiç beklemiyordum kendimden böyle bişey. Acıların kadını falan olurum sanıyordum aldatılırsam. Bu kadar acemice aldatılmak çok komik oldu apğqmd
insan biraz tecrübeli olur aslında bırakmıcaktın onu elinde tutardın her erkek yeltenir sen yaşnış yapmışssın bence
Aman be şüpheyle yaşanmaz ki bunu affetsem bidaha yapardı zaten
oda doğru da böyle canım zor bulursun 😂
Evli kadınla ya. Bu kadar iğrençleşmese belki bi şans olabilirdi bilmiyorum o da çok zor ama bana çok iğrenç geliyor evli insanlarla ilişki yaşamak. Evli kadınla da aldatmazsın be. Kadına bide diyor ki seni o adamdan kurtarıcam 😂
😂😂😂 töbest Alla allahhh
kadın ne demil
ne demiş
Allah kurtarmış.
Geçmiş olsun
Dostlar sağolsun
Hak etmiş namussuz
İnsan dikkat etmez mi