Sevgi mi, ilgi mi, tutku mu? Ya da diğer onlarca histen hangisi? Keyifli günler.. 🥂
#smell

Sevgi mi, ilgi mi, tutku mu? Ya da diğer onlarca histen hangisi? Keyifli günler.. 🥂
#smell
Aşk fazla süslü sözcük gibi. Benim için hepsinden olmalı. Sevgi, yeri geldiğinde beraber eğlenmek, yeri geldiğinde huzur bulmak, saçmalamak. İlişkinin arkadaşça davranışın sevgi ve tutku katılmış hali gibi olmalı.
Aşkı sevgiden ayıran şey tutkudur ve tutku da içinde arzu barındırır. Aşkta arzu olmazsa olmaz ve arzuyu da heyecan tetikler. Yani aşkta kalp hızlı çarpmalı. Ancak ilişkide sadece arzu varsa o zaman uzun vadeli bir ilişki beklemeyin. Güven, sadakat, sevgi ve emek gibi her ilişkide (aile, arkadaşlık vs) olmazsa olmazlardır. Saygıyı saymıyorum bile. Saygı yoksa hiçbir şey olmaz.
Benim için aşk o kadar çok ki aslında, o farkında olmadan onun güzelliğini seyretmek, yan yana oturup sahil manzarasında bir şeyler yudumlamak/ el ele tutuşup yürümek, onun haberi olmadığında ona güzel sürprizler yapmak, birlikte yemek yapıp, karşılıklı o yaptığımız yemeği keyifle yemek, birlikte yaz-kış gezi/tatil, kültür gezileri yapmak, birlikte alış-verişe çıkmak ve 🆚 😄
Aşk, vücut kimyasıyla alakalı bir konu değil tamamen metafizik bir olgudur.
Tanrının insanlar üzerine yansıttığı birçok güzel isim var. O ismin tezahürünü her göremez. Tanrının güzel isimlerinin yansımalarını hemcinsleriniz üzerinde görürseniz imrenirsiniz, karşı cins üzerinde görürseniz aşık olursunuz.
Cevap
45Cevap
Aşk sevgi ilgi ve tutlu ile mümkün evet. Ancak ben aşkı her daim akıl ve kalbin yer değişimi olarak tanımlıyorum
"Aşk" benim için bir anlam ifade etmiyor artık..
Bir kadının kalbinde olmak.
Güven, saygı, sevgi, anlaşabilmek, eglenebilmek, mutlu olmak tabiki bunlardan birtanesi olmazsa olmaz. Saygi olmazsa sevgi olmaz. Sevgi olmazsa saygi olmaz. Ikisi olmazsa mutlu olamazsin mutlu olamazsan eglenemezsin , eglenemezsen evlilik olmaz.
Aşk saygı duyduğum harika bir duygu
maalesef tutku arzu istek dilek fiziksel çekim yani bence büyük bir sorun hayatta aşk dediğimiz şey dizilere aldanmayın çünkü seziyorum ben herşeyi karşı tarafın niyetini çok iyi bu sadece bir arzulamadır yatma isteği merak isteği
Lahmacun yersin, adana yersin üstüne tatlı gömersin böyle patlayacak kıvama gelirsin onun üstüne kalan içecekle bir sigara yakarsın. Hiç bir şey öyle güzel bir his uyandıramaz.
bu saatten sonra benim için sadece ve sadece , bir zamanlar kendimi kandırdığım sosyal tanım. başka bir şey değil. aşka inancım sıfırlandı , olanlara hayatta başarılar
Yedikçe lezzeti kaçan bir yemeğe benziyor. Sonra o yediğin yemeği bırakıp başka bir yemeğe geçiyorsun, bu yeni geçtiğin yemeğin adı “sonsuz sevgi” yemeği sunan garson ise Tanrıdır
Aşk eşittir hayat benim için. Aşkı sadece sevgiliye düşünmüyorum. Bende çok büyük boyutta bu kavram.
Baykuş gibi kafayı sürekli 270 derece arkaya çevirmeyecek biriyle yaşanması gereken, geri kalanlarıyla zaman kaybı olan olağanüstü güzel duygu
Aşk; sevgidir, saygıdır, sahipliktir, ait olmaktır, tutkudur, şehvettir, özlemdir, cesarettir, deliliktir... Güzel olan her şeydir, yani aşk benim adamımdır @Amoun 🥰
@Amoun ❤️ diğer yarım benim...
Sevildiğini hissetmek iliklerine kadar mutlu olmak heyecanlanmak ilgi ve sevgi benim için aşk
Kaybetmektir yenik düşmektir bu yüzden gereksiz bişiy😅
Hiçbir şey ifâde etmiyen lâkin birtakım topluluk tarafın dan trend olmuş bir yazı
ask benim icin milattan oncesine dayanan bir. kavrwmdir
Sevgi, ilgi, tutku, şehvet, şefkat, sabır , sadakat...
Aşk adı aşk olan şey çiğnemeden yutulamayan bir lokma gibi bir şey bence.
Hiç bir önemi ve anlamı olmayan bir kelime sadece
Hiç bilmiyorum ya.. Duygularım ölü yaşıyorum
Aşk bir yalaktır içine düşen canım
(Behlül Haznedar)
Aşkın karşındaki hiç bir şey eşit olmaz.
Olamaz.
Tutku özlem aşk yaşayış hissetme düşünme sev. ek sevilmek. ve Seks
Aşk, kum saati gibidir...
Kalp dolunca beyin boşalır
Sebepleri ve nedenleri olmayan, heyecan ve huzuru aynı anda hissedebildiğim bir bütün.
Madem bu dünya bile yok olacak bir gün Sevginin bitmesine insan neden üzülsün? Sevgi mi kaderi kovalar, kader mi sevgiyi? Daha kimseler çözemedi bu bilmeceyi. re-state://background_color_rgb (255, 249, 233), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Aşk = sevgi ve mutluluktur
Olmayan bir şeydir daha doğrusu romantizm ve edebiyatla değil de biyoloji ile açıklanacak bir şeydir.
Koca bir bosluk
Birine olmayacak anlamlar yüklemek mukemmellestirmek. fakat gerçekte öyle beklendiği gibi olmaması
Kuru gürültü Kendini kandırmaca
Aşk deliliktir
Aşk bu zamanda seks
Para varken aşk da neymiş?
Aşk manitamın beni sakal traşı etmesi
Aşk bu dünyada cenneti onunla yaşamak biçimidir.
oncelik karsilikli guven iletişim
Saygı
Sevgi
Sadakat
Midem bulantısı kusunca geçiyor
Aşk=üremeyi kolaylaştırıcı duygu.
Aşk, onun gözleri benim için..
Anlamı yok
Anlamını yitirdim seneler önce
Aşk = tutku güven.
Sevgi tutku ve ilgidir
Seks tutku heyecan mutluluk enerji para tabi istesigin kisi ise