Ben her gün buluşabilseydim çok iyi olurdu ama ben hafta içi 8 saat çalışıyorum, yani çok yoruluyorum halim kalmıyor bidaha çıkmaya dışarı ama kesinlikle haftada enazindan 1 gün. Sevgilim cumartesi günü saat 21 kadar çalışıyor, yani onunda zamanı olmuyor cumartesi. benim işim yok cumartesi günü. pazar kalıyor 😔 aslında cuma günleri biraz daha erken bitiyor işim, onun işi nezaman bitiyor bilmiyorum. onun işi olmazsa cuma günleri de buluşuruz. Dün onu yine gördüm çok mutlu oldum, bana sımsıkı sarıldı, okşadı, öptü, onun yanında olmak öyle bi güzel ki, 😊 zaman çok hızlı geçti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Haftada iki ya da üç kere görüşmek bana göre daha iyi.
Hiç sevgilim olmadı maalesef.. ama olsaydı ve yakın olsaydık her gün buluşurduk uzak olsaydık da duruma göre
Benim de sevgilim var çok yakında oturuyor buluştuğumuz da benim oralara geliyor beraber vakit geçiriyoruz
6 ay oldu sevgili olalı
Haftada en az 2-3 kere buluşmak gerekir gadası
Ayn
Her fırsatta buluşurum sevdiğim erkekle. Yeter ki gerçek ve daimi bir aşk olsun. Bence öncelik daima aşka aittir ben böyle düşünüyorum.
Ayn bende her fırsatta düşünüyorum bulaşalım mi diye sevgilimle günde 8 saat çalışıyorum eve çok yorgun geliyorum halim kalmıyor
Olduğu zamanlarda 3 4 iyi oluyor fazlası yoruyor azı sinir ediyor :D Hafta sonunun 1 günü kesinlikle benim yalnız günüm olmalı ama :D :D
:D
Sana kaç lazım :D :D
Ben her gün buluşabilseydim çok iyi olurdu ama ben hafta içi 8 saat çalışıyorum, yani çok yoruluyorum halim kalmıyor bidaha çıkmaya dışarı ama kesinlikle haftada enazindan 1 gün.
Sevgilim cumartesi günü saat 21 kadar çalışıyor, yani onunda zamanı olmuyor cumartesi. benim işim yok cumartesi günü. pazar kalıyor 😔 aslında cuma günleri biraz daha erken bitiyor işim, onun işi nezaman bitiyor bilmiyorum. onun işi olmazsa cuma günleri de buluşuruz. Dün onu yine gördüm çok mutlu oldum, bana sımsıkı sarıldı, okşadı, öptü, onun yanında olmak öyle bi güzel ki, 😊 zaman çok hızlı geçti.
Haftada 1 de az ya. Çoğalır inşallah :D
Ayn az ama ben bir kaç gün daha 8 saat çalışacam ondan sonra daha sık buluşurum diye düşünüyorum
Yani bir kaç gün daha 8 saat çalışacam zamanım daha az olacak
İstediğim gibi birisi ise yanından hiç ayrılmak istemem
#Hükümdar
:)
Fırsat oldukça. Öyle belirlenmiş kesin rakamlar istesek de olmaz bence.
Bana kalsa haftada 6 gün görüşmek isterim. Yurt dışında olduğu için 12 ayın anca 2-3 ayı gorusebiliyoruz.
3 gün yeter oda fazla her Allahın günü olmaz işlerim var
beraber yaşamayı tercih ederim.. ne öyle çocuk gibi randevulaşmak
Evin olursa beraber yaşayabilirsin benim yaşım 18 daha ablam ile aynı evde oturuyoruz
Hımm yaşa dikkat etmedim.. Kşm Ne zaman isterse görüşmek daha mantılı. Sabit bir sayıdan ziyade..
Evt
Sevgilin yok olsamda çok sık buluşacağımı sanmıyorum
buluşma derken dışarı çıkıp bişeyler yapmak mı yoksa cinsellik yaşamak mı
Görüşmek ne yaparsanız yapın
siz yapıyorsunuz sanırım
Ksksk sadece pantolonun üstünden dokundum ama o benim sütyenimi indirip memelerimi dokunmuştu dün
Yaladı mı uzun uzun
Hyr yalamadı dışarıdaydik rahatsız oldun başkaların önünde yapmasından
tenhaya çekmedi mi
Yok
öyle ortalıkta mı açtın sende
Ben açmadım ki o açmıştı
Olmayan biriyle görüşemiyorum maalesef 😊
Bir gün bulursun 😊
Bu durumda zor görünüyor
Niye
Evliyim ve hayatımı mahveden alt üst eden bir eşim var başımda
Evli misin 😊
Evet evlilik deniliyorsa bu duruma evliyim
Yoki olsa buluşurdum
👍
hep hep sıkılırım ben
Hergün isterim
#Mirliva
3 falan iyidir bence
10-15 gün arası ayda 1 sefer ya da 2 Max
Uzak mı oturuyor
Hayır. Max bu olmalı bence
Yani ayda bir kere mi? ben çok özlerdim sevgilimi
Yeter ayda bir sefer çok sıkmıcan
Kim ben mi sevgilimi
Sevgiliyi
Benim sevgilim baya bi buluşmak istiyor buluştuğumuz da da bana sımsıkı sarılıyor bırakmıyor
Yani?
Yani sıkmıyorum ben onu
Tam sevgilim sayılır mı bilmem ama haftada 3-4.
Güzel
Sevgilim yok o yüzden bilmiyorum
Haftada 2 gün yeterli
Olsa haftada bir görürüm diye düşünüyorum
Sevgilim yok
Sevgilim yok.
Hergun hergun
her gün
Hergün görüşüyoruz
7 gun
4 gün yeter bence
5 - 7 gün