Apartmanın orada servisi bekliyordum hafif açık renkliydi üniforması sanırım havacı, sarışında ki ben sarışın erkek görünce tiksinirdim ama onu görünce aşık oldum resmen aramız biraz vardı 20 metre gibi mesafe vardı gözlüğü vardı siyah gözünde ay valla aşık oldum bizim apartmanın yanında oturuyor arabasını bizim apartmanın avlusuna park ediyor ne yapacağım ben de esmerim yani onu görmek için artık hep erken kalkacağım gibi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Resmi düz yapamadım bug var... kamuflajı böyleyse jandarmadır.
Yok açık renkliydi onun giydiği
hayır havacılar mavi renkli olur bide havacılar genelikle tulum giyer çünkü bende şu an msü hava harp okulunda okuyorum
Yani rengi normal üniformada biraz açıktı bilmiyorum
bizim askeriyede her alanın 12 tane kamuflajı olur gittiğim bölgeye veya hava şartlarına göre
rütbesine bakabildin mi
Yok yaklaşık 20 metre uzaktaydı bana
yani genelde apoletler çok belirgin olur o zaman subay değil asubay olabilir
Apolet ne ki bilmiyorum ama elinde siyah bişey vardı sanki kıyafet gibiydi taşıyordu
apolet omuzlarda bulunan metal üzerine işlenmiş rütbryi beliten çelenk veya yıldızlardır
He yok normal üniforma vardı üstünde açık yeşil gibi
tamam yeşil rengi sadece karacılar giyer başka biraz detay verebilirmisin beresi var mıydı veya uniformanın kolunda çizgiler falan var mıydı
Biraz uzaktaydı göremedim çok ama rengi açıktı yani o normal kamuflaj rengi dedikleri gibi değildi
tamam bak ne diyorum bizim askeriyede giydimiz kamuflaj ayrı dışarda giydimiz ayrı operasyonda giydimiz ayrı havacıların sadece 3 tane kamuflajı olur 1 cisi tulum bunu savaş uçagında giyeriz 2cisi törenlerde giydimiz laciver bir erlbise 3 cüsü askeriyede giydimiz lacivert ve mavi karışımı bir elbise
asla yeşil giymeyiz
Yok öyle bişey değildi bakın bunun gibiydi rengi linki bırakıyorum umarım açılır
Bunu buldum örnek olarak kıyafet rengi böyle bişeydi açık renkte
bu renleri genelde jandarma veya piyadeler giyer
Bu değildi tam olarak bunun gibi bişeydi örnek olsun diye attım ama jandarma kıyafeti yoktu silahı da yoktu
hayaller1it bu senin instasa istek attım ordanda yazabilirim
Tamam olur
bunun daha açıgıda nasi oluyo
Bilmiyorum o renklerde bişeydi yarın görürsem daha dikkatli bakacağım
o seni farkkettimi
Evet baktı arabasına binerken de baktı
fark etti ise yarın daha fazla yaklaş hatta birşeyler sor
Ya çok utangacım ama hem annem camdan bakıyor bide ben 18 yaşımdayım yaş önemli değil benim için nasıl yapacağım bilmiyorum küçük bir tavsiye veririrseniz çok güzel olur
Tamam
Basitleşme lutfen ya
Neden ya
Aşkını kalbine göm.
Neden yaa
Kapalı mısın
Hayır
Askeri fetişin var
Fetiş denecek kadar değil
Var gibi üniforna fetişşin var burada yazamıyorsun Asker Polis kıfayeti ile seni becermesini istiyorsun
Hayır ya ben karaktere bakarım ama sarışınlara ilgi duymazdım onu görünce bi tuhaf oldum zaten nereyse hergün asker polis görüyorum öyle fetiş denecek bi durum yok
Sarışın mı burada konuşamıyorsan sorunu beğeneyim gel orada rahat konuş asker yaşı kaç
Bilmiyorum ki ben 18 ama
Ne önemi var yaşın hoşlandın an yaş önemsiz kalıyor beğendim gel
Evet sevdikten sonra yaşın hiç önemi yok
Eh yani gel sana tavsiye vereyim demek ki seni dinleyen olmamış belli
Valla iyi olur teşekkür ederim
😅😅 Zamanım da yok neyse ama burada rahat konuşamazsın sorunu beğendim
Olsun teşekkür ederim yinede
Sen bilirsin peki