Sevgilim sürekli telefonunu ters koyuyor, ne yapmalıyım?

Fark ediyorum da hep ekran yere bakacak şekilde koyuyor ekranı ters koyuyor. İlk buluşmadan son buluşmaya kadar bunu yaptı. Bir kerede kılıfına bakayım dedim uzandım hemen kaptı kılıfı çıkardı gösterdi geri taktı bana vermedi telefonu. Evde de lavaboya gidecekti telefonunu aldı ben bakınca hayırdır der gibi güldü bıraktı zaten şifre vardı bakamadım. Bir kerede biri aradı arkadaşım dedi gel içelim diyecek gidemem ya açmayacağım dedi açmadı. Aç dedim açmadı. Daha sonra eve bırakınca beni bi baktım titmiş arkadaşın yanındayım diyor ere gidecektin madem neden açmadın telefonu? Şüpheleniyorum söyleyince de baksaydın alsaydın telefonu vs. diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Şüphelerimi söyledim hiç sinirlenmedi saçmalama yok öyle bir şey kimse yok vs. Rahat rahat konuştu hayatında biri olmayan insan yapmayan insan sinirlenir bence ikna etmeye çalışır ne biliyim bu rahat rahat yok öyle kimse yok fiyio durdu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün evime geldi telefonunun şifresi ne dedim söyle gel açayım dedi söyle dedim gel açıcam dedi açtı rehberi gösterdi hiç bana vermeye tenezzül etmiyor aldım elime inceledim smse girdim facebooku var facebook? Dedim elimden öekti girme dedi bu ne dedim kavga ettim defol lan evimden dedim defol bağırdım kıyafetlerini suratına attım kovdum evden her yerden de engelledim messenger var neymiş eski hesabıymış video izliyormuş niye söylemedin dedim ama sormadın ki diyor kovdum evden
Sevgilim sürekli telefonunu ters koyuyor, ne yapmalıyım?