İyi akşamlar Beğendiğiniz konuşmayı sohbetler etmeyi buluşup gezmeyi sevdiğiniz biri var ama hayatında bir kaç kız daha var konuştuğu ve hiç biri ile sevgili değil ama hepiniz ile sizde mutlusunuz öteki kişiler ile mutlu Siz neler düşünürsünüz Neler yapardınız? https://youtu.be/9wXsaTX6B_c?si=5Qa6mwQbix1lVdWV Bu aralar favori şarkım budur
Beğendiniz Erkeği Başkaları ile olan Yakınlığı Sizde Ne etki Yapar?
Sadece ben onu seviyorsam hiç bir şey yapmam tabi sonuçta benim sevgilim değil ama onunda ilgisi varsa ve kadınlarla samimiyse defolsun gitsin sevmem öyle gvşek herifleri
Ben farklı düşünüyorum genel olarak karşı cinsle fazla samimi olan birini istemem bana erkeksi gelmiyor zaten Bir de sevdiği olunca daha çok mesafeli olması gerek diye düşünüyorum
Ben çok kıskanç bir tip değilim sadece güven vermeyen tutarsız tipleri sevmem. Şuanki sevgiliminde üni ortamında vs kız arkadasları da var içlerinden sadece birtanesini çok tutarsız güvenilmez geliyodu sevgilime söyledim onuda zaten hayatından çıkardı tartısma konusu bile olmadı
Onu çok seviyorum ona çok değer veriyorum ama asla onun gibi pes etmem. Dediğin gibi o beni benim onu sevdiğim kadar sevmiyormuş. Yapacak bir şey yok.. onun için neler yapardım nelerden vazgeçerdim
İşin gücün rast gitsin güzel şehir bir abim orada çalışıyor şu an sen neler yapıyorsun oralarda bir arkadaşım da geldi İstanbul'a sanaldan tanıştık iki yıldır orada yaşayanlarin sevdiğim ozellikleri net olmaları
Öyle olmak kazandırır zaten her geldiğinde Çengelköy pasha da kelle paça çorbası içeriz😃 biraz deli ama anlaşıyoruz geldiğinde psikolog bayanla sen ne iş yapıyorsun