Bence sen masum kelimesinin ne olduğunu anlamamışsın. Tipine bakınca direk bu a. ptal diyorlar işte. Allah Allah. Aşık olmuyorlar sevmiyorlar. Fettan tipli uyanık görünümlü kızları tercih ediyorlar.
Yukarıda sadece tipi masum görünen demişsin. Şimdi de temiz kalpli düzgün ahlaklı diyerek kişilik özelliklerinden bahsediyorsun. Biz de diyoruz ki masum kızlara a. ptal gözüyle bakıyorlar çekici falan değiller yani.
@bitirim_05 ben de anlamadim ki hangisinden bahsediyor. Bu arada masum rolü yapmak kadınlara yaramıyor çünkü önceden kaşar görmüş olanlar anlayabiliyor
@bitirim_05 kardeşim insanların masum gördükleri kişiler hakkında düşündükleri karakter özelliklerinden bahsettim beni öyle zannettikleri için öyle sanıyorlar diyorum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
masum kızları elde tutmak onları kirletmek bunlar için oyuncak gibi bir şey genelde ondan severler
Masum dedikte saf aptal demedik
masum genelde bu şekildedir demek ki masum değilsin ya da görünüşte öylesin
Değilim zaten tipime bakınca masum sanıyorlar
hmm görünüş olarak tatlı bıcır bıcır kızları seviyorlar sebebi bilinmez
Ben hiç masum değilim 🤓 onun için çekici de değilim. Dksnnsn
Çekici değil a. ptal gelir. Bir güzel oynayıp bırakıyorlar. Sonra gerı geliyor affediyorlar. Adam yine bırakıyor. Oyuncak ne de olsa
Bu sitedekiler masum kelimesinden ne anlıyor acaba
Bence sen masum kelimesinin ne olduğunu anlamamışsın. Tipine bakınca direk bu a. ptal diyorlar işte. Allah Allah. Aşık olmuyorlar sevmiyorlar. Fettan tipli uyanık görünümlü kızları tercih ediyorlar.
Tamam abla
Evet çünkü daha kolay yatağa atıyorlar saf masum kızları. Her erkeğin hayali.. Bu kadar saf olma.
Ben saf değilim 🤓
İnşallah bacım.
Amin abla.
Bazı kızlar var erkek iki güzel söz söyleyince saf gibi düşüyorlar, kulu kölesi oluyorlar sonrası trajik.
Masumdan kasıt ne? Kaşar mı yoksa saf anlamında mı?
Kaşar olmayan temiz kalpli düzgün ahlaklı falan işte
Ama durum tersi yani?
Yukarıda sadece tipi masum görünen demişsin. Şimdi de temiz kalpli düzgün ahlaklı diyerek kişilik özelliklerinden bahsediyorsun. Biz de diyoruz ki masum kızlara a. ptal gözüyle bakıyorlar çekici falan değiller yani.
@bitirim_05 ben de anlamadim ki hangisinden bahsediyor. Bu arada masum rolü yapmak kadınlara yaramıyor çünkü önceden kaşar görmüş olanlar anlayabiliyor
@bitirim_05 kardeşim insanların masum gördükleri kişiler hakkında düşündükleri karakter özelliklerinden bahsettim beni öyle zannettikleri için öyle sanıyorlar diyorum...
Bana çok gelir çünkü ben de masumum. Hiç sevgilim olmadı ve öyle biri bulsam ölene kadar kalbimde olur
Evet daha iyi sakin saf olması insan yanında huzur bulur
doğru doğru bazı şeyleri yaparken verdikleri tepki aldıkları zevk inanılmaz
Çok doğru çünkü o masumiyetin altında gizledikleri istekli bir kadın var
Masum kadin mi var aw
Az olduğu için çekicidir belkide
Masum oldugunu iddia eden kimse masum olamaz
Ben masumum demedim ki aq
Ayrica masumluk sanildigi kadar iyi bir sey degil her seyden taviz verdirtir
Bende seni kastedmedim zaten aq
Çok doğru bayılıyorum
Onlar da çeker evet :))
Yok ben kaşar seviyorum mesela
Hepimiz nuri alço, hepiniz saf ve masum köylü kızı serpil çakmaklısınız ya)))) artist olacaksan)))
Masum bir kız bulursan bas nikahı ☺️
Çok doğru
Kesinlikle doğru
Şeytanım diyorsun
Hayır onlar la uğramasi zor
Senden olur o zaman
Doğrudur
Çok çekici olurlar