+1 yılBen hep diyorum yanlış zaman yanlış yer sevgili arıyorsun ama nerede ne zaman bunun için olduğun ortam çok önemli hangi ortamda nasıl bir sevgili istediğin önüneÇıkar benim abilerimden öğrendiğim bir söz vardır parkta bulduğun karıdan karı olmaz eskiden bu sözler vardı yanlış anlamayın orta mı öyleydi bardaki adamla parktaki adam kafedeki adam iş yerindeki adam yoldaki adam hepsi ayrı bir kişiliktir sen nerede olduğunu bileceksin ona göre de kafanı kaldırıp etrafına bakacaksın aslında bunlarla kafanı yorma basit evlenmek için eş arıyorsan ben her zaman derim aile etrafına bakacaksın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl‘’Piyasada adam yok’’ 30’lu yaşlara yaklaşan kadınlarının yaşadığı genel bir problem olarak görülebilir. Olayı farklı açılardan ele alırsak ilişki pazarında değeriniz en yüksek olduğu yaş olan 20 li yaşlarda ilgi ve talep çoktu çevrenizde o kadar çok erkek vardı ki elinizi sallasanız ellisi idi. şu an piyasada size göre adam olan erkekler yerine size arzu ve heycan uyandıran serseri tiplerle takıldınız. Gezdiniz tozdunuz ve yaşınız ilerlemeye başladı ne yazık ki artık eskisi kadar güzel değilsiniz. Öte yandan iyi erkek olarak tabir ettiğiniz erkekler yani 20 li yaşlarda tercih etmediğiniz bu kesim bir şekilde kadına ulaşamadığı için kendini geliştirdi. Statü para iş vücut kültür anlamında kendini tamamladı ve 30 yaşına geldi. Bu tip erkekler neden birçok ilişki yaşamış 30 yaşında bir kadını tercih etsin ki doğal olarak 20 li yaşlardaki daha genç ve güzel olan kadını tercih edecektirler yani piyasada ki iyi olan erkekler için güzelliğiniz hemcinslerinizle rekabet edemeyecek durumda ayrıca hayatını kurmuş bir erkeğin genç bir kadını tercih etmesi onun hakkı. Son zamanlarda bu orta yaş kesimi kadınlar bu tarz erkeklere genç kızlarla birlikte oldukları için shaming yapmakta bu da ayrıca karşı olduğum bir durum. Söyleyeceklerimi şöyle tamamlamak istiyorum Kadın güzel doğabilir ancak erkek kendini tamamlar. O yüzden ilişkilerde kadının değeri yaşı ilerledikçe güzelliğini yitireceği için giderek azalacak öte yandan erkeğin değeri ise 30 lu yaşlara geldikçe kendini tamamlamış olacak. Not : burada yazılanlar soruyu soran kişi ile ilgili değil genele hitaben yazılmıştır. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar Redpill düşünce sistemi içerisinde The Wall kavramını araştırabilirler saygılar.
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende çok isterdim ama hissizim ne yazık ki. ayni değiliz ama kast ettiğinizi anladım haklısınız. Kendinize göre birini bulmak bazen epey uzun sürüyor
00 Yorumla
Yalancı iki yüzlü bir sevgilin olacağına hiç olmasın başlamadan bitsin daha iyi. Çok ta gereği yok, Allah adam olanlar la karşılaştırsın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 267,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır hiç olmadı
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyle doğru zamanda doğru şekilde karşılacaksın. Sonra onu beğeneceksin, o da seni beğenecek. İletişim kurulabilecek bir durum ortaya çıkacak. İkiniz de bekar ve ilişki arayışında olacaksınız. Hayat görüşleriniz ve arayışlarınız da uyuşacak ve ilişkiye başlayacaksınız. Bütün bu ihtimallerin gerçekleşmesi ne zor değil mi? Ki bu sadece ilişki başlangıç aşaması.
12 Yorumla- +1 yıl
Yazık
Kızım düzgün erkek arıyorsunuz, o düzgün erkek sizinle tanışmak isteyince tanışmasına bile müsade etmiyorsunuz, sonra gidip bir anda kendi kendinize en olmadık birine yapışıp nikah kıyıveriyonuz, ya açtırma benim ağzımı şimdi burada ne olaylar yaşadık gördük.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılMüslumanin sevgilisi olmaz azizim
Sevdigi olur
Özledigi olur
Rabbine kavusmak icin dua ettigi olur
❣❣❣❣44 Yorumla- +1 yıl
Rabbim karsina cok guzel insan cikartir insaAllah
Her daim yuzun güler - +1 yıl
Rica ederim aminnn
+1 yılFlört diyosan açmış ağızlarını köpek gibi bir sürü sırtlan var ama ciddi bi ilişki için sorumluluk sahibi adam gibi adam diyosan ise biraz zor ama imkansızda değil bende bu durumdan muzdaribim bol bol dua ediyorum sadece
01 Yorumla
+1 yılSevgili olmaya layık görebildiğim biri bile yok ne yazık ki etraf çer çöp dolu
40 YorumlaYok olmasını isterdim ama senin gibi olmayınca leke atanı istemezdim bende ortada cok orsp var mı diyim genelleme yapmayın
10 YorumlaSizin yüzünüzden gelen teklifler reddedince böyle ağlıyorsunuz en iyisi arıyorsunuz öyle biri yok hiç bir zmaan olmadj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Sevdiğim ya da sevgilim yok ama kullandığın fotoğraftaki film harikadır.
Saksı olmanın faydaları00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Umarim cikar ama sende biseyler yap bekleme oyle ve cok kati olma genelde oyle olan kizlar yalniz kaliyor
00 YorumlaSorunun vitrin görselindeki hangi filmden acaba çok tatlılar ya 😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de istiyorum ama benim yüreğimi anlayan birisini bulmak lazım…
02 Yorumla- +1 yıl
Hayatta imkansız diye bir şey yoktur sadece onu bulmak biraz zaman alır.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok maalesef bizden kadın bulamıyoruz nerede bunlar.
00 Yorumla Çok istiyorum artık olsun bıktım ya çiftleri görmekten
00 YorumlaAdam dediğin ortalıkta çok bulunmaz zaten. İşinde gücündedir.
00 Yorumlaadam az haklısın
ama o adamlar da kadın bulamıyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDilberay ve Cüneyt Özdemirin Zorunda Mıyım muhabbeti geldi aklıma 😃
00 Yorumla
+1 yılYok bende olmasını istiyorum ama maalesef ortalıkta namuslu kız yok
00 Yorumla
+1 yılBende olmasını diliyorum ancak ortalıkta kadın gibi kadın yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek bir kadını farkedecek kadar da adam dolu ortalık. maalesef gerçek kadın yok ortada...
00 Yorumla Yok olmasını da istemiyorum bu saatten sonra.
00 YorumlaHayır yok. umarım olur fakat kötü birinin olmasından ise olmamasi daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNereye gitmis adamlar adamlarda diyor ortada kadin yok nerede bu adamlar nerede bu kadinlar
00 Yorumla
+1 yılYok diye biliyorum, yani bildiğim kadarıyla yoktu öyle biri 😀😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Kedim var sevgili sorumluluğu alamam kedi sorumluluğu alabilirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Oltayı attım, bekliyorum diyosun yani.. Rastege o zaman.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valla gerek duymuyorum artık cunki her şey sahte insanlarda sevgilerde askda
00 Yorumla
+1 yılbnde çok istiyorum ama ortalıkta beni isteyen eli yüzü düzgün boyu boyuma yüzü yüzüme kız yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmem istemiyorum sanırım, günlük hayatta zorunda olmadıkça kızlarla pek konuşmuyorum zaten, yalnız olmak daha iyi gibi ama bazen görüyorum çiftleri canım çekmiyor değil.
00 Yorumla
+1 yılHayır yok olursa evlenirim fazla beklememek en guzeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. bende istiyorum ama arayacak çok az vaktim var
00 Yorumla
+1 yılAdam dedin ben alindim bidaha böyle kötü sözler söyleme tamamı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTor tezgahından çıkmıyor ki kategoride uysun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. aklı başında cidden ne istediğine emin bir kadınla karşılaşamıyorum gönül eğlendirmekten sıkıldım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yok. Ve bu ara yalnız kalmak istiyorum.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende isterdim de tanışamıyorum. Bir sırrı formülü neyi varsa bir bulsam...
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirileriyle tanışacğım ortamım olmuyor galiba
Cevap sahibi+1 yıl@Fitbody ya yok öyle düşünmüyorum da ailem yüzünden bazı şeylerden korkuyorum. Biri mesaj atınca babam beni denemek için mi yapıyor yaptırıyor diyorum.. bunu düşünecek şeyler yaşadım işte o yüzden sosyal medyadan olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@Fitbody burada evet. O yüzden şansımı denedim ama insanlar birbirine güvenmiyor burdada. Önce yaklaşıyorlar sonra bir şey bahane edip kaçıyorlar
+1 yıl1 sene önce senin gibi ben de sevgilim olmasını istiyordum ve oldu da ama bazen çok istemek yetmiyor. Hayırlısı olsun ama geç olsun gerçekten.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiminiz adam yok diyor kiminiz adamların kıymetini bilmiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBı şarkı vardı adam sandık madam çıktı diye 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDomatesli seçer gibi seçersen tabi bulamazsın kusurları ile kabul edeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili yapmak haramdır nikahsız ilişki büyük günahlardandır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh 30 yaşındasın 🙄😲 sevgili mi kalmış. Senin yaşında büyük anne oluyor insanlar.
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılAdam vardır sallama :) sen kriterlerime göre bulamıyorum desene😁 Allah bilir nasıldır kriterlerin
019 Yorumla- +1 yıl
Bende varda nold. Pek beş para etmeyen şeyler
- +1 yıl
Şimdiye kadar iyi oldukta noldu. Bi buka yaramadı
- +1 yıl
Bende öyleyimde artık bu şeylere inanmıyorm.
- +1 yıl
Kimi sevdiysem yüreğimi sikkeleyip gitti
- +1 yıl
Güven bence güven olsun her şey olur
- +1 yıl
Hemde ne vicdansızlar var hemde ne !
- +1 yıl
Veriyorum benden güvenilirimi var. Karşı taraf kendine güvenmiyorki bana güvensin :) kendine güvenmeyen kimseeye güvenmez. O tiplerden uzak dur
- +1 yıl
Ah mary ah @marygold
- +1 yıl
Kız dertlendin gecegece
- +1 yıl
Mary keşke hiç bu yaşa gelip tecrübeli olmasaydım eskiden ne güzel canım 😊
- +1 yıl
Canm ne yaa! Çeviri yapmş. S. a. lak. tım dedim
- +1 yıl
Aman anla :) insan bi yazaym konuşayım yok:) iki laflarm yok. Siz kadınlar nie böylesiniz 😊
boş ver no sevgili no dırdır geziyoruz şıldır şıldır
12 Yorumla(Ciddi ilişki) Yok Çünkü Olgun Düzgün Temiz Kalabilmiş Bir Kız Bulamıyoruz.
Takılmalık kızlar var tek gecelik sevgili gibi
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda adam kalmadı tek tabanca ol daha iyi başkasının üzmesinden daha iyidir
10 Yorumla
+1 yılBenimde olmasını çok istiyorum ortalık da düzgün bayan yok
00 YorumlaHiç olmadı sevmeyi bilirim ama sevilme duygusu bende yok maalesef 🥹
00 Yorumla
+1 yılBenim de yok maalesef ortalıkta kadın yok hepsi başka birsry
00 YorumlaEn son ne zaman oldu hatırlamıyorum
adam yok. ben genelleme yaptım
00 YorumlaHiçbir zaman olmadı hala yok ve olmasını istemiyorum kimseye güvenmiyorum
00 YorumlaÇirkinim olmadı arayış içinde olmadım zaten
00 Yorumla
+1 yılolmasin ya
olunca basin daha cok agriyo vallah bak00 Yorumla
+1 yılo yoldayım daha tam netleşmedi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok maalesef daha sahiplenen çıkmadı 😂
24 Yorumla- +1 yıl
Sahiplenecek birisi varmıı 😄
- +1 yıl
@fatihhdmrr oda yok maalesef 😂😂
- +1 yıl
Sen ancak insanların duygularıyla oynuyorsun zor olur biraz 🤭
Sevgili kullanmıyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok sevgilim sevip değer verince kimse kalmıyor maalesef adam gibi seven olunca gdiiyor herkes
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVar öylesi ben ayan gibi sevdim ama sadece denk gelme meselesi insanlar birbirine denkgelemiyor. layik olan layigini bulamıyor adam gibi sevince yok yere terkediyorlar iki kez yaşadım bunu hayatımda ben neyim sevince tam severim
Cevap sahibi+1 yılBende sevgilim olsun istiyorum birlikte el ele gezelim sevmek sevilmek aşık olmak saygı duymak her koşulda destek olmak ailesini ailem bilmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılVay arkadaş ne erkekler var gerçekten yani insanlar denkgelemiyor maalesef yaş kaç sizin
Cevap sahibi+1 yılValla bende ciddiyim bu konuda artık düzenim olsun istiyorum küçük şeyler sevmeye engel deildrr para mal mülk her şey olur ama dünyalara malın olsun bir seven insna benzemez sevmek sevilmek bu değer güzel bisey
Cevap sahibi+1 yılNormalinize gelebilirim isterseniz şu an çoğu sapik yazmıştır bilemezseniz eğer gizliyi acaym
Cevap sahibi+1 yılAçtım şu an gizliyi
Cevap sahibi+1 yılDm atmaya xperim yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılTekrar kapatmıştım. Şu an actim
Hayır , sevgili yapmıyorum
10 Yorumla
+1 yılyok olmayacakta
10 Yorumla- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı