ikinizde beni bir rahat bırakın ikinizide istemiyorum ben kendi halimde mutluyum...

ikinizde beni bir rahat bırakın ikinizide istemiyorum ben kendi halimde mutluyum...
Üçüncü bir kişi, ilişkideki taraflardan birinin ilgisini ve sevgisini çekmeye çalışırsa, bu durum ilişkiye zarar verebilir. Bu, ilişkideki güveni sarsabilir, kıskançlık ve çatışmalara yol açabilir. Üçüncü bir kişi, ilişkideki sorunları çözmek için bir araç olarak da kullanılabilir. Örneğin, bir kişi ilişkisinden memnun değilse, üçüncü bir kişi ile ilişkiye girmek, ilişkideki sorunları fark etmesine ve bunları çözmek için harekete geçmesine neden olabilir. Üçüncü kişinin ilişkiye fayda vermesi Üçüncü bir kişi, ilişkideki taraflardan birine yeni bakış açıları kazandırabilir. Bu, ilişkinin gelişmesine ve güçlenmesine yardımcı olabilir. Üçüncü bir kişi, ilişkideki taraflardan birine destek ve arkadaşlık sağlayabilir. Bu, ilişkideki kişinin kendini daha iyi hissetmesine ve ilişkiye daha olumlu bakmasına yardımcı olabilir.
Yani aşk ilişkilerinde 3 kişi diye bir şey olmaz Bir insan ya birisini sever ya sevmez o yüzden üçüncü bir kişi oluyorsa ancak o kişinin biseksüel olduğu düşünülür, dolayısıyla 3 bir kişi varsa ya o kadın gerçekten sevdiği birine ama gidip ikisini de ortada bırakacak ya da ikisiyle de oynayıp ikisini de kıçının üstüne bırakacaksın
Tabi ki zarar verir. Bunun faydası olamaz
Zarar verir, kim olursa olsun uzak tutmak lazım
Cevap
14Cevap
Üçüncü kişiden kastımız nedir tam olarak? Aile mi arkadaş mı veya başka seven biri mi?
Daha cok arkadaş ve seven baska birisi diyelim
Cuckould türev düşünürsen zarından çok yararı vardır.
Normalsen zararını bile göremezsin, çünkü zararı öyle bir şeydir, Acısını sonradan hissedersin.😄
Bu soru biraz saçma tabiki ki verir
Sen olsan kabul edermisin
Aşk 2 kişiliktir 3. kişi varsa o başka bir boyut oluyor
Öyle bir ilişki olmaz ya olursa tek olur yani
Hiç bir ilişkide üçüncü kişinin varlığını sağlıklı bulmuyorum açıkçası.
Erkek kıskanır baglanır ama kadın sogur bu durumdan
İliskiler iki kişi arasında yasanmalidir deneyimledim hatta üçüncü kisiler girince iliski sarpasariyor
Anasını beller aranisa aslasokmayin anneniz olsa bile açık net
3. kişilerin aşırı samimiyse zarar verir
üçüncü kişi nedir : )
Bence fayda verir🤭😂
Zarar asiri zarar verir. Zararin buyugunh verir
Tabiki zarar verir
3kkişiye ne gerek varki simdi
Zarar verir
Zarar
Değişen bakış açılı bir konu
zarar
Zarar