Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınların erkeklerden daha kolay aşık olduğunu gösteren araştırmalar, kadınların genellikle erkeklerden daha duygusal ve romantik olduklarını göstermektedir. Kadınlar, duygularını ifade etmekte daha rahattır ve aşkı daha yoğun bir şekilde yaşarlar. Erkeklerin kadınlardan daha kolay aşık olduğunu gösteren araştırmalar ise, erkeklerin genellikle kadınlardan daha görsel ve fiziksel olarak uyarıldıklarını göstermektedir. Erkekler, fiziksel çekiciliği daha önemli görür ve aşkı daha yüzeysel bir şekilde yaşarlar. Tabii ki, bu sadece genellemelerdir. Her bireyin farklı aşk deneyimleri vardır. Bazı kadınlar erkeklerden daha kolay aşık olurken, bazı erkekler kadınlardan daha kolay aşık olabilir. Aşk, karmaşık bir duygudur ve birçok faktör tarafından etkilenebilir. Kişilik, deneyimler, kültür ve çevre gibi faktörler, kişinin aşık olma olasılığını etkileyebilir. İşte aşkı etkileyebilecek bazı faktörler: Kişilik: Duygusal, romantik veya mantıklı bir kişi olmak, aşkı etkileyebilir. Deneyimler: Geçmiş ilişkiler, aşkı nasıl deneyimlediğimizi etkileyebilir. Kültür: Kültürel değerler ve normlar, aşkı nasıl ifade ettiğimizi etkileyebilir. Çevre: Çevresel faktörler, aşkı nasıl deneyimlediğimizi etkileyebilir. Sonuç olarak, aşkı etkileyen birçok faktör vardır ve kızların mı yoksa erkeklerin mi daha kolay aşık olduğu sorusuna kesin bir cevap yoktur.
Daha çok ihtiyaç ve daha çok arzu duyumsayan, daha muhtaç ve daha istekli olan muhtaç olmayana ve aşksız da yaşamayı bilene göre kolayca aşık olur. Erkek/ Kadın fark etmez. Psikolojik mesele. Ne kadar hassassan, ne kadar açsan, ne kadar meyilliysen o derece kolaylaşır aşık olman.
Gerçi öyle biri aşık olsa ne yazar! Libidinal aşktan ötesi olmayacaktır. Cinsel ihtiyaçlarından ve arzularından ödün verse bile psikolojik tatmin için araç olarak görecektir partnerini. Bilhassa onay ve takdir görmeyi motivasyon edinecektir. Kısaca pek de sağlıklı olmayacaktır öyle kişilerin ilişkisi. Öyle biri ancak kendi gibi birini bulursa ilişki yaşayabilir, yoksa platonik seviyede kalır. İlişki yaşanırsa, uzun vadede, ikisinin de hem kendine hem partnerine çok zararı dokunur.
Aşık olma süreci kişiden kişiye değişir ve genellikle cinsiyete bağlı değildir. Bu, birçok faktöre bağlıdır, örneğin kişinin kişilik özellikleri, geçmiş deneyimleri, duygusal durumu ve daha fazlası. Ancak, bazı araştırmalar erkeklerin genellikle daha hızlı aşık olduğunu, kadınların ise genellikle daha dikkatli ve seçici olduğunu göstermiştir. Ancak bu genelleme her durum için geçerli olmayabilir. Her bireyin aşık olma süreci kendine özgüdür ve genelleştirmeler genellikle istisnalarla doludur. Bu nedenle, “Kızlar mı daha kolay aşık olur, erkekler mi?” sorusuna kesin bir yanıt vermek zordur.
Bence erkekler daha kolay aşık olur diye düşünüyorum. Kadınlar hemen aşık olamaz. Ben şahsen kendim için konuşuyorum öyle kolay aşık olamam birine. Ama eğer gerçekten birine aşık olursam eğer onu seversem onu asla bırakmam ve sevmekten bir an olsun bile vazgeçmem ben. Kolay sevemem ama sevince tam seven insanlardanım ben.
Cevap
27Cevap
Erkekler daha kolay aşık oluyor çünkü bizim kadar ilgiye alışık değiller, ufacık bir tebessüm bile onlarda aşırı duygular yaratıyor 🤦♀️ ve erkekler görsel uyarima sahip canlılar oldukları için güzel bulduklari kadına karşı hoşlanma duygusunu çabuk yaşıyorlar
Erkekler aşık olamaz rol yapar ve bazıları var öyle yalancılar ki karsı tarafı aptal yerine koyarak tanışalı 2 gün olmuş o 2 günde yıllardır aşıkmış rolünü çok iyi oynuyorlar senden vazgeçmicemler birde yapışkanlar
Anlık hevesler yalanlar işte sevgi hızlı başlayıp bitmez ki hic görmedikleri düzgün tanımadıklarına bile yapıyorlar
kızlar aşık olmaz. karşısındaki erkek aşık olun ister
Bence erkekler. Biz erkekler daha çabuk etkileniyoruz daha duygusal yaklaşıyoruz kadınlar biraz daha mantıklı düşünebiliyor genel olarak. Ama yine de mizaç meselesi bu da cinsiyet değil pek
Kızlar zor aşık olur zor vazgeçerler. Mesele aşık etmekte değil vazgeçirmektedir. Vazgeçmesine sebep olduğun bir kadını ölsen döndüremezsin.
Yani yarım ömürlük hayatımda daha aşık olmadım kendimden bilirim. Zor yani bence kadınlar daha iyi aşık olur öyle bişi varsa tabe
Kızlar ufak tefek laf ve hediyelere hemen düşüyolar
Erkekler görünse de kızlar daha çabuk aşık oluyorlar
Erkeklerin çoğu 5 dakika konuşmuş oldukları kadınlara kendilerini kaptırıyorlar.
Kadınlar tabi ki de.. Çünkü daha duygusallar (bilimsel olarak da açıklamış oldum)
Kizlar daha kolay aşık olur ama bunun adı aşk değil hoslanti bence. Sonradan aşk oluyor.
Kalbinde kelebekler uçuşanlar aşık olur; kadın/erkek farketmiyor..
Kadınlar daha kolay aşık olur. Biz daha duygusal düşünüyoruz.
Kızlar oluyor sanki. Kızlar aşkı, sevdayı ve sevmeyi daha çok arzuluyorlar ve istiyorlar.
Benim gordugum kadariyla erkekler hemen sip diye asik oluyor
Kızlar daha hızlı aşık olur
Bu bilgiyi size kim veriyor
Kimse kendi gözün ile gördüğümü söylüyorum ben, "Ayhhh no kodor yokoşoklooo konkooo" böyle diyen bazı bir sürü ergen kafalı var maalesef 🤷♂️ ha erkeklerde de yok mu var tabi en fazla benim gibi plan %4 lük kısım kolay aşık olmuyor o da reddedilenler kızlar tarafından şans verilmeyen grup yani
Anladım
Erkekler çok zor sadece aşık taklidi çok güzel yapıyorlar
Erkekler zamanla aşık olur kızlar daha kısa surede
Erkekler kadının gülmesini ilgilenmesini aşk sanıyoruz
Erkekler kolay aşık olur ama elinde tutmak zordur
Bence kızlar daha kolay aşık olur
Kızlar daha kolay aşık olur bence şıpsevdi
erkeklerde kalp olduğundan bile şüpheliyim
Duygusal insanlar kolay aşık olurlar
kızlar tabiki erkekler duygusuz :D
Erkekler şıpsevdi olarak bilinir?
Yerine göre diyelim