Hiç tanımadığınız hiç konuşmadığınız bir erkek neden sizi etkilemeye çalışır?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hiç tanımadığınız hiç konuşmadığınız bir erkek neden sizi etkilemeye çalışır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hoşuna gitmişsindir, dikkatini çekmiştir.
İnstada takipleştiğiniz ama hiç tanışmadığınız, konuşmadığınız bir erkek, sürekli sizin yaptığınız şeyleri yapıyor ve bunu gözünüze sokuyor. Story koyuyorsunuz, nerede olursa olsun tatilde, konserde vs genelde ilk 10 dk da görüyor ama yazmıyor. Ne düşünüyorsun?
Ya sevmek, ya da anladın sen 😅
İnstada takipleştiğiniz ama hiç tanışmadığınız, konuşmadığınız bir erkek, sürekli sizin yaptığınız şeyleri yapıyor ve bunu gözünüze sokuyor. Story koyuyorsunuz, nerede olursa olsun tatilde, konserde vs genelde ilk 10 dk da görüyor ama yazmıyor. Ne düşünüyorsun?
Storylerine emoji bırakıyor mu ya da beğeniyor mu
Birkaç kez. Anlatsam yorumlar mısın
İnsta ver konuşalım
Buradan yazayım.
4 aydır takipleştiğim biri var. Birkaç kez foto , stori beğendi. Arabada yağmuru çekip koymuştum. O da benim storiyi gördükten sonra arabada yağmuru çekip koymuştu. Tatile gittim. Normalde manzara fotoları da paylaşıyorum. Denizi çektim sürekli. Şelaleye yakın bi yere gitmiş. Karşıda baya uzakta şelale var. Karşı tarafta şelale manzarası mı şelale manzarasına karşı mı ne öyle bir şey yazmış.1 gün önce köpek fotosu paylaştım. Ertesi gün o da kedi fotosu paylaşmış. Geçen yıl tatilde çekildiği, benim de fotolarım arasında olan tatil pozuma benzeyen bi foto paylaşmış. Stori koyuyorum çok istisnadır benden sonra stori koymadığı.10 dk da falan görüyor genelde. O foto koymuştu storiye. ertesi günü ben koydum merak ettim acaba benden sonra yine foto koyacak mı diye. Sonra o koydu. Ertesi günü ben koydum. benim storiyi gördükten 1 saat sonra yine o foto koymuş. Sonra bi de ilk defa kitap storisi koymuştum. Edebi bir roman. Ertesi günü de o bir şairin sözünü paylaşmış. Bugüne kadar hiç böyle bir şey paylaşmamıştı. Sonra benim profilde storilerden öne çıkanlar kısmında deniz manzara fotosu falan var karışık. En son 1-2 gün önce ekleme yapmıştım. Onda da vardı öne çıkanlar ama manzara olanı en başa almış, ekleme yapmış. 2 gün önce kedi fotosu paylaşmıştım. Ertesi günü o da paylaşmış. Tatile gitti. Sürekli manzara videoları falan paylaştı. Eski tatillerinde deniz olan 1 video koymuş storiye. Geçenlerde tatilde çekildiğim fotoyu paylaşmıştım deniz manzaralı tepede. Aynı tarz şapkayla o da tepede foto paylaşmış.
2 gün önce, parkurcular var yüksek yerlerden atlıyorlar falan. Öyle yüksek köprü gibi ipince bi yerde yürüyen biri vardı o reelsi paylaşıp🫢 bunu koymuştum. Manzara fotosu falan da koyuyorum. Bugün balona binmiş “uçuşa” yazmış. Manzarayı çekmiş sürekli. 2-3 tanesinde kendisini koymuş.
devamı var.
Sonra bu tatile gitti ya. Tatilde fotoğraf paylaştı toplu storide. Yanlarında bir çift var. Bi de yanında bi kız. Ben biliyordum kız kardeşi olduğunu başka yerden stalklamıştım. Sonra ikisinin fotosunu paylaşıp abisinin gülü yazdı. Sonra bu foto paylaştı. Ben de beğendim. Sonra ben genelde dolunayda hep çekip koyuyordum. Ben storiye manzara reelsi koymuştum ama benimkinde dolunay yoktu. deniz vardı. 1 saat sonra bi tepede etrafı çekmiş , dolunayı çekmiş. Arkada da şarkı çalıyor. Şu kısmını çekmiş. Ben senin ne yarin ne de canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Belki umrunda değilim Ama sen benim sen benim nefesimsin. Bunu paylaşmış. Sonra ben de ertesi günü ağacın dibinden ağaç da görünüyor dolunayı çekip yabancı bi şarkı koydum sözsüz kısmını çektim.
Kendisi birileriyle takipleşiyor diye istek atan birini kabul ettim.4-5 saat sonra stori koymuş. Zakkumun müsaade senin şarkısı. Git ben zaten gidecekmişsin gibi sevdim falan diye. O da böyle bir yeşillik bir şeyin üzerinden çekmiş dolunayı.
Ben bu şarkıyı paylaşmıştım.
Aşk eski bir yalan
Ademle Havvadan kalan
Aşk eski bir yalan
Hayatıma dolan
Bir ses bir bakış bazen
O kalbime akan
Bir çiçek hatırlanan
Yılların ardından
O da şarkının çizgi koyduğum kısmını paylaşmış;
İnanmıyosun, öyle mi?
Her şey yalan dolan
Sevgim yalan, demek ben zırdeliyim
Durmadan, bıkmadan, mış gibi yapan
Gözünden kaçırdığın bi' şeyler var
Kendinden sakladığın o duygular
Yakalarsan eğer bana da haber ver
Seni sabırla bekleyen bi' adam var
-Sen bilmesen n'olur?
-Kaldırımlar biliyor
-Dizimde uyuttuğum
-Alev alev başın biliyor
-Sen o lâl dudaklarına
-Yalan söyletsen n'olur?
-Göğsünde kuş gibi çarpan
-Âşık kalbin biliyor
Geçen hafta tatile gittim. Tepeden denizi çekmiştim. O da gitmiş bi tepeden gölü çekmiş. Sonra bi de birkaç gün öncesinde zeki mürenin fotosunu paylaşmıştım. Canlı müzikte onun şarkısı çalıyordu. Onu çekmiş birkaç tane de alakasız bir şeyler çekmiş. bu hafta da o tatile gitti. tatildeyken de stori koyunca 10-15 dk içinde görüyor hemen.
Ben bunların hepsini okuyup bir anda nasıl cevaplayım. Tek tek anlatsan daha iyi
Ben foto koymuştum. benim fotoyu gördükten 1 saat sonra falan o da koymuş.
O havuzu çekmişti. Ben de ayı çekip bu şarkının
sözsüz kısmını eklemiştim. (Şarkının ismi beni kollarına al)
Yolumu bulabilmek için ihtiyacım var sana
Tüm zamanım boyunca
Sonra biliyorum iyi olacağım
Hiç ağlamayan bir çocuk gibi
Tüm kurallarının farkındayım
Ama biliyorsun ki koşacağım
Neresi olduğu önemli değil seni takip edeceğim
Beni gitmek zorunda bırakma yeter
Al beni, beni kollarına al
Kurtar beni
Tek ihtiyacım senin aşkın
Sonra benim en son storim araba kullanırken yolu çekmiştim. O da ertesi günü araba kullanırken aşağıdaki şarkıyla yolu çekmiş.
Beni sar zaman, mekan değersiz
Ben seninsem geçer kaygım
Özleyen kalsın habersiz
Başkasından yok bir kaybım
Zaman, mekan değersiz
Ben seninsem geçer kaygım
Özleyen kalsın habersiz
Başkasından yok bir kaybım
dün de burçlar nerede olmalı diye bir yazı vardı onu paylaşmıştım. benimkinde doğa onunkinde deniz kenarı yazıyordu. ben kendi burcumun yanına + deniz kenarı yazdım. ertesi günü sabahın köründe deniz kenarında çekildiği fotoyu paylaşmış.
Hoşlanmıştır beğenmiştir