Aşk İlişkileri İnsan mutluluktan sarhoş olduğunu etrafındakilerden nasıl gizler, siz nasıl gizlerdiniz? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Biri size "n'oldu sana bi haller olmuş" derse hızlıca cevap verebilir misiniz, cevabınız ne olur 😃?#Aşkİlişkileri#tubasueda#🍀😎#... İnsan mutluluktan sarhoş olduğunu etrafındakilerden nasıl gizler, siz nasıl gizlerdiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Ben gizlemezdim :D çünkü mutluluğumu da üzüntümü de kimseden saklama gereği duymuyorum. zaten duygularımı da bastırmam. yani kendim doğal halimde olurum. sordukları zaman da üzgünsem nedenini anlatmam iyiyim derim. mutluysam da nedenini söylerdim. 🍀 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gizlemem herkese zoruna gide gide izlesin 0 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Ben böyle olduğunda lavaboya gidiyorum aaaaağğğğğğ diye bir sevinç nidası atıp geri dönüyorum 😂 2 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😂😂 Güzel yöntemmiş 😂 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Zaten kolay kolay mutlu olamıyor insanlar, bırakın doya doya yaşasınlar 😄 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ben sadece alkolle sarhoş oluyorum neyse ki :D 0 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Her zamanki halim diye gecistirirdim😂 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gizlemem ben 1 0 Yorumla