AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Demek ki sıkılmış gadası
Ama kendisi aşık olduğunu sevdiğini vs söylemişti, çok hevesliydi. Neyden sıkılmıştır size ki?
Muhabbeti kestiyse yaz neden böyle yaptığını sor. Mantıklı bir cevap vermezse veya hiç cevap vermezse engelle gitsin
Ama doğru olur mu ki bu bilemedim, hiç net davranmıyor. Dilde iyi fakat böyle çocuk gibi davranıyor, hani koca da adam
Bi de peşinden koşar gibi mi olur böyle
2 3 gündür yazmadı aramadı, bi de bu durumu önceden de yaptı. Profil resmini kaldırdı ve ben de yazdım ona, o bu sefer üzerime düşmeyi vs iletişimi de bıraktı. Sen benimsin zaten vs demeye başladı hep
Ne alaka. Peşinden koşmayacaksın. Defalarca yaz sürekli zor VS demiyorum Sadece bir kez yazıp durumu soracaksın neden böyle diye. Mantıklı cevap alamazsan zaten engelle hayatından çıkar gitsin. Uğraşmaya değmez
Taktik vs mi yapıyor anlamadım
Daha öncede mi yaptı? Taktik VS seni ilgilendir miyor ki eğer daha önce de böyle yaptıysa senin çoktan engeli basman lazım Dı
Ben sildim engelledim zaten ama telefonum sıfırlandı ve engeli de hepsi kalkmış, durum paylaşınca görenlerde farkettim
Bu sefer benim durumu mu görünce direk aradı etti
Güzelim... O zaman tekrar engelle numarayı da sil. Bunları yapmadığına göre sende peşinden koşmak istiyorsun ne diyelim sana...
Doğru söylüyorsun, psikopat gibi zaten adam. Ne yaptığı belli değil, net değil hiç. Haklısınız
Ayy ben koşmam erkeğin peşinden, peşinden koşmamı istiyorsa da yolda kalır..
İyi o zaman. Numarasını silip emgellemiyorsan da Gerisi senin bileceğin iş
Hayır yapıcam
love bombing, gaslighting, ghosting ve nihayetinde de işte kara toprak 😂😂
Hahahaaaa hay onların gözünü seveyim bennn beş😂😂🙈Kaç yaşında adam yemin ederim çocuk gibi beş😂😂
Bunlar ne oluyor nasıl oluyor tam acaba? Sizce taktik mi yapıyor cidden
Ama bilmeden çok geldim bu Adamın taktiklerine varya 😔
Yaptığı sey ghosting, hersey normalken ortadan kaybolması.
He evettt
Bunu sürekli yapıyor bi de, sence ne yapmalıyım şu an
Bir de neden yapar ki bir erkek bunu?
Aynısını yap. Sorumluluktan kaçıyor.
Ne sorumluluğu ki
Aranızda bi ilişki varsa ve ya oluşmaya başlar gibiyse ortadan kaybolur durumu geçiştirir işte
Evet ben o ne yaparsa ben de onu yapıyorum, ilgiliyse ilgili, İlgisizse ilgisiz. Bakıyorum yazmıyor aramıyor ben de yazmıyorum aramıyorum
He evet, bana sevgilim huzurum dünyam vs dedi kendisi ve 2 3 gündür de böyle. Bunu yapmasındaki amaç nedir bilemedim
Onunla neyiz onu da anlamadım
Gelecekten de çok bahsediyor ediyor hep
Evliyse
Nasıl yani? Resmini o yüzden mi kaldırdı ki
Ama evli olmadığını söyledi, sadece kendisini bana layık görmediği söyledi hep. O yüzden bana tam gelemiyormuş
Evet
Ama evli değilim filan dedi
vermicegini anlamis
Öyle bir koz değilim zaten, o da biliyor. Bu durumu önceden de yaptı, sanırım taktik mi filan mı yaşıyor anlamadım
Kız*
desteklemissin beni iste. muhtemelen verici bi tip buldu. oyaliyo seni
Bu erkek milleti niye böyle ya, yanlış anlamayın asla herkesi bir tutmuyorum. Ama kız kendi halinde muhafazakar, bunu yap. Sonra da başka kozlara meylet
herks bir maalesef haklisin. hem iliski girerler hem bakire ararlar. hem aciklar abakarlar hem kapali olsun derler. vs vs
Çok haklısınız çok, Rabbim hayırlı insan nasip etsin cümlemize inşAllah. Ben şu an napıcağımı bilemedim, açıkçası erkekleri pek tanımıyorum. Bu yüzden de burada sordum aslında, hiçbir şey yokken pat iletişimi kesiyor adam sonra da böyle ya profil resmini kaldırıyor ya da sık sık resmini değiştiriyor. Bir de geceleri son görülmesi hep geç saatte, misal 3 4 5, böyle yani
Ben ağır bir kızımdır, o yüzden yazmak taraftarı değilim bu durum da ama sizce doğrumu düşünüyorum
amin. cok ergen kafada birisini bulmussun. dah akli basinda birini bul derim. hepsi o konuda ayni degil
bence asla yazma
Ben bulma derdinde değilim ki, sevgilim vs olmadı hiç benim. Yüz de veremiyorum erkeklere, bu yüzden de karşı cinse çok kapattım kendimi
Dimi, bilerek ben yazayım üzerine düşeyim diye yaptığını düşünüyorum
sakın agir kisiligin mi bozma, ara demedim de bu u sal dedim
Yok bozmam hiç, ağır olmalı bir kız. Sonuçta ben bir kızım bayanım, benim aksini yapmam hoş olmaz
Yok anladım zaten
tamam canim umarim hayirlisi olsun senin icin
Amin cümlemiz için inşAllah çok sağolun🙏🏻
Atmamak
Neden yapıyor sizce bunu? Önceden de böyle yaptı bu adam. Sanki taktik mi yapıyor bilemedim
Profil resmi kaldırınca noluyo ki
Ben de bilmiyorum ama bunu önceden de yaptı bir iki kez ve ben de oltaya geldim mesaj attım adama, üstüne düştüm. Sonra bu sefer benden bekledi hep
Neyse ben anlamam o işleri kolay gelsin
Sağolun