Kaç yaşından sonra artık evlilik falan düşünmelisiniz?
25' ten sonra
30'dan sonra
40'dan sonra
50'den sonra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kaç yaşından sonra artık evlilik falan düşünmelisiniz?
40tan sonra bilmiyorum çocuk istemeyen biriyle belki olur 50den sonra beni kabul eden erkek 60-70ve üzeri olur herhalde onlara bakmak için evlenmiş olurum gibime geliyor
Cevap
8Cevap
Ben yaşa bakmam ama 40 dan sonra aşık olacağımı sanmam tabi daha yarın bile yaşayacağımın garantisi yokken
Aslında evliliğe hiç yakın bakmiyorum yani belki yaşımdan dolayı daha gencim ama.
30 bastıktan sonra düşünmem
Belli olmaz. Düşünebilirim de.
40dan sonra düşünmem.
Aynen bende o yaştan sonra daha düşünmem ya iş işten geçmiş sonunda. O yaştan sonra evlilik olsa ne olmasa ne. Dertsiz başıma dert alamam o yaştan sonra.
25 ten sonra düşünmem 😅😅geç oluyor
Yani 25 yaş bence tam evlenilecek yaş diye düşünüyorum ben. Zaten insanlar şimdi hep ya 25te evleniyor ya da 25 ten sonra evleniyor.
Bence şu zamanda kızlar evlilik istemiyor
Aynen öyle. Erkeklerde aynı durumda. Artık kızda erkekte evlilikten kaçıyor. Bence böyle bir devirde evlenip başlarınımı yakacaklar hiç evlenmesinler daha iyi.
40 sonrasından neden başımı yakayım
Aynen bende aynı fikirdeyim sizinle. 40 dan sonra bence artık evlilik falan düşünmem. O yaştan sonra asla kimsenin kahrını falan çekecek değilim.
şimdi zaman da 30-35 den sonra olmuyor
50'den sonra
Aynen 50 den sonra evlensen ne evlenmesen ne. O yaştan sonra hiç kimse ile uğraşamam şahsen ben. O yaşta kafa dinlemek varken niye biriyle uğraşayım.
Teşekkür ederim canım
bundan sonra 🚬
28 sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?