30 yaş sonrası evlilik kararı vermek, birçok kişi için karmaşık bir süreç olabilir. Bu yaşlarda, genellikle daha fazla deneyim ve olgunluk kazanılmıştır, bu da evlilik kararını daha dikkatli bir şekilde düşünmeye yönlendirebilir. İleri yaşta evlilik düşünenler, kariyer, kişisel hedefler ve yaşam tarzı gibi faktörleri daha fazla göz önünde bulundurabilirler. Ayrıca, daha önceki ilişkilerden öğrenilen dersler ve evliliğin uzun vadeli taahhütler içerdiği bilinci de bu kararı etkileyebilir. Bu nedenle, evlilik kararı vermek zor olabilir, çünkü daha fazla düşünce ve analiz gerektirebilir. Ancak bu süreç, kişinin kendini daha iyi anlaması ve istediği ilişkiyi daha sağlam bir temel üzerine inşa etmesi için bir fırsat da olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTam diyecektim, zaten söylemişsin ayrıntıda.
Ama ek olarak şöyle bir çıkarım da yaptığımı söyleyebilirim;-İnsan bir bakıma kabullenememeye ve kendine yedirememeye de başlıyor. Aslında insanın kendisiyle de başlayan bir inadı yüzünden de bu durum; “ E bu yaşa kadar bekledim, boşa mı bekledim yani, şu özelliği de olmalı bu özelliği de olmalı vb…” tarzı bir içsel cebelleşme başlıyor insanın içinde kendisiyle.
Bazen bir kumarbazın daha fazlasını kazanacağım diyip daha fazlasını kaybettiği gibi; insan hayatıyla zar atıyor ve belki de minicik ama çok da sorun olmayacak bir kriterden seneleri ya da güzel geçebilecek yıllarını teperek 1 sene daha yalnız bir şekilde; anı biriktirmeden yaşayıp gitmiş oluyor
03 Yorumla- 1 yıl
Ben😆Ne yapmalı bu durumda
- 1 yıl
@Leylişleyliş Allah’a el açıp dua etmeli ramazanda 😊 Kalbi temiz tutup nasip beklenmeli ve aranmalı aynı anda 👍
- 1 yıl
Sevgılım var ama ben yine bır şeyler buluyorum
Kendi adıma konuşursam; artık 20li yaşların getirdiği o heyecanların ve duyguların yitip yerini biraz daha sağduyunun almasıyla bi tık uzak evlilik kararı almak zorlaşıyor. Bunun dışında kendi işimi kendim görebiliyorum zaten üniversiteden beri. Ayrıca karakteri, alışkanlıkları vb niteliklerini soru işareti yaratmakla beraber ayrılıkta doğacak olan bazı maddi külfetler de gözümü korkutmuyor değil. O sebeple tek cazip tarafı çocuk olması dışında evliliğe yanaşmak içimden gelmiyor. He flört ederim ama bir şeylerden emin oluncaya kadar evlilik konusunu konuşmam bile. Buradaki tek sorun ne kadar sürede emin olacağım.
03 Yorumla- +1 yıl
Cinsel ihtiyaçlarınızi nasil gideriyorsunuz
- +1 yıl
@Femme_Fatale01 bakirim
- +1 yıl
@Femme_Fatale01 gider imiyprum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKurulu düzenin bozulmasını istememek..
Ancak evliliğin kıymetini bilenler de kolay evlenmez.. Çünkü herhangi biriyle evlilik düşünmez.. Dengini arar..
Evlilik sorumluluk isteyen bir şey ve bu yükü beraber omuzlayacak kişiyi arar..
Bunun için mizah anlayışından tut, estetik anlayışına kadar denklik ister..
İnsan boşanmak ve/veya mutsuz, huzursuz olmak için evlenmez..
Bunu bulana kadar ne kadar yorulursa yorulsun arayacaktır.. Ömrü yetmese bile..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sıkıntı çeke çeke sıkıntılara karşı tahammülsüz bir hale gelir. Bir yaştan sonra artık tahammül edemez seviyeye gelir. O yüzden sıkıntı yaşamamak için ince eleyip sık dokur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl30 yaş sonrası evliliğe karar vermek, 20'li yaşlardakinden daha zor olabilir. Bunun birkaç nedeni vardır: Daha fazla deneyime sahip olmak: 30'lu yaşlara geldiğinizde, daha fazla deneyime ve anlayışa sahip olursunuz. Bu, evliliğin ne anlama geldiğini ve sizin için doğru olup olmadığını daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Daha fazla seçeneklere sahip olmak: 30'lu yaşlarda, daha fazla seçeneklere sahip olursunuz. Bu, kariyeriniz, arkadaşlarınız ve aileniz gibi diğer faktörleri göz önünde bulundurmanız gerektiği anlamına gelir. Daha fazla baskı hissetmek: 30'lu yaşlarda, evlilik konusunda daha fazla baskı hissedebilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız, sizin için doğru olan kişi ile evlenmenizi isteyebilir. Bu, kendi kararlarınızı vermenizi zorlaştırabilir. İşte 30 yaş sonrası evliliğe karar verirken göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler: Kendinize karşı dürüst olun: Evliliğe hazır olup olmadığınızı kendinize sorun. Eğer hala emin değilseniz, daha fazla zaman ayırın. Partnerinizle konuşun: Partnerinizle evlilik hakkında konuşun. Onun da sizinle aynı fikirde olduğundan emin olun. Diğer faktörleri göz önünde bulundurun: Kariyeriniz, arkadaşlarınız ve aileniz gibi diğer faktörleri de göz önünde bulundurun. Evliliğin bu faktörleri nasıl etkileyeceğini düşünün.
30 yaş sonrası evliliğe karar vermek zor bir karar olabilir. Ancak, bu kararınızı vermeden önce dikkatli bir şekilde düşünmek önemlidir.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü o yaşa kadar doğru insanı bulamamak o yaşta bulmanın zor olduğu anlamına gelir gadası
00 Yorumla
+1 yılSadece aynı evde birlikte duracın biri değil bir ömür hayatına eşlik edebilecek bir arkadaş seçtigini bilerek seçim yapıyorsun.
Kendin için sadece iyi bir eş seçtiğini değil, çocuklarına da iyi bir ebeveyn seçtiğini bilerek seçim yapıyorsun.
Sadece duyguların degil herşeyin ortak olması gerektiğini farkediyorsun.
61 Yorumla
+1 yılSize İslam'dan bahsedersek sinir olursunuz
Ama yaşadığınız durumlara karşı size uyarıda bulunan dinimiz
Olabildiğince erken evlenin demiştir
Zor olmasının sebebi ise
Kimseye güven olmuyor ve kimsenin derdini çekecek sorumluluğu üstlenmek istemiyor olmanız 👍🏻
Bu kadar basit30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşındaki insanın. gözü fazla açılmış oluyor çünkü , doğruyu yanlışı daha çok ayırt ediyor ve neden sonuç ilişkisini daha fazla kuruyorsun. bu da düşünecek konu sayısını artırıyor.
evlilik sıkıntılı iş ve bir noktada yazı tura, eskide 2 kere düşünün derdim artı 4-5-6-7 kere düşünün diyorum.
00 Yorumla
+1 yılBunun kararını vermek kolay mı? Sence ? Evlilik manavdan elma armut almaya benzemez. İki insanın ortak verebileceği bir KARAR bu. Ayrıca bizim ülkemizde evlilikler iki kişi arasında olmuyor. Kişisel değil aileler birleşiyor. İki aile evleniyor sanki. Büyük bir sorumluluk bu. Kulağınıza küpe olsun. Yaş 34 tecrübeler...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBen 32 yaşındayım valla nefes alsın yeter moduna geçtim sebebi şu tabi sevdiğim kız vardı aramızda binlerce km mesafe vardı ve biz 13 senedir evlenemedik. Onu tanıdığımda kendisi 15 yaşındaydı ama şimdi Türkiye ekonomisi kötüye gidince bizim düğün hep ertelendi..
01 Yorumla- +1 yıl
Endonezyalı kendisi ve oraya gitmeye cesaretim yok
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu sadece 30 yaş olayı değil. Günümüz kadını bulmuş işin kolayını. Niraz da güzellik, zerafet varsa da götürüyor erkek milletinin alayını. Ye, iç, gez, toz, nerde akşam orada sabah hayatları seven söz de kız ve kadınlarımız, yaş 40 a geldimi de yine bir en. ayi bulup kakaladılar mı kendilerini o erkeğe, yanına da kar kalıyor yaşadığı tüm rezillikler. Ne detayı yaaa? Aşka zerre inanmayan, paradsn başka kıriteri olmayanlarda detay ne gezer?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAklın daha çok başında. Yanlışların doğruların saha keskin. Her şeye hemen yükselmiyorsun, etkilenmiyorsun. Tartığ biçiyorsun. Daha fazla kriterin, konforuna alışkanlığın var. İnsanların içindeki kötülük ya da yanlış potansiyelinin daha çok farkındasın. Herkesten her şeyi bekliyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsan artık rahat yaşamaya alışmış oluyor çünkü o yüzden o yaştan sonra artık evlilik yapmak ciddi bir yola falan girmek ona sıkıcı geliyor olabilir diye düşünüyorum ben. 30 yaşından sonra çünkü artik kimsenin kahrın çekecek dermanın kalmıyor diye düşünüyorum ben. O yaştan sonra insan yalnız olmayı ve huzur dolu bir hayatı istiyor.
00 Yorumla yanlış okumak diyorum ben buna, 30 üstü kadın pek isteyen yok toplumun genelinde erkekler kendinden yaşça küçük olanlarla evlenmeyi seçer herkes böyle demiyorum ama çoğunluk böyle 5 10 yaş daha küçük, hali ile 30 yaşındaki bir erkeğin 30 yaşında bi kadınla evlenmesini pek görmedim şayet varsa, buda kadınların seçeneğini azaltıyor 30 lu yaşlara genelde daha yaşı büyük erkekler talip olduğundan kadınların kriterlerinide göz önünde bulundurursak kısır döngü.
06 Yorumla- +1 yıl
Nedir bunun nedeni sizce
- +1 yıl
@Femme_Fatale01 aşırı teşhircilik ve erkeklerin cinsel zaafı. her iki cinsiyetin suçu bu, erkekler görerek daha iyilerini elde edebileceklerini sanıp kriter yükseltiyor erkeklerin zaafı görsellikte görsellik yoksa istediğin kadar tepin erkek tercih etmez. bu aynı zamanda kadın içinde geçerli. kadınlarda, sosyal medya abazalarının onlara sürekli yürümelerinden herkesin onları tercih edeceğini ettiğini sanıyor, oysa evlilik için tercih edilmediklerinin farkına varmıyorlar
- +1 yıl
Hayır yas takıntısı
- +1 yıl
@Femme_Fatale01 işte analttığım sebeplerden, yaş takıntısı demek, genç olanlar daha çok tercih ediliyor, 30 dan sonra daha da belirginleşiyor daha mükkemelini arıyor insanlar bundan dolayı her gelende kusur buluyorlar
- +1 yıl
Ama genç kadın evlilik olgunluğunda bulunmaz ki. Gözü lükste olur.
- +1 yıl
@Femme_Fatale01 gözü lükste olmasının 2 ana nedeni 1. neden sosyal medyada görünen sahte mutluluklar 2. toplumumuzda cinsel dürtülerle ilgi gösteren erkek yığınları.
+1 yılBen 20 li yaşlarımda evlenirim çocuğum 20 sine gelince yaşım 40 olur zorlanmam diye hesap kitaplar yapardım, böyle diye diye 27 yaşımda evlendim. İnsan evlenince yeni hayatı oluyor, 1 kişi iken 2 kişi oluyorsunuz yanınızda size eşlik eden bir eş dert ortağınız sırdaşınız hayat yoldaşınız oluyor evet şu devirde evlilik fazlasıyla zor ama evlilikten korkmayın insanı daha da çok olgunlaştırıyor sorumluluk sahibi yapıyor, 20li yaşlarda karşınıza çıkabilecek sorunlardan sıkıntılardan streslerden bazen yenik düşüp evlilik bozanlar olabiliyor ama 30 lu yaşlar daha olgun davranıp çıkış yolu arayabiliyor hayatı akışına bırakın, evlenmek için evlenmeyin partnerinizi sevin sevilin sevginizin verdiğiniz değerin karşılığını alabiliyorsanız bu yola adım atın en ufak bir engelde zorlukta sizi bırakabilecek kişilerle evlenip sonra hayatınızı zindan etmeyin benim çevremde çok var öyle evledip boşanan gördüklerime istinaden söylüyorum Allah herkese gönlü gibi yüreği gibi kalbi gibi insanları çıkartsın
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünülünce gerçekleşebilecek bir şey değildir bu durum karar verilecek bir şey de değildir kişi senin karşına çıktığında ten uyumun olursa zaten ansızın gerçekleşecektir. Sadece anı yaşa düşüncelere dalma zaman kavramından haberdar ol.
00 Yorumla
+1 yıl25 felan gösteriyorsun maksimum.
30 yaşından sonra hem ilişkide mantık daha baskın oluyor bu yüzden daha fazla seçici oluyorsun talip kalmıyor. Kalırsa da alışkanlıkları bırakman felan gerekiyor rahatlığın olmuyor eskisi gibi. Biraz delilik gelirse evlenilir anca.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yaşı 30 a giren kadınlar biyolojik olarak güvensizlik hissediyorlar. Bu nedenle çevrelerindeki insanlara önyargılı bakabiliyorlar. Bu yüzden 30 una gelmiş kadınlar 20 li kızlardan daha olgun ve ciddi düşünce yapısına sahip olduğundan kendisi gibi ciddi bir erkek bulduğunu hissedene kadar mesafeli ve önyargılı davranmaya devam eder.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Çok seçici oluyoruz en basiti meselaaaa bir gömlek alırken ayakkabı alırken vs bile almakta seçici oluyosun kaldıki bir ömür yaşayacak insan ile evleneceğiz elbette seçici olmk gerekir 😊😊 o yüzden büyüklerim 30 undan önce evlen derdi 😃😃😃
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyüklerimiz haklıymış vallq
+1 yılDuygular daha arka planda kalırken, mantık ve realist düşünce ağır basıyor.. Bu da zaten evliliğe sıcak bakmayı engelliyor..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir kere heyecan kalmıyor. Daha net direkt sonuç odaklı birini arıyorsun tamamen kafa uyacak şekilde. Ha bazı tipler var yanına eş değil model aradığı için hala yalnız kalan. Bana göre bakış açısı o değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenç iken evliliğe karar vermek daha zor olur çünkü insanın talibi çoktur. ama yaş arttıkça kimse kalmaz bu yüzden zor olmuyor. cevremde gördüğüm kadarıyla geç evlilik yapanlar çabuk karar veriyor.
00 Yorumla
+1 yılAlışmış olduğum, kurduğum düzenin bozulmasından korkuyorum galiba. Benim yaş 36. Şimdi evlenmek istesemde bir cok soru soruyorum kendime. Sanırım soruya da vereceğim cevapta alışkanlıklarımızdan ve hayat düzenimizin değişme korkusu
00 YorumlaKişi kendini biliyor
İstediklerini
İstemediklerini
Sevdiklerini
Sevmediklerini
Aşığım yia deyip evlenemiuor.
Kıstaslar çok, karşılığını bulan az.
O yüzden de bekarlık sultanlık değil geçmek en kısa yol00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çünkü bakış acımız değişiyor..
Bir de evli olmamak için o kadar etmen karşımıza çıkıyor ki.. Mesela 18 yaşında okuduğun kitabı bir de 30 yaşında oku kitap değişmiş olacak bambaşka kitap okuduğunu düşüneceksin.. aynen bu..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. İyice alışkanlıkların yerleşmiş, hayat kurulmışuş oluyor. Gelecek kişinin düzenini bozmasını istemiyorsun. Bu yaş ilerledikce daha kurumsallaşıyor. Karşı cins olmadan yaşar hale geliyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHata yapma korkusu 20 liler de insan daha gözü kara olabiliyor ama yaş ilerledikçe hata yapma korkusu artıyor sonuçta evlilik insanın hayatı için büyük bir karar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan gençken daha deli cesaretiyle adım atabiliyorken yaş ilerledikçe çevresinde gördüğü çiftlerden de yola çıkarsk kriterleri çoğalıyor. Böyle olunca da kendine uygun bir eş bulmak zorlaşıyor
00 Yorumla
+1 yılOlgunlaşıyorsun. Oldunlaştığın için gençken fark edemediğin ufak tekefek görünene problemleri fark ediyorsun. Seviyenin yerini biliyorsun. ONdan dolayı çember daralıyor ve yapalmız kalıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan daha daha daha seçici oluyor ve rahat yaşama alışkanlığını da değiştirmek istemiyor. Bir de çevreden gelen olumsuz örnekler varsa daha mesafeli oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruysa rüya biri olacak seneye aile çevredekiler sevecek ve ilk adımı atılacak diyor ama bence annem der ki yok ona sen yakışmazsın bence annem engel olur ben öyle düşünüyorum
00 Yorumla Normal, zira seçici oluyorsunuz. Arzularınız olsa da artık daha şok sevgi odaklı oluyorsunuz. Verdiğiniz ve aldığınız değerin kalitesine bakıyorsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Birisine uyum sağlamak gittikce zorlaşır. Bazı şeylerden ödün vermek ve gerekiyorsa biraz değişmek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tecrübeler birikiyor, güven zorlaşıyor, her türlü analiz ediliyor karşı taraf, geçer not alamıyor çoğu bu yüzdende ondan…
10 Yorumla
+1 yıl30 una kadar tek başına olan insan mükemmeli arar. Kolay kolay ikna olmaz. Bulamayınca da evlenemez.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl4 senen kalmış zaten teyzecim.4 sene daha evlenemezsen bir ihtiyarın altınî bezlerken veya kedilerle dolu bir evde bulursun kendini.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben 22 yaşındayım bu yaşımda çok seçiciyim 30dan sonrası heralde erkek yüzü görmek istemicem
21 Yorumla- +1 yıl
Sorma valla bende oyleyim.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşında aradığı düzeni bulamayınca, ondan sonraki vakitlerde düzen kurmakta zorlanıyor insan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yıl30 a kadar yasayabilmiş insan 30 dan sonra evlenirken karşımdaki benim hayatıma ne karar diye soruyor kendine.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü karşında bakir bakire kalmamıştır aksisi mideni mulandırıyordur ve evlenecegine salaş gelişi güzel bir hayat surdurmeyi tercih etmissindir
00 Yorumla
+1 yılYaş gectikce daha olgun oluyor insan ve evliligin zorluğunu anliyor o yuzden ince eleyip sık dokuyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışmış kurulu düzen gereksiz insan evladına ne gerek var 30 yaşından sonra kendi kendine yetebildiğini birine ihtiyacın olmadığını anlıyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok detaya iniyorum ama benim istediğim beni istemiyor, beni isteyenleri de ben istemiyorum. Böyle bir kısır döngü içindeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKriterlerimiz huzu saygı ve anlayıştan ibaret oldugundan dolayı , böyle birini bulmak gerçekten zorlaştıgından evlilik kararı vermek cok zor. Ben 6 yılda karar verdim insallah olacak bakalım yakın zamanda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla ilgili değil evliliğe karar vereceğin kişi ile alakalı bu zorluk. Emin olduğun birinden yaşın kaç olursa olsun zorlanmazsın.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü olayın seksden ibaret olduğunu anlıyorsun askkn olmadığını sadece azgınlık uğruna evlenmeyen gerek yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Ayrıntıya takılırsan büyük resmi göremezsin. Bunun yaşla alakası yok çok var çevremde evlenen sorun sizde takılmayın o zaman
00 Yorumla
+1 yılHayatının en güzel zamanlarını tek geçirmiş bu saatten sonra evlenip düzenimi bozmaya değer mi diye düşünmek evlilikten uzaklaştırıyor.
00 Yorumla
+1 yılSapıydı dibiydi üzümüydü derken aaa diyosun kimse kalmamış. Yalapşap biri çıkıp alelacele evleneyim diyorsun sonra da
00 Yorumla
+1 yıldaha seçici oluyorsun hislerine değil aklına danışıyorsun kimseyi çekesin gelmiyor bla bla bla
00 Yorumla
+1 yılO yaşa kadar rahatlığa alışıyor sanırım insan. Başkasının en ufak kusuruna takılması normal o yüzden.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Çünkü akıllanıyorsun o toy o cahil heyecanından arınıyorsun ve mantıklı düşünmeye başlıyosun kısaca beyin devreye giriyor
01 Yorumla
+1 yılArtık ayrıntıyı geçtik, olmasını istediğimi genel hatlardaki kriterlere bile uyan insan kalmadı ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaş ilerleyince çok daha fazla seçici oluyoruz haliyle belirli bir yaştan sonra mantık ağır basıyor
00 Yorumla
+1 yılHatasız dost arayan dostsuz kalır misali...
Eksikleri ile kabullenme ve sevme olmadığı sürece mutlu olamazsın kimse dört dörtlük değil
00 Yorumla
+1 yılYalnızlığa alışır kimisi ve sorumluluk almak zor gelir
10 Yorumla
+1 yılZor çünkü yas arttıkça düşüncelerin, beklentilerin değişiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yaş ilerledikçe mantıklı düşünme eğilimi daha fazla olur da ondan.
10 Yorumla 30 yaş öncesi duygulara önem veriyorsun, 30 yaş sonrası duygu yerini mantığa bırakıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işi akıllanmadan çok gözün açılmadan, fazla insan tanımadan yapmak gerekiyor.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılarmudun sapı üzümün çöpü olayları devreye girer o yüzden zorlaşır tabi
00 Yorumla
+1 yılHiç sorma, insan o rahatlığı bozmaya değer bir şeyleri fazlaca arıyor 😀😀😀
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım