Bana göre biter. Güzel olmayan kadını annesi sevsin.
Biter
Bitmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sen yanlış düşünüyorsun birisine aşık olduktan sonra o kız sana dünyanın en güzel kızıymış gibi gelir senin ona aşk duyguların geçtiği zaman güzelliği senin gözünde geçer ona bakılırsa zamanında benim aşık olduğum kıza arkadaşlarım çirkin desende benim gözümde Adriana Lima dan bile daha güzeldi 😂
Ulan yaşın daha 23 benim yaşıma bir gel sen hele
Bence bitmez dış görünüş hiçbir zaman önceliğim olmadı normal bir tipi olması yeterli hal ve hareketler benim için daha önemli hani bunu birçok kişi söyler ama benim için cidden önemli değil dış görünüş çevremdeki birçok kişi buna şaşırıyor maalesef çoğu insan senin gibi düşünüyor.
Ben de eskiden iç güzellik falan derdim de şimdi o iç güzellik denen şeyin de gerçek olmadığını anladım
Yakışıklı ve zengin olmayan erkegide babası sevsin o zamannn 😁
Yakışıklı ve zengin olmayan erkek erkek midir zaten
Sen öyle misib
Öyleyim
Hmm
Asko
Seksi olmayan erkegide babasi sevsin
Aynen öyle bebeğim
Cevap
3Cevap
Aşk bir anda gelip kaybolmaz ki. Önce ilgini çeker, merak edersin. Vakit geçirdikçe bağlanır hatta alışırsın. Sonra seversin ve uzun bir süre sonra aşık olursun. Fiziği ilgini çektiyse zaten bir iki güne hadi bilemedim bir haftaya bu ilgi biter. Bu da onun kilo aldığı, sivilcelendiği ya da değiştiği zamana tekabül edebilir. Ama aşk bu değil
Çıkarlar olmadığında aşk da olmaz
Aksine çıkar girerse işin içine aşk da sevgi de yoktur
İnsanın önce kendini bilmesi lazım
+1
kanka 85k paraya estetik oluyon sonra çakmadık kız kalmıyor kadıköy de denenmiş onaylanmış
Sen evlenme direk Çok yaşa
Parası olmayan kızı sadece babaları sevsin jdjdjd
Aynen ya sen sevsene djdjdj
Bu laf yeter bence , derler ki bir sonraki hamleni belli etme rakibin hazırlık yapar ters köşe yap
Ayrıcı hızlı olsam mesaj kutuna damlardim
İyi katılmama hakkına sahipsin
Rica ettim hatci kız djdjdj
Tabi bunu görmeden bilemeyiz. Elimizde ki şartlar (profil renginden kast ediyorum) onu gösterdiği için şu an bu bilgileri kullanabiliyorum
Güzellik geçicidir
Tamam işte geçince vuruyon tekmeyi
Vefayı napicaz?
Vefalı insan yoktur, vefalıymış gibi davranan insan vardır
Öküzsün
Ağla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?