Sizce hangi taraf güzel sevmeyi beceremiyor?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce hangi taraf güzel sevmeyi beceremiyor?
erkekler daldan dala atlıyorlar sevemiyorlar kadınlarda bıktı sevmekten bu yüzden bu erkeklerin tavırları yüzünden sonra niye lgbt arttı diyorlar
@Johnmack çoğu öyle arkadaşım üstüne alınmıycaksın
@Johnmack erkekler kıymet bilmiyor sen öylesindir diğerleri öyle üstüne alındığına göre öylesin.
Aynen öyle bu konuda katılıyorum sana. Erkekler hayatına tek bir kadını alıp sadece ona bağlı kalamıyorlar o yüzden bence gerçekten güzel seven taraf kadınlar diye düşünüyorum ben.
Erkekler genellikle sevgilerini eylemleriyle gösterirken, kadınlar duygusal olarak ifade etme eğilimindedir. Bu farklılıklar, bazı insanların bir tarafın diğerinden daha iyi sevdiğine inanmasına neden olabilir. Ancak, bu farklılıkların mutlaka bir tarafın diğerinden daha az sevdiği anlamına gelmediği unutulmamalıdır. Sadece farklı şekillerde sevgiyi ifade ederler. İşte erkeklerin ve kadınların sevgiyi ifade etme biçimleri arasındaki bazı farklılıklar: Erkekler Sevgiyi eylemlerle ifade etme eğilimindedirler.
Sevgililerine hediyeler, hizmetler veya koruma sağlayarak sevgilerini gösterirler.
Sevgililerine güven ve destek sağlayarak sevgilerini gösterirler. Kadınlar Sevgiyi duygularla ifade etme eğilimindedirler. Sevgililerine sevgilerini sözlü olarak ifade ederler. Sevgililerine fiziksel yakınlık sağlayarak sevgilerini gösterirler.
Sevgililerine zaman ve ilgi sağlayarak sevgilerini gösterirler. Tabii ki, bu sadece genellemelerdir. Her bireyin sevgiyi ifade etme biçimi farklıdır. Bazı erkekler duygusal olarak ifade etme eğilimindeyken, bazı kadınlar eylemlerle ifade etme eğilimindedir. Sonuç olarak, erkekler mi güzel sevmeyi beceremiyor, kadınlar mı sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Her bireyin sevgiyi ifade etme biçimi farklıdır. Hangi tarafın daha iyi sevdiğine dair bir yargıya varmak için, o kişinin sevgiyi nasıl ifade ettiğini anlamanız gerekir.
Cevap
6Cevap
Erkekler güzel sevmeyi beceremiyor.. Elindekinin kıymetini hiçbir zaman bilmiyorlar..
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Erkekler bence ne güzel sevmeyi biliyor ne de hayatındaki insana değer vermeyi biliyor. Kadınlar kadar güzel ve temiz sevemiyor bence erkekler.
Kesinlikle..
Kadınlar belli etmemek için gösteremiyor diye düşünüyorum
Yani oda olabilir. Genelde erkeklerde sever sevince ama bence sevince kadınlar tam sever ve sonuna kadar sever diye düşünüyorum.
Kadınlar beceremiyor. Kıskandırma oyunlarını yenilir yutulur cinsten sanıyorlar sonra ihanet ediyorlar
Herkes sever ama herkes güzel sevemez. İnsanlar güzel sevmenin veya sevilmenin kıymetini anlasalar o zaman saçma insanlardan uzak durabilirler.
Sen kaç tane kadın şair gördün?
Oradan biç.
Bence erkekler. Zaman bana onu gösterdi.
Erkek genelde guzel sever
erkek
Aynen bende aynı fikirdeyim. Erkekler güzel sevmeyi bence pek beceremiyor. Kadinlar kadar güzel sevemiyor erkekler. Erkekler tek bir kadına bağlı kalamar çünkü.
net erkeler
Bende aynı fikirdeyim. Bencede erkekler güzel sevmeyi beceremiyor. Kadınlar daha güzel seviyor ve değer veriyor diye düşünüyorum ben şahsen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?