Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Antiprogesteron haplar. Zigot anne rahmine progestron ile güçlü bir şekilde bağlı bir yapıdadır. Antiprogesteron ise bu bağı kırmaya yarar. Bağ kırılınca da düşük olayı başlar. Zor ve zahmetli bir süreç ve bu ilacın türkiyede satışı yasak.
Kurumsal, aldırma işlemini orada yaptırmak istemiştim fakat onlar yapamayacaklarını söyledi eğer çok istersen dediğin gibi merdiven altı işletme bul ya da önerdiğim ilacı al dedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Antiprogesteron haplar. Zigot anne rahmine progestron ile güçlü bir şekilde bağlı bir yapıdadır. Antiprogesteron ise bu bağı kırmaya yarar. Bağ kırılınca da düşük olayı başlar. Zor ve zahmetli bir süreç ve bu ilacın türkiyede satışı yasak.
Satış yapan yerler var ama
Güvenme bence sahte olma olasılığı çok yüksek. Dikkat et çok dikkat et
Doktorum önerdi sahte olduğundan emin olabilir miyiz özel klinikte ve aşırı yüksek meblağ
Özel klinik mesela kurumsal mı merdiven altı işletme mi?
Kurumsal, aldırma işlemini orada yaptırmak istemiştim fakat onlar yapamayacaklarını söyledi eğer çok istersen dediğin gibi merdiven altı işletme bul ya da önerdiğim ilacı al dedi.
Kaç aylık ki
3 haftalık daha ayı dolmadı
Baska bir yere git sor bence hap son çaren olsun
Peki teşekkürler
Amac ne
Düşük yapmak
Evli misin
Değilim
Neden bunu istiosun
Aldırmakla hap kullanma arasında kaldım
Evlilik disimi?
Evlilik dışı
Tamamda dostum neden aldiriyorsun biriyle gorus kabul edebilcek birisiyle bir cana kiymak nedir
Tamam da kim başkasının çocuğunu taşıyan birini kabul eder? Eminim öz babasıda istemez bitti ilişki çünkü.
Dostum bir evlada kiymak bir cana kiymak o bir sabi ya bu konuda derin yaralarim var yapma sana soliyim
İleride pişman olacağımı ben de biliyorum ama yapamam bakamam ki ona daha kendime zor bakıyorum
Oyle birsey yapma bir yol bulunur
Of nasıl bulunabilir
Eski sevgilindense git sole
Asla öğrenirse bırakmaz
E sahip ciksin iste
Off bilmiyorum her neyse
Zehra sen tam bir malsın
Sorun nedir Canm
Aldırmak istiyorum ama ondan korkuyorum belki bu işe yarar
Evli değil misin
Değilim
Ne zaman oldu ilişkin
3 hafta oldu
Ella niye icmedin
Doğum kontrol hapları aşırı zararlı çok yan etkileri var ve ben ilaç kullanamıyorum erkeğin korunması gerekiyor ama o da yapmadı o an akıl edilemedi
İlk kez mi ilski yaşadın
Hayır hep aynı kişiydi fakat ilkte kalmadım
Anladım yzsana bi
Gizlidesin
Çıktım
Xperim yetmiyor
Aynen
Skype kullanıyor musun
Hayır kullanmıyorum
Senin xper tamamlanır gibi
Telegram
Mesaj atmaya yetmiyor