Olay tahmin ettiğiniz gibi

Sürekli yazıyorum görmeyeceğini bildiğim halde. şu an ne yapıyor bilmiyorum ben kurtulmak istiyorum ama bir türlü bir çıkar yol bulamadım lanetlendim mi anlamıyorum
Olay tahmin ettiğiniz gibi

Sürekli yazıyorum görmeyeceğini bildiğim halde. şu an ne yapıyor bilmiyorum ben kurtulmak istiyorum ama bir türlü bir çıkar yol bulamadım lanetlendim mi anlamıyorum
Geçen gün de hoşlandığım kişi sildi beni. Kendi ümit verip ha bire yazıyordu. Bir yıldır. Ben de kafayi yemek üzereyim. Ona özel durum paylaşıyorum hiç bakmıyor. Ya bakarsa diye atıyorum hep 0 görüntüleme. Sildi çünkü biliyorum. Ağlıyorum hep
Üzülme
Üzülmemek elde değil ayrıca zoruma gidiyor. Bu kişi ne olursa olsun iş arkadaşımdi ve gayet iyi anlaşıyordk. İnsan arkadaşına bunu yapar mı
Cevap
3Cevap
Görmeyeceğini bildiğin halde yazman senin problemin. Soruna cevabını kendin veriyorsun. Çok belli değil mi cevap?
Evet işte bir yolu yok mu kurtulmanın
Senden gitmiş.. hayatına bak..
Kabullenmek benim için çok zor gittikten sonra toparlayamadım herkesten herseyden uzaklaştım iyice içe kapandım
Depresyondasin.. beynin sana oyun oynuyo.. ama o şu an kendi hayatına bakiyo.. bu şekilde yaparak da o kıza sadece senden gittiği için ne kadar da haklı olduğunu düşündürürsun.. merkezine kendini al..
Başta kendim olmak üzere herkesten, herseyden nefret ediyorum artık
Vallahi slk olduğunu öncelikle söylemek lazım da
canım yaptığımın farkındayım ama çok koyuyor gitmesi
Sen de başka birini bul
Çok kötü cok başka birini bulmuş
Biliyorum çaresizlik işte ne yapayım
Allah kurtarsın
Saol dostum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?