Aslında sıcak davranıyor, sadece geç yazması beni rahatsız ediyor
Erkek neden geç cevap veriyor, amacı ne?
Aslında sıcak davranıyor, sadece geç yazması beni rahatsız ediyor
Benim kız arkadaşımda aynı. Aldatıyor mu diye takip bile ettirdim :D Yalan mı söylüyor diye çok değişik şekillerde teyit ettim. Ben de çeşitli şeyler düşünüp üzülüyordum, kendisine defalarca durumu açıklamama ve kendisinin bana hak verip özür dilemesine rağmen ertesi gün aynı şeyleri yaşıyordum. Ve dediğin gibi onun mesajına yarım saat geç cevap versem aşırı tepkiler veriyordu. İnsanlar çeşit çeşit, seni aldatıyordur diyemem, merak etme böyle insanlar var. Farkında değiller. Ben çalışıyorum der hak bilir kendine, yoruldum bi filmlik zaman ayırcam kendine der hak bilir. Bu durumdan rahatsız olduğunu anlayamıyorlar.
Bunun üç ihtimali var en kötüden iyiye doğru gidelim öncelikle ya seni artık sevmiyordur ama ayrılalım diyecek kadar cesareti toplayamamıştır. Ya da biraz dinlenmek biraz uzaklaşmak istiyordur.(belli bir süre) ya da gerçekten vakti yoktur. Umarım en iyi ihtimal gerçektir senin için kolaylıklar iyi ilişkiler dilerim.
Birkaç ihtimal söz konusu.
İlgisini çekmiyorsun, konuşmak istemiyor ama seni kenarda tutuyor.
Hayatında başka biri/birileri var sana sıra gelmiyor.
Gerçekten işi var yazamıyor.
Ama seven erkek iki eli kanda da olsa "dur hayatım elimi yıkaym" diyip yazıyor, tecrübeyle sabit. Kaza yapan flörtüm ambulansı beklerken bana yazmıştı mesela, o derece oluyor
Cevap
3Cevap
Yazmak isteyenin her zaman zamanı olur çok konuşası yoktur
Hayatında biri var bence
Başka kızlarla konuşuyordur
konusma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?