İstanbul da ya da türkiye genelinde işini hakkıyla yapan ama bu işlemlerden para almayan Süryani bir hoca var mı?

Merhabalar. Karımla birlikte 3.5 yıllık evliyiz. Rahmetli annemin bize karşı yapmış olduğu büyü tesiri üzerine yatak odamızın kapısında bir yağ bulmuştuk. Evliliğimizin üçüncü haftasıydı. Yağı sirkeli sularla silmeye çalıştık fakat hiçbir şekilde etki etmedi. Ben, ben olmaktan çıktım. Karıma yapılmaması gereken hareketler yaptım. Kalbim paramparça oluyordu fakat beynim bir şey tarafından yönetiliyordu. Sonrasında dinimizden çıkmak durumunda bırakıldık istemeyerek de olsa. Kısacası 1 ay önce çocuklarımın babası sen ol diyen karım, şimdi yüzüme bakmıyor, seni istemiyorum boşanacağım senden iskele babası gibi ağır ithamlarda bulunuyor. Ben karımı çok ama çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. Sevgi bağımızı gerçekten güçlendirecek ve bundan hiçbir şekilde para almayacak profesyonel Süryani bir hoca arıyorum. Yardımcı olur musunuz?

İstanbul da ya da türkiye genelinde işini hakkıyla yapan ama bu işlemlerden para almayan Süryani bir hoca var mı?