Arkadaşlar 8 aylık bir ilişkim var beni çok seviyor her fırsatta arıyor yazıyor ama yinede içimde istemsiz bir his var. Sevgilim yakışıklı biri ortalamanın da üzerinde diyebiliriz yakışıklı ve çekici olması beni bazı konularda huzursuz ediyor bir mekana gidince başka kızların ona bakmasından rahatsızlık duyuyorum bir tanesi vardı hatta bilerek yemekte geçen gün sıra beklerken bize yaklaştı ve ben sevgilime yer değiştirelim aşkım diyerek ortaya geçtim. Sevgilim de fark etti okadar yer varken özellikle bizim yanımızda durması.. neyse ki benimki hiç oralı olmadı.. ama yinede düşünmeden duramıyorum belki de ben yokken oralı olmuyormuş gibi mi davranıyor diye.. bana Fake bir hesap aç oradan yürü ve tepkisini ölç demeyin çünkü bu anlaşılır ve bu konuda başarılı değilim.. ama bir yandan da onu test etmek istiyorum içimin rahat olması için.. bunu nasıl yapabilirim sizce? Özellikle bu konuda tecrübeli hemcinslerim var mı?
Sevgilimi gizliden nasıl test edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben *varken mi oralı olmuyor yazacaktım diyecektim pardon yanlış oldu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayatında ki insan senin kişisel problemlerini tatmin etmek zorunda değil. Şüphen varsa ayrıl. Yoksa zorla adamı çileden çıkarmaya paranoya yapıp.
Hislerine güven her zaman. Onun tanımadığı bir arkadaşın vasıtasıyla işletebilirsin
Bakıyorum da kimi bulsam diye arkadaşlarım yok denecek kadar az maalesef :((
Hmm anladım o zaman başka bir şey deneyelim 😁
Aklıma mantıkli bir şey gelmiyor ki..
Ekle o zaman
Bana yapılsa affetmem bence sen de yapma güven kırıcı olur
Sadece bana sadık mı konusunda emin olmak istiyorum sadece
Eğer öyle bir şey yaparsan umarım anlamaz, farketmez.
Sevgilin şu an kaç yaşında
Ne iş yapıyor
Evlilik düşünüyor musunuz
26 yaşında Metal teknisyeni kendisi.. evet ilişkimiz ciddi
Telefonunda şifre vb var mı
Hayır yok
Sosyal medyalarının şifresi sende var mı
Hayır yok... ama zaten sayfasında kadın yok begenilerde de sadece normal arkadaşları var. Benim de şifremi istemedi kendisi zaten
Önceden sevgilileri olmuş mu
Kusursuz çalışıyor gibi geldi
Benden önce evet bir ilişkisi olmuş.. ama benimle sevgili olmadan önceki gönderilene de baktım eski sevgilisi dışında baska kızlar fotolarını beğenmemiş.. kusursuz çalışıyor derken tam olarak neyi kastettin
Hiç açık vermiyor yani
Hiç bir kıza bakmadığına inanmadım
Benimle gezerken şimdiye kadar birine baktığını farketmedim ama yinede bilmiyorum
Senin yanında bakmaz tabi
Bak sende şüpheleniyorsun
Off ruh hastaları gibi 24 saat kontrol edemem ki onu gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Bunu zamanla anlayacaksın
Mesela seninle özel konular konuşmak istiyor mu
Üzüleceğin şeyler yapma bence
Haklısın da işte kendimi bu düşünceden alamıyorum keşke biraz rahat olabilsem :((
Eğer çok istiyorsan da bunu bir arkadaşından rica edebilirsin
Arkadaşlarım yok denecek kadar az maalesef Çok güvendigim bir arkadaşım olması lazım ozaman.. maalesef kimseye güven olmuyur ya beni ispiyonlarsa sevgilime o yüzden biraz korkuyorum
Aslında bu tarz testlere hiç gerek yok eğer seni seviyorsa zaten bunu hissedersin
Her türlü kaybedersin
Off kafam karıştı gerçekten bilmiyorum
Adam öğrenirse s i e der
Test etme bence üzülürsün
Off bilemedim
Hiçbir erkek hayır demez çünkü eğlencesine de olsa kabul eder boşuna canın sıkılır
Hiçbir erkek hayır demez derken? Sanki dünyada hepsini tanıyor muyuz bu düşünce bence çok yanlış
O zaman dene ve gör
Var tabi
Ne gibi
Mesela arkadaşlarına söyle onlar test etsin
Öyle bir arkadaşım yok onların kendilerine hayırı yok desem yeridir