Sevgilimi gizliden nasıl test edebilirim?

Arkadaşlar 8 aylık bir ilişkim var beni çok seviyor her fırsatta arıyor yazıyor ama yinede içimde istemsiz bir his var. Sevgilim yakışıklı biri ortalamanın da üzerinde diyebiliriz yakışıklı ve çekici olması beni bazı konularda huzursuz ediyor bir mekana gidince başka kızların ona bakmasından rahatsızlık duyuyorum bir tanesi vardı hatta bilerek yemekte geçen gün sıra beklerken bize yaklaştı ve ben sevgilime yer değiştirelim aşkım diyerek ortaya geçtim. Sevgilim de fark etti okadar yer varken özellikle bizim yanımızda durması.. neyse ki benimki hiç oralı olmadı.. ama yinede düşünmeden duramıyorum belki de ben yokken oralı olmuyormuş gibi mi davranıyor diye.. bana Fake bir hesap aç oradan yürü ve tepkisini ölç demeyin çünkü bu anlaşılır ve bu konuda başarılı değilim.. ama bir yandan da onu test etmek istiyorum içimin rahat olması için.. bunu nasıl yapabilirim sizce? Özellikle bu konuda tecrübeli hemcinslerim var mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben *varken mi oralı olmuyor yazacaktım diyecektim pardon yanlış oldu
Sevgilimi gizliden nasıl test edebilirim?