Yıllarca ugrastigin alın teri döktüğün bazen ağladığın ama çoğu zaman güldürdüğün bir ilişki yaşayıp emek verip hiç bir neden yokken terkedilip öyle ortada kaldınız mı hiç?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet bir zamanlar nişanlıyken. Çabaladığım düğün hazırlıkları, yaptığım herşeyin boşa gittiğini izlediğim an. Allah kimseye bu çaresizliği yaşatmasın.
İnsan hiç unutamıyor bazen unuttuğunu sanıyor ancak bir anı gelir sen mutluyken aklına tüm İnsan hiç unutamıyor bazen unuttuğunu sanıyor ancak bir anı gelir sen mutluyken aklına tüm mutluluğunu sömürüp geri gider.
Amin çok zor ya gönül dayanmıyor öncesinde yine terkedilme hissini yaşamamış olsam asla atlatamazdim gerçi öncesini 2 yıl herşeyden herkesten uzak bir halde atlattım pek yaşam denilemez
Benim durumum 13 sene önceydi. ve ben bunu aştım. Bu olanı Hiç hakketmedim. Fakat insan yuva kurucağı kişinin daha nişanlıyken, beni aldatmasını garanti edemiyor ne yazık ki. Bu yüzden geçmişle yaşamılmaz. O acıyı yarayı zamanla kapatmak gerekiyor. Bize yanlış yapan şerefsizlere bi halt olmaz iken. Sürekli bunu hatırlamak üzülmeye değmez.
Mutlu olmaya. Hayatınıza yeni bir insanı almaya bakın lütfen. Çünkü ex’ler bir gün stalk yaptığında ne kdar mutlu olduğumuz görmeliler.
Ben hiç ex aşk sevgili vb peşinde olmadım sadece sevilmek istemiştim iki kere sevdim biri 6 biri 3 yıl oldu ikisindede nedensiz terkedildim. Bunun için söylediğim bir söz var kendi tecrubemle yazdığım zamanında.
Geçmişi anılarıyla beraber geride bırak dostum dönüp ardına baktığında mutsuz olacağın bir şey değil ders çıkaracağım bir şey olsun diye. Zor astım bunları bir vakitten sonra insan hayattan soluyor insanlardan sevmekten guvenmekten ama hepsini astım yalnizim daima çok dostum var ama hep yalnızım hiç biri gerçek değil yalnızlıgi da seviyorum yani şikayetim yok yalnız gezer kitap okur mutlu olurum. yalnizligin bana kazandırdığı en güzel şeyse en güzel dost olan kitaplardir
Adına üzüldüm senin durumunu anlayamam yasamadigim için. Umarim daima mutlu olursun ileriki hayatın da
Evet, bu doğru gün gelir bizde buldukları neşe ve mutluluğu hayatı baskasinda bulamaz geri gelirler anacak geldiklerinde her şey çok geçtir elinde olan herşeyi kaybederler fazlasını isterken.
Nedensiz terkedilmek en kötüsü acıdır. çünkü sebep yoktur ortada. Bazende insan güzel sevilmeyi hakketmez. Güzel sevilmediği için. Geçmişi her zaman geride bıraktım felsem bu. Hayatlarımdan yaşadıklarımdan çok ders çıkardım. Anladım ki, fazla fedekarlık nankörlükmüş. çünkü çok fedekardım. Aldığın kadar vermek gerekiyormuş. Fazlası zarar. Çok dostun olması güzel. Benim sadece 1 tane hakikat dostum var oda bana yetiyor. Buna da şükür. Kalabalıklar içinde bende yalnızım aynı siz gibi. Okunması rafta bekleyen çok kitabım var. Fakat kafam çok dolu. Ruhum çok yorgun. Keşke oluyabilsem.
okuyabilsem*
Doğru haklısın terkedilmek en kötüsü. Sebep sorar daima kafan acıyı taze tutan da budur niye der hep niye gittin ki der. İnsanin en büyük hatası insana güvenmesi sırtını vermesi saf gonluyle sevmesi hep kullanırlar saf gönlü. bir yazar şoyle der dünya hassas kalpler için cehennemdir işte cehnnemimizin zebanileride insanlar. Fazla sevgi kolelestirir sonrs üzülen biz oluruz iyi niyetli gerçekten güzle kalple sevsem bile bu dünyada kıymeti yok hatrin bu dünyada paranın ve zevklerin kıymeti var. Gercek bir dostulugun yârin değeri yok. Cok dost var ama hiçbiri gerçek dost değil. İnsanin gerçek dostu onunla konuşan değil onunla konuşmak için vakit ayirandir zor zamanlarimda hep Yalnızçam dostum yoktur demek kalabalık içindeki yalnızlık çok zordur yaşamayan bilmez. Kitaplar çok güzel ne seni üzer nede bırakir daima bıraktığın yerde bulursun onu geri okumak için ama insanlar sen gonulde bırakmadan gönülden uçup giderler. Rugumuz gönlümüz aklımız yorgun ama yapacak bir şey yok herşeye rağmen yaşamalıyız.
Aslında neye ihtiyacımız var biliyormusun çok yüksek bir yerde bulutlsirn üstünde nefes kesici bir manzara eşliğinde oturup derin bir nefes almak ve doğanın hoş sesi eşliğiyle gözünü dünyaya kapatmak işte huzur bu. Hayalleri güzel yapan gerçekte yapamadiklarinizdir ondan dolayı cogu insnain hayal dünyası zengindir dünyadan beklentisi yoktur çünkü hayellerle kendini tstmin eder. Bixim ihtiyacımiz uzak bir diyara gitmek her şeye onun aidni yüklediğimiz anılarını sakladigimiz taşların suların göğün bulutların olmadığı bir yer
Benimde şu an küçük bir kütüphanem var fırsat buldukça alıyorum sokaklarda 15 20 30 TL ye satanlar var dünya klasikleri vb çok güzel alıyorum arada.300 400 e yakın kitabım var
Fazla sevgi göstermekten ben köle olduğumu görememişim. İnsanlar çok çıkarcı bu yüzden hiçbirine ne bir dost, ne arkadaş diye diyemiyoruz. Öyle bir yerdeyiz.
Kesinlikle katılıyorum kendini doğaya teslim etmek ve nefes almak. Ben çoğu kez kaybolmak için orman yürüyüşleri yapıyorum. Tavsiye ederim. İnsan kendini tekrardan bulmuş keşfetmiş oluyor.
Dünya klasiklerini okumaya devam et. Benimde bir sürü var. Jack london bilir misin? Okumanızı isterim. Büyük düşünmek gelişmek ilerlemek en önemlisi.
Bana okuduklarınızın arasından bir kitap tavsiye edebilir misiniz?
400 küsür kitabım yok maalesef. Bende kiler 100 belki.
Bu arada profide ki manzara çok huzurlu bir yer.
Yani ilk kölelik meselesi kendi tecrubem.
Doğada kaybolmaya bayılıyorum Doga resimleri çekmek huzur resmen hiç görmediğim yerlere gitmeyi seviyorum.
Evet dünya klasikleri çok güzel gerçekten ya bayılıyorum okumaya Jack londonuda bilirim ilk kitabimdi 😅bı kitabı
Okuduklarim arasında acımak zweig bir aşk ve hastalığı anlatıyor birde Zülfü Livaneli kardeşimin hikayesi çok güzel bir kitap ve hikaye bitince ne dediğimi anlarsin
Anlıyorum az olsun ozolsun zamanla kütüphane gelişir dolar.
Evet manzaradaki resim Dicle nehri kenarında Hasankeyfe yakın bir yer batman Hasankeyf yolu üzeri sular altında kalan bir bölge beğenmene sevindim 😊🫣. Binlerce Doga manzara fotoğraflarım var çektiğim insanlar çok beğeniyor en güzel olanlari seçip instaya atıyorum genelde
Tarih coğrafya felsefe arkeoloji astronomi metafizik din sosyoloji kültür müzik fotoğraf sözler yazarlık sinema en ilgili olduğum bazı alanlar bazen oyunlar vb çok severim insan büyüdükçe gönlünün genç kalması güzel bir şey kendimi çok yaşlı hissediyorum zihnen
Eskiden çok şiir yazardım 6 yıl önceki olaydan sonra hiç yazmadım bıraktım sadece söz yazıyorum
Türlü türlü kitapları okumayı severim Jack London ilk baktığım beyaz diş mi ne biseydi yanılmıyorsam
Seninde kitap önerilerini isterim varsa tavsiyen
Kendini geliştirmeye hobi edinmeye devam et. Manzalar her zaman ilgi odağı olur. Gönlün hep genç kalsın, fakat ruhun yaşlanmasın. Sende ki yeteğini lütfen kaybetme. Söz yazarı beste, her ne ise devam et. Şiiri bırakma. Tekrardan birini sev aşık ol. Hayat çünkü çok kısa. Ve hayat aşksız geçmez. Tekrar üzülürüm, yıkılırım diye düşünme. Bu sana tecrübe katar. Daha hızlı büyürsün. Bazen aşk insanı çok geliştirir. Belki de o acıya birazcık ta ihtiyacımız vardır. Çok tesadüf.. bende şiir yazanlardanım. Yaşadıklarımı dile dökmeyi sevenlerdenim. Hayata olan ilhamını sakın kaybetme. Böyle böyle ilersin. Bambaşka dönüşürsün…
Zweig bir aşk ve hastalığı bu kitabı muhakkak almalı okumalıyım beni anlatıyor gibi.
Burcun nedir senin çok merak ettim.
Zweig (Acımak) kitabın adı konusu aşk ve hastalık akıl hastalihi vb. Okumanı öneririm birde Zülfü Livaneli (kardeşimin hikayesi) çok güzel kitap
Ben Terazi burcuyum pek bilgi sahibi değilim burçlarla ilgili ya sen😅
Evet kendimi geliştirmeyi çok seviyorum yani benim elimde değil kendiliğinden olan bir şey hep aşırı meraklı bir insansın her konu hakkında araştırma yaparım ne görsem arastiririm severim öğrenmeyi😅. Manzaralar ayrı güzel ya bilmiyorum ama huzur veriyor doğa insan beklentisiz kendini doğaya bırakınca huzur buluyor
Doğru vücudum ne kadar buyusede ruhum hep genç içimdeki çocuğu asla öldürmem seviyorum içimdeki çocuğu tüm mutluluk ve heyecan sebebim o çünkü onu kaybetsem hiç bir şeyin önemi kalmaz.
Ben şiir veya söz yazarken hep anlık yaşadığım hissler üzerine yazardım bı anda aklıma bir şey gelir onu yazardım ortaya çok güzel şeyler çıkıyor öyle olunca.
Seviyorum yazmayı, dinlemeyi, okumayı, konuşmayı hepsini keşke benim gibi konusabilecegim bir arkadaş olsa diyorum bazen ama yok işte.
Sevmek aşık olmak birine güvenmeyi o kadar çok İstiyorum ki 9 yıllık iki ilişkiden sonra (6 3 ) bilmiyorum istiyorum sevmeyi ama artık hiç kimseye güvenemiyorum o konuda beni bırakacaklarını hissediyorum eskisi gibi kendimi kaptiramiyorum saf bir gönülle. Eskiden herkes bana safsin derdi bende bir arkadaşa sordum saflık nedir bilmiyorduk çünkü bana dedi ki 😅 saflık canım ben dedim ki kendime yani ben aptal mıyım😅Sonradan anladım saflığın güzelliğini temizliğini ama sorun insanın gönlünde değil hastalikli olan beyinlerde.
Denemeyi çok severim başarılı olamasamda tecrübe edinmeyi çok seviyorum kaybetmek olağan bir şey korkmuyorum artık yalnizligids seviyorum Eskiden en korktuğum şey yalnızlık tü şimdi onunla bir bütün olup yasiyorum ne tuhaf değil mi. Evet aşk sevda insanı çok geliştirir karşıdaki de meraklı ve temiz biriyse. Acı ilham verir güçlendirir insanı normalde bilemeyeceği hisleri gösterir ona başka kapılar açar doğrudur
Sende şiir yamai asla bırakma sevindim sneinde benzer bir özelliğinin olmasını hep böyle kal olur mu. Yasadiklarimi dile dökmek ayrı bir güzel senin şiirlerinde görmek isterim bir gün.
Hayatı yasamayo seviyorum ben insanlardan ziyade kendi içimde yaşamayı seven biriyim. dogru diyorsun yaşayıp göreceğiz artık. Umarim ileride güzel şeyler görürüz. Yeni hayaller umutlar sevdalar bitmeyecek bir sevda
Şahsen bende merak ettim seni hayat hikayeni.
Ben yaşadıklarımı, hislerimi ✍️ yazmayı çok severim. yoksa fıttırırım. Beni de hayata bağlayan bu sanırım en çok. Biraz da bana terapi gibi geliyor. Rahatlıyorum.
Bu arada Burcum balık 🐠
Tekrar sevmek birine güvenmekten korkma kendin gibi birisine illaki rast gelecek. Buna çok yılların var. Sadexe kendini buna hazır hisset önemlisi bu.
Hayatımı merak etmişsin. Ben hayatımı çok boş sıradan yaşayan biriyim. Dağınık biriyim. Ne depresyonadayım ne de mutsuz. Hem mutlu, hem özgür, hem de yalnız gibiyim.
Öyle merak edilecek pek tarafım yok.
Anlıyorum her insanın iki hayatı vardır biri bildiğimiz vitrinlik diğeri bilmediğimiz derinlik. Seni değerli yapan gönlün ve aklın oradakilere öğrenmek istiyorum.
İnşallah. Korkmuyorum ama artık sevebileceği mi bilmiyorum. Dogru hayat çok uzun ama bazen 1 saniye sürmus gibi gelir yıllar. Cok tuhaf değil mi Eğer gerçekten beni seven biri olursa bende sevmek isterim güvenmek hayatıma almak ama artık bilmiyorum eskisi gibi hissedebilirmiyim diye.
Evlenmeyi düşündüğüm insan yıllarca onun için ugrastigin insna hiç bir söz etmeden beni terk etti çok zor durum bilmiyorum ya gerçekten hayırlısı olsun bakalım
Bende hisslerimi yazmayı çok severim yakind abir kitap yazmak istiyorum. Binlerce yazdığım söz var önce hepsini derlemek istiyorum sonra ayrı kitap yazmak. Evet yazmak içindekileri başkalarına dokemedigin gözyaşlariyla akitamadigin hissleri yazmak. Cok güzel ve huzur verici gerçekten çok seviyorum bende hayırlısı olsun bakalım hedefim çok binlerce hedefim var şimdiye kadar ne istediysem başardım inşallah devamında gelecek her anlamda kendimi geliştirmek istiyorum
Sen tuttuğunu koparan hırslı ve azimli birisin bunu sende gördüm. Aslında seni bırakıp gidenler senin dengin hiç değilmiş. Bu onların kaybı. Bilki iler ki zamanda çok daha iyisi gelecek. O kitabı mutlaka çıkar. Kimbilir kimin kalbine dokur gerçek aşkı bulursun. Ben sende çok ilerde çok güzel bir hayat gördüm. Hem başarılı, hem çok mutlu olacaksın. Öyle sezdim. Öyle de olacak.
Teşekkür ederim güzle yürekli hanımefendi. Umairm dediğin gibi mutlu olurum onlar kaybetti diyorum bend eikimiz içinde inşallah güzel gunle rgelir mutlu oluruz şüphem yok. Asla umudumu kaybetmem uzulswmde. iyisi gelir elbet haklısın teşekkür ederim hoş düşüncelerin için sende güzel bir hayat gelecek emin ol sadece biraz kalkıp yurumen gerek hayallere doğru. tesekkur ederim 🥰Mutlaka i kitabı cikaracahim bir hedef ve hayal benim icin
Seninde kitabın olursa veya sözlerin okumak seninde aklını tsnimak isterim mutlaka çok iyi bir insana benziyorsun umarım mutlu olursun
Beni motive edecek cesarete ihtiyacım var. Kitap olayı hep hayalimdi. olursa ne ala. Teşekkür ettim. Halkımda ki güzel düşünceleriniz için. Bir sonra ki soruya rast gelene kadar kendine çok iyi bak. 😉
Teşekkür ederim. Senib dostun olup cesaret verebilirim istersen arkadaşlik atayım ekle. ne demek onlar düşünce değil bence snein güzel gerçeklerin sende kendine iyi bak görüşmek üzere teşekkür ederim hoş düşüncelerin için 😊
Ben teşekkür ettim güzel sohbet ve samimiyet için. 😊
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim hoş düşüncelerin ve güzle kalbinle söylediğin hisleri paylaştığın için 😊
https://youtu.be/oGsjqBHK_1I?si=1JVma21UXdwerYdz
Aklımdakiler, düşünceler vesaire vesaire. benden sana gelsin.
Teşekkür ederim 😊hemen açıp dinliyorum bende sana bir müzik atacağım ya da birkactane😅
Çok sevinirim 😊 ☕️
Çok beğendim sezen aksuyu severim teşekkür ederim şarkı için😊🌹
https://youtu.be/p9HagleRgYk?si=sHPuKy6JnzvNkWUq
https://youtu.be/KEJEEa-Swns?si=pxW7Z-Ke59nD_sgo
https://youtu.be/FLR7Fs4Sw0M?si=E4EhQSBPhQbLCYaa
https://youtu.be/pTBllnywa3A?si=dexZd3YXjeJb2FHX
https://youtu.be/dRWQXZui0qk?si=A76kuUoVl3CE1h5W
Bu şarkılarda benden siz saygı değer hanımefendiye 😊 umarım seversiniz daha onlarca var atmak istediğim ama kısaca bı kactane attım
Çok memnun oldum senin gibi birini tanıdığıma gerçekten bana kafa yapıma benzeyen bir sen varsın şu an dünyada teşekkür ederim gerçekten
Daima iletişimde olmak isterim ayrıca daha coook şarkı var atmak istediğim
annemin terk edişi
Nasıl annen nereye gitti ki anneler insanın yaşayan Yüreğidir.
Evet öyle izledm acınası bir halde
Bir şeyin elinden alıp gittiğini görmek kadar acı verici zor bir durum yok insan hep niye der niye gittin niye niye işte. beklemedigin vakitlerde aklına bir anı gelir mutluluğunu alır gider gene keşke hiç tanimasaydim dersin
Maziyi kapattm ben
En iyisini yapmışsın keşke herkes bunu yapabilse
Zaman her seyin ilacı
Zaman değil aalinda yenilikler insanı iyi eden farklılıklar