Genellikle nasıl aşık olurlar? İlk görüşte mi yoksa tanıyarak mı daha çok aşık olur? Veya daha farklı bir şekilde de aşık olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben kadınların doğasında aşk olduğunu sanmıyorum arkadaşım.
Neden böyle düşünüyorsun?
Kadınların doğasında bana sorarsan iki duygu var biri sadakat diğeri de begenilme arzusu. Farkındaysan burada sürekli kadınlar neden kendilerini üzen erkeğe aşık oluyor diyorlar. İşte onun adı aşk değil sadece begenilme arzusu. Dünyadaki bütün erkekler beni begensin egosu yani. Beğenmeyene de zorla begendirmek zorundalarmis gibi davranıyorlar. Özellikle gençken öyle davrananlar çok ama bu konuda kendini aşmış kişiler öyle düşünmez. Daha çok sevildikleri ve kendilerini güvende hissettikleri yere sadakat duygusu geliştirirler. Zaten erkeklerin ihtiyacı olan da bu. Erkekler sevilmeyi değil kendilerine sadık olunmasini ve bir kadının güvenini saygısını kazanabilmeyi daha çok istiyor. Bunların toplamını da sevilmek olarak algılıyorlar.
Kadınlar sevmez mi yani? Sevilmeyi istiyorlar ama sevmeyi istemiyorlar mı? Sevmek gibi bir duyguları yok mu?
Sevmemek ile nefret etmek aynı şey değil. Kadının sevgisinden önce saygısı ve sadakati önemlidir erkekler için. Bunlari bir kadında görüyorsan sevildiğini de düşünürsün. Ama bunları bir kadinda goremiyorsan o kadın sana sürekli seni seviyorum dese bile buna inanmazsin. Sevgi dili biraz farklı kadın ile erkeğin.
Ben bu soruyu erkeğin bakış açısından nasıl olduğu hakkında sormuyorum. Kadının bakış açısından nasıl, onu soruyorum. Erkeğin sevilme olarak algılayış şeklinden bahsettin, ama kadının kendi gözünden sevme ye nasıl baktığını merak ediyorum
O da dediğim gibi senin kadını güvende hissettirebilmenle alakalı. Bu da çok geniş bir mesele. Çünkü kimi kadın güvende olmayı çok zengin biriyle birlikte olmakta arar kimi kadın için namusu önemlidir kendisi ile ciddi evlilik düşünen biriyle birlikte olmakta arar. Falan filan... Kimi kadınlar lüks bir arabası olan adam görünce direkt aşık oldum tribine giriyorlar. Aslında aşık filan değiller. O adamın onlarla ciddi düşünmemesi de umurlarinda değil. Çünkü bir çocuk peydahlarsam nafakaya bağlar keyfime bakarım kendimi maddi anlamda güvenceye alırım diye düşünüyorlar.
Bir de dış görünüş için aşık olduklarını sananlar var. O da aşk değil sadece geçici bir arzu. Çünkü yakışıklı tipi çok iyi bir erkek demek iyi gen demek. Çocuğu için iyi gen arıyor ve her zaman daha iyi bir gen vardır. Bu da yine kadınların ilkel çıkarcı doğaları ile ilgili.
Aslında bakarsan ben de buna inanıyorum biliyor musun. Ben de kadınların doğasında aşk olmadığına inanıyorum. Ama buna rağmen neden böyle soruyorum çünkü bunu her ne kadar biliyor olsam da sanki kadınlar da seviyormuş gibi varsayarak yaşıyorum bu hayatı. Yani gerçeğin farkında olarak bir nevi kendi kendimi kandırıyorum bilinçli olarak. Kendi kendimin gözünü boyuyorum. Neden böyle yapıyorum biliyor musun? Çünkü sevilmeye ihtiyacım var kadınların sevmediğini kendime kabul ettirirsem işte o zaman bu koca dünyada kendimi yapayalnız hissederim ☹️
Bak bir kere bir iliskini yürümesi kadının sevmesine değil erkeğin sevmesine bağlıdır. Erkek sevecek kadın da sadakatli olacak. Erkeğin sevdiği ilişki evliliğe giderken kadının sevdiği ilişkiden birsey cikmiyor. En fazla erkek kadını cinsel olarak kullanip bırakıyor. Senin sevilmeye değil sevdiğin kadından kabul ve saygı sadakat görmeye ihtiyacın var. Bütün mesele bu.
Tamam söylediklerin doğru da ben sevilmek istiyorum derken bana güzel sözlerle (gözlerinin içi gülerek) seslenmesini kastettim. Bana durduk yere sımsıkı sarılmak istemesini yanağıma masum bir öpücük kondurmasını ve en önemlisi bunları yaparken hissettirmesini kastetmiştim
Bunu da yapabilir bir kadın. Kadınların doğasında aşk yoktur demek bu dediklerini yapmayacağı anlamına gelmiyor. Ki bu söylediklerin şehvet ile ilgili. Şehvet de daha çok görsel uyarılma ile ilgilidir. Kişisel bakimini yapan kilosu ve fiziği yerinde güzel giyinen bir adam olursan bunları hissedecektir
Bir kadının bu bahsettiklerimi yapıyor olması çıkarlarını korumak için ortaya koydukları bir manevra dan mi ibaret?
Hayır. Kendini güvende hissettiği ve ayni zamanda şehvet hissettiği için ortaya çıkan duygulardan ibaret. Çıkarlarını koruması bunlara bağlı değil. Sen kadını artık istemezsen zaten bunları ne kadar yaparsa yapsın senden bir şey goremez
Peki bu bahsettiğim ve senin şehvet olarak adlandırdığın hareketleri aynı zamanda aşk veya sevgi olarak adlandıramaz mıyız?
Adlandiramayiz çünkü kadın artık kendini güvende hissedemezse bu duygular da yok olur.
Erkek peki? Erkeğin sevgisine inanıyor musun? Mesela bu son yazdığını düşündüm de kadın kendini güvende hissedemezse bu duygular yok olur dedin. Erkek için düşünelim bir de bunu.
Erkeklerde durum biraz daha değişik. Siz de genelde kadının güzelliği ya da sadakati sıkıntıya girince bir soğuma hissediyorsunuz. Sadakat dediğim şey de aslında daha çok cinsel sadakat. Aşık olduğun kadın başkası ile cinsel ilişki yaşarsa artık onu kendine ait hissedemezsin
Anladım. Fikirlerin hoşuma gitti eğer senin için de uygunsa Instagram dan takipleşelim mi?
Hayır teşekkürler
Yorumların için teşekkür ederim
Rica ederim
Ben ilk görüşte bir şey hissetmediysem bir daha hissedemiyorum.
hic farkinda olmadan asik olmustum. Bi daha kör asik olabilirmiyim sanmiyorum. Guven gitti mi butun insanlara karsi bitiyo
Her gün bı tanesine aşık oluyorum metro da sağolsunlar dgdgggd
Tabii ki tanıyarak 😄
Değişir
Genelde hangisi olur diye sormuştum
Ben ilk görüşte oldum