Mesafe var aramizda , olmasini istiyirum ama bilmiyorum felan dedi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mesafe ilişkisi çok zordur güven problemlerin Özlem problemlerin varsa bu işe girme Zaten
Ben en sinirda gorev yapiyorum , once gelicem dedi , sonra da vazgecti , instadan tanistik ama daha once gormis beni , numarami da aldi ama uc gun aradi , ben arayinca da sence boyle konusmak mantikli mi dedi
mesafe zor instagram editlerine kanıp yok seven mesafeyi sorun etmez cart curt değil. mesafe büyük bir sorun
Ben zamana birakalim dedim , o da tamam dedi , olmasini istiyirum dxdi ama hic yazmiyir
istemiyor demekki.
Olmasini istiyorum niye yaziyor o zaman bana. ben de yazicam kusura bakma ben de zamana felan birakmiyorum yazayjm mi
sen erkeklerin sözüne inanıyon mu? sözlere değil davranışlara inanacaksın.
Sence yazayim mi ben de zamana birakmiyirum kusura bakma diye
sana tavsiyem şudur. durum çok belirsiz. Belirsizlik sende hep acaba mı yaratacak. yaz bence ama net bir şey çıksın sonuçta. yine böyle sürüncemede kalmasın. netlik kazandır konuya. Hee asıl doğru olan yazmaman ve çocuğu unutman ama büyük ihtimalle yaş olarak küçüksün yazmak istiyorsun anlıyorum seni. dediğim gibi yaz netlik kazandır ama duruma
25 yasindayiz kucuk degiljz aslinda , bilmiyorum hem yazasim var hem de yok , bi yandan cocuk da hakli ben hakkaride calsiiyorum , dort ay boyunca gorusmeden konusucaz sonra bulusucaz bu da sacma , hani oncesinde bulusmus olsak tamam dicem
bak 25 yaşındaki bir insanın böyle bu duruma düşmesi korkunç.. yol ver gitsin. çoluk çocukla mı uğracaksın Allah aşkına
Bence de en azindan konusalim duruma gore bakalim diyebilirdi yani sence 4 ay komusup sonra bulusmak sacma mi
daha önce hiç buluştunuz mu?
Hayir bulsumadik ben hic gormedim ama o gormus , nunarami istedi verrdjm ben de arsmsya baslayinca geri cekildi
bence senin gelmene yakın yazacak o
Numarami istedi verdim konustuk , hakkariye bile gelicem dedi ama sonradan vazgecti , vazgectin deyince de hayir vazgecmedim mesafe problemm dedi , bulussak hemen olumluya baglanacak mi ben ozlerim felan dedi , ben tatillerde gorusuruz dedimn, xort ayda bi gorusulen iliski istemiyorum dedi , zamana birakalim deyjnce de , olsun istiyorum bilmiyorum oyle yapaljm dedi ama bir haftadir yazmiyor
başka kız bulmuş. net bak net.
Yani bu hemen mi oldu , hemen mi buldu , instafan takip ediyor halen ay bilmiyjrum ya sence sitem edeyim mi , simdi bu kiz hic gorusmedigi birine de bu kadsr yaziyor demesini istemoyorum
offf laf mı anlatcam tamam sana deliler gibi aşık a@mk. seni başından savmak istiyor cepte de tutuyor. azıcık akıllı olun sen burada milletten akıl alırken o orada kaç kıza selam yazıyor.
Amaaan ben de yazmicam sevmiyorum zaten evet hoslandim begendjm ama sevmiyorum , ustume dusseydi olurdu o yazana kadsd ben de yazmjcam
Bahane
İlk buluşmamı olacaktı?
Evet ilk olucakrti ama vazgecti , vazgectin sen deyimce de vazgecmedim diyor ama yzzmiyor da
Sen sanki onun sana bişeyler yaşatmasını arzulamışsın
Nasil yani asil o istedi , bi seyler yasamadan donmek istemiyorum dedi
Özelden daha rahat konuşa bilirmiyiz. zaten uyku yok dertleşrz
Sorunu begendm şimdi istersen ekle ordan