Benim 1i bile olmadı ben istemedim diye bunu biliyorum ama istediğim şeyi nasıl anlicam ve cesurca bunu yapcam
Mesela bazisi sadece para ister bazisi sadece ilgi ama tipe hiç bakmaz bazı kızlar evlenmek ister parası işi olsun beni de sevsin kız OK ask falan olmayı bekleme evlenir ama mutlu da olur ben ne yapabilirim şimdi bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkek ya da kadın 2 ya da daha fazla sevgilisi olması başarı değil karaktersizliktir
Yapabiliyor yani onu demek istiyorum
Ben bundan övünmem. Bunu ben bir başarı olarak görmüyorum. Bana göre başarı tırnaklarınla kazıyarak emek vererek , fedakarlık ederek , çabalayarak bir yere gelmesi. Bunlar sahtekar insanlar
Canım bak ovunulen bir şey bu demedim sadece boşluk hissi var heves var yaşamak istediklerim var yaşayamıyorum duygusal tarafimi besleyemiyorum tek kalıyorum hep ben de insanım yani ben de birseyler istiyorum ama olmuyir
Ben kendi fikrimi söyledim. Soru sorarken özeniyormuşsun gibi geldi özur dilerim yalnış anlamışım. Anlıyorum o boşluk hissini. Ama çok dikkat etmen gerekiyor o boşluk seni çekmesine izin verme. Kendini birşeylwre ver. Duygusal tarafını beslemek için her gün sabah akşam 21 gün boyunca aynanın karşısına geçerek kendini sev başını okşa çok iyi gelen bir şey. Sabah uyanınca akşam yatmadan önce. Zamana bırak acele etme. Kendini geliştir hayatına vizyonlu insanlar girmeye başlar
Baş okşamak degilde😂😅
Spor kişisel gelişim çevre edinmistim bunlar iyi geliyordu ama şimdi uni olan sehirdeyim burayı sevmiyorum köy gibi ve amleyat oldum mesela üst üste çok şey oldu ve nebileyim sevgilim olsa iyi olurdu diyorum bu düşünceler geliyor ben neden istediğim erkeği kendime yoneltemiyorum diyorum
Baş okşamayı küçümseme çok etkili bir yöntem. Kendimi seviyorum demek aynanın karşısında. Çok çok geçmiş olsun her şey üstüste gelmesi kötü olmuş gerçekten. Birşeylerle oyalan benim tavsiyem.
Oyalanirim ama buna çok guldum aynanin karsisinda baş oksayip kendime sarilmak😂🤣
Komik bir yani yok aslında. Kendin için bir adım. kendini sevmen için kendinle barışık olman için.
Saçma geliyor bana😅
Senin düşüncen yapacak bir şey yok. Hayat toz pembe değil. Sevgilim olsun diye uğraşma. Hayırlısını iste her zaman. Hayat bir sevgiliden ibaret değil inan bana. Okuma hayatını bitirince bana hak verirsin.
Bir sevgiliden ibaret demiyorum zaten ben🤦🏻♀️
Neyse ya uğraşamıcam. Herşeyden mum cikarilmz. Iyi günler dilerim
👋
Kızın durumu basarı degil ama kaşarlık olduğu kesin.
Kasar mii
Normal ilişkisi olan kız iste
İki erkek? Sonra senin özendiğin bu dip kızlara başarısızlık senin için başarı sayılır.
Ya o 2 3 kişiyle oluyor istediğini yaptiriyor 14 15 yaşından beri ben 20yim hiç sevgilim olmadı
O kız da şu an 21 falan
Çünkü o kız artık tecrübeli biri. Nerede kime nasıl davranacağını öğrenmiş. Bence onunla ne kendini kıyasla ne de başarılı olduğunu düşün. Ama sağlam birini bulunca kapağı atar.
Kız mı?
Yani bakirelik önemli diyorlar kız ama bakure değil ve şu an nisanlisi var nasıl oluyir bu anlamıyorum
Dedim di mi? Birini bulup kapağı atar.
🥲ya ben nolcam
Merak etme o orada da rahat durmaz. Lise dahil hayata benden iyi başlayan hiç bir arkadaşımın durumu benim durumun kadar iyi degil. Her yönden onlardan daha iyiyim.
🤷🏻♀️nebileyim yani ben de zaten is olarak demedim o üni okuyamadi be. Okuyorum sorun bu degil sorun özel hayatti yani
Kadınları da genelde kariyer degil bu başarısız önemli oluyro
Basarisi*
Kadının en büyük başarısı sünepe bir erkeği adam etmesi. Yani başka bir kadın yanındaki adamın son halini gördüğünde iyi adamlar hep kapılmış derse, işte o vakit başarılısın
Şimdi şöyle bir adamın annesi değilim ya da psikologu onu ben buyutup adam edemem ama konu burada yanında olmak onu yükselen cikartmaksa bunu yaparım hatta çok severim hastalandi mi yanında olurum ister sevgilimolsun ister arkadaşım ister daha iki günlük tanıdığım herhangi biri
Kariyerde is hayatında ruhsal huzurlu hisetmesi olsun yanında olurum hep zaten ilişkiler ister ask ister arkadaşlık böyle olmalı iliskinin tek farkı seks olması bence ve daha derin hisler başka hepsi aynı
Ben birlikte ilerlerken destek olmak anlamında yazdım.
Evet o herzaman olurum zaten diyorum ya benim arkadaşım olsa bile desteklerim
🍓🍓
🐍🐍
Çileği kalp yerine atmıştım. Çok ama çok sevdiğim biri bana atardı
Hm ben de yilan attım hshsh
Cileklerin yaninda gezer serinler hep
Sağlık olsun
Kim atiyordu peki
Güzel biri
Gitti mi yoksa başka birsey mi
Ayrılmak istedi ve gitti
Geçmiş olsun ya
Bende bana spor iyi geldi ayrılık seysine beni bu yüzden aşağı gordu diye düşündüm ve spora zayiflamaya basladim
Bende spora başlamıştım. 😂
Yeni iş yerinde bir tanesi vardı hep ondan bahsediyordu. Adam eşini inanılmaz seviyormuş. Neyse sonunda adamın eşini sevmediğini anladık
O eşi dediği yoksaa
Merak etme ben ifadesini aldım. Eşi varmış. Hemde ikinci eş.
Hmm valla ne diyim
Sağlık olsun. Zararın neresinden dönersek kardır.
Aynen öyle hatta ben ilişki yapmasam mi diye de düşündüm baya hani o psikolojik mental sağlık icin çünkü ilerde anne olcam evin buyugu olcam diye
Fark etmez. İnsanın başına her şey geliyor.
Sıradan şeyler başarı mı oluyor mk
Siradan mi özel hayatta başarılı olmak
S.. kişmek başarımı mk
😒
Seni tanımak lazım oncelikle
Sorunuz anlatayım ben de
Sen ne istiyorsun bu önemli oncelikle
Ben ne istiyorum😚🤤ilgi ask ve heyecan gezme tozma beni destekleyen biri ve mutlu olmak)
Birbirimizi kesf etmek
Güzel kulağa hoş geliyor daha bi tanımak iyi olur
Evet istediklerim bunlardi
Güze şeyler maddi manevi yanında olacak ve seni heyecanlandıracak
Aynen
Istersen konusabiliriz
Zekasiyla