Bir senedir tanıdığı yakin kız arkadaşıyla çıkmaya başladı benden ayrılıp biz 5 aydır birlikteydik bunarada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılLanet olsun hepsine. Ümit verip yüz üstü bırakıyorlar. Sevgili olmadım ama aşık etti kendine. Sildi geçen gün. Tanıdığım kızlarla takılıyor. Gözümün önünde hergun. İnşallah hayatı boyunca sıcak bir yuvaları olamaz. Genel evlerde sürünsünler
010 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ben o kadar acımasız değilim ama doğru kadınlarda hata var aslında buna izin veriyoruz
Cevap sahibi+1 yılHikayeni bilmiyorum ama bu kişi bilerek acı çekmemi istedi. Başka kızlara da aynısını yapıyor. Yabancı kadınlarla da yaşamış. Arkadaşım dediğim iyilik yaptığım biriydi. Çaktırmadan aşık etti aklımda yoktu ki. Geçmişte acı çektiğimi bildiği halde yaptı. O yüzden böyle insanların yuva kurmak hakkı değil. Yuva kutsaldır çünkü
Soran+1 yılSana aşığım mi dedi?
Cevap sahibi+1 yılAlenen demiyor çünkü bisey dersem inkar etmesi kolay olsun diye hesap ediyor. Sürekli yazardı. İltifat eder güzel bir şarkıcıya benzediğimi söylerdi. Gördüğü yerde yanıma gelir tolakasma bahanesiyle elimi tutup gözlerimin içine içine bakardi. Benim ilgimi anlayınca arkadaşına anlattığını fark ettim. Bana bakıp kendi aralarında alay ediyorlardı. Rezil olmamak için sormadım. Selamı kestim peşime düştü. Akşama aşk şarkısı attı. Onun dışında hergun durumunda da aşk şarkısı paylaşıp bakmamı sağlar kaldırırdi. Bu şekilde bir yıl boyunca alt üst etti psikolojimi. Ertesi gün gözümün önünde başka kızı yanına alıp bana yabancı gibi davranırdi. Oysa sevdiğim dertleştigm arkadaşımdi sadece. Kafayı taktı sonradan. Değişti bana karşı. Gururumu kırdı. Hiç ummadığım biriydi
Soran+1 yılSana çıkma teklifi etmeyen birini niye ciddiye aldın? En azından kötü amaçlı kullanmamış seni
Cevap sahibi+1 yılKullanabilirdi belki. Geçen gün yanasmaya çalıştı utanmadan üstelik babam rahatsızlandi ameliyat oldu halimi hatırımı sormadı. Babam bu haldeyken hala beni tavlama derdine düşmüş. Geçen yanıma gelince kovar gibi yaptım yanımdan. Öylece bıraktm onu olduğu yerde. Birilerinden tekmeyi yemiş soluğu yanımda almak ister gibiydi.
Soran+1 yılSiz aynı yerde mi calisiyorsunuz
Soran+1 yılSen yeni kızlara neden anlamıyorsun sana neler yaptigini
Cevap sahibi+1 yılMaalesef aynı yerdeyiz. Kızlar ne olduğunu anlıyor. Hatta yakın davrandığı kızlardan biri bir kere molada çocuğu yanımda gördü diye düşman gibi bakmaya başladı bana. Kızın göz hapsindeyim. Oysa ben de onlara bakıyordum. Boşuna düşman sahibi oluyoruz birde. O kız da zatenn kendisi gibi narsist. Öğrendim. Ordan kendisiyle ciddi düşünen çocukla oynayıp bırakmış. O kızlar benim gibi duygulu hisli değil.
Soran+1 yılYasin kaç
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılistemiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılAma kızla iyi vakit geçiyor hediye falan alıyor hep
Reddetme ihitmali varsa açılmazdım
07 Yorumla
Soran+1 yılBenden ayrilir ayrılmaz yapıştı kıza ama 1 senedir uzaktan hoşlanıyorsun beni niye araya alıyor soylermisin biz 5 ay çıktık bilsem başkası var aklında asla başlayamadım ben bunları kardeş gibi görüyordum o kıza emanet ediyordum falan
Soran+1 yılYok biz ayrıldıktan sonra o kıza yazdı benim anlamadığım 9 aydır aklı neredeydi benden eski o kız şimdi mi aklına gelmiş ve aktif konuşuyorlardı
Soran+1 yılİyide bu kızla zaten 1 senedir gorusuyordi benim yeni gelen eski arkadaşlık nasıl ilişkiye dönüştü onu anlamadım ve hayır benden onun için ayrılmadı çünkü bizim 3 defa ayrılış yani yapsa ilkinde ikincisinde fırsatı vardı
Soran+1 yılYeni mi aklına geldi peki biz hatta 3 lu takılırdım herseylerini bilirler birbirlerinin başka kızla cinsellik niye birde o kıza yürüdüğü aynı hafta benden niye cinsellik istiyor nasıl kalp bu
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılEvt öyle kendimden biliyorum
0124 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu seviyorsun onu
- +1 yıl
Eskiden di 5 yıl önce falan
- +1 yıl
Utandım hep
Soran+1 yılPeki arada benimle çıkması ne kadar doğru benim üzülmemi hiç umursamadi
- +1 yıl
Belki de seni sevmemistir vazgeçmiştir yenisini görünce
Soran+1 yılYeni değil ki kız benden daha eski tanisiyorlar ben yeniydim ondan ümidi kesip benle konuştu ama çoğunluk cinsllikti öyle diyim
- +1 yıl
Kararsız kalmış olabilir ozmn
- +1 yıl
Sen çok seviyor musun onu
Soran+1 yılEvet bu olayı öğrendikten sonra hastanelik oldum yeminle bukadar etkilencegimi hic bilmiyordum ama benim hazmedemediğini madem başka kızı seviyor ben niye araya alıyor ben bunu anlamiyorum
- +1 yıl
Çok seviyorsan söyle ona
- +1 yıl
Hep iyi geçin asla iftira falan atma bana yapilani yapma ona
Soran+1 yılYa sen anlamadın biz çıktık 5 ay olmadı geçinemiyorum bitti sonra bu benim onun en iyi arkadaşı olan kızla çıkmaya başladı biz 5 aydır tanışıyoruz onlar 1 sene
- +1 yıl
Anladım da takma kafana
Soran+1 yılYa nedenini ne sence bu kıza kalp gönderip aynı gün benden cinsellik istemesi ne
- +1 yıl
Psikolojisi bozulmuştur ya da doğru kişi değildir
- +1 yıl
Aynı anda 2 kıza yazandan olmaz
Soran+1 yılGenede o kızı seviyor bence çünkü bana hiç birsey almazken o kıza hediye gönderiyor hep
- +1 yıl
Demekki öyle seni de cnsllik için kullanmak istiyor
Soran+1 yılYok ben en son engelledim onu şimdi o kızla yiyiyorhaltini
- +1 yıl
Ağa be
- +1 yıl
Senin gibi birinin kıymetini bilmedi
Soran+1 yılBu kız yapıştı ona simdidde ama zaten ikisi iyi anlaşıyor ben gördüm kukla muamelesi koydu sadece mutlu olsunlar ne diyim
- +1 yıl
Sen iyi misin şu an
Soran+1 yılHayır nasıl olayım insan ihanet ederde böylede etmez be git yeni bir kızla aldat bari ben o kızı hiç tehdit görmedim 9 aydır soka uğradım
- +1 yıl
Kendini iyi hissettircekse konuşalım ben de benzer şeyler yaşadım
Soran+1 yılNe oldu sana
- +1 yıl
Ya birini sevdim 4 sene falan konuştuk gecen ay dedi sen beni aldattin
- +1 yıl
Yok diyorum evt diyor
- +1 yıl
En son bıraktı gitti
- +1 yıl
Umrumda değil ama artık :/
Soran+1 yıl4 senedir sevgilimiydiz yani?
Soran+1 yılNe zaman ayrildiniz
- +1 yıl
Ben öyle bildim kendisinin amacı oynatmak mi neydi bilmiyorum ama
- +1 yıl
1 2 ay oldu
- +1 yıl
İlk başta üzülürsün de zaman gectikce unutuyorsun
Soran+1 yılAy bilmiyorum ama seven sevdiğinde iyiye odaklanıyor sevmeyen kötüye sende başka kusurlar buluyor muydu?
- +1 yıl
Sana anlattım ya utandım falan
- +1 yıl
Kendisi benden hoslandi söyledi tek sevdiğim oydu beni sevmiyorsun falan dedi
- +1 yıl
Bende de hep aldatılma korkusu vardı ona hep beni aldatmiyorsun demi dedim
- +1 yıl
1 kez bile cnsllik konusu açmadım rahatsiz olur diye
Soran+1 yılAma mutsuzum gün içinde onsuz ne yapmalıyım? Bendeki aşırı bağımlılık olmuş sanki onsuz ne yapmam gerektiğine bile karar veremiyorum
- +1 yıl
boş ver abla ben 4 senemi verdim
- +1 yıl
İçinden geçir bu hıyar beni aldattı ben niye bunun için üzülüyorum
Soran+1 yılAy öyle tepene çıkarınca gidiyorlar ama ya korkmadan sevmek gerek
- +1 yıl
Korkmadım ya ben ona çok değer verdim ama
Soran+1 yılYa 2 aydır bunu düşünüyorum zaten sadece genede içimde bir şefkat var gitmiyor anlamiyorum
- +1 yıl
Şevkat duygusu simartiyor insanlari ben de fazla gösterdim hanımefendiye
- +1 yıl
Ya ama tanışmamız film gibiydi ya gerçekten
Soran+1 yılNasıl tanisitin
- +1 yıl
Boş otururken gormustum öyle nasılsın iyi misin 2 ay falan arkca konuştuk utandım söylemeye okulların açılmasına 1 gün kala öylesine söyledim bunu şimdi mi söylüyorsun dedi ağlaya ağlaya gitti 9 ay görüşmedik
- +1 yıl
9 ay sonra yine çıktı tatilde öyle dvm etti
Soran+1 yılWow peki evlenir miydin o kizla
Soran+1 yılBurcun ne ve kızın burcu ne
- +1 yıl
Tanıdıkça soğudum ama çok kıskançti
- +1 yıl
Hatirlamiuom ben kova
- +1 yıl
Evlilik olmazdı hanımefendi çocuk istemiyordu
Soran+1 yılAkrep kesin kiz tanıdıkça soğudum derken djdhfhfhjd ne zaman sogudun
- +1 yıl
Deniz diye bı erkek var onunla konusuyom çok mu sevdin kızı sonra bı grup vardı intte bı kız geldi merhaba dedi ben de selam dedim kız benimle tanıştığına memnun olduğu için gruptan atıldı
Soran+1 yılPeki kızın neyini sevdin
- +1 yıl
Bu kadar kıskançsa bana değer veriyor diye düşündüm sonra boş
Soran+1 yılAyy canım ya jdjfhc
- +1 yıl
Keyfin yerine geldi mi biraz
Soran+1 yılEvet ama 5 dk sonra gene stalklamaya giderim dhdnd
- +1 yıl
Bı de o abisi varya
- +1 yıl
Ben yksde 310 aldım hep dalga geçti Pc 168 aldı
- +1 yıl
Ailesi de soğuttu ztn
Soran+1 yılHangi bölüm istiyorsun
- +1 yıl
Elektrik kazandim
- +1 yıl
Senin yaşın kaç
Soran+1 yıl26 yine ben İstanbul sen hangi sehir
- +1 yıl
Malatya
- +1 yıl
Ela mi ismin
Soran+1 yılOff sence evlilik dışı cinsellik olan ilişkiler yürür mü sen istememişsnama cinsellik istiyorsa sevmiyor demek mi bu sence
- +1 yıl
Cnsllik sevmemek değildir ama 1 kişiye yürüyüp diğerinden cinsellik istemek istediği kişiyi kullanmaktır
- +1 yıl
Yerinde olsam hiç onu takmam
Soran+1 yılGenel sordum aslında ya erkek cinsellik istiyorsa evlenmez mi neden sevgililik istiyorlar
Soran+1 yılSevgiliyken istiyorlar
- +1 yıl
Cnsllik iyi hissettiriyor heveslidir hemen yapmak istiyordur
Soran+1 yılYapmayanlar isteksiz mi bence cevabı bu degil
- +1 yıl
Utaniyolardir ya da terkedilme korkusu vardır benim gibi :)
- +1 yıl
Ben hanımefendi rahatsız olur diye hic söylemedim
- +1 yıl
Sen cinsellik seviyor musun
Soran+1 yılNiye hanımefendi diyorsun hala seviyor musun onu
- +1 yıl
Hayır artistin teki ya o yüzden hanımefendi diyorum
- +1 yıl
Kendini beğenmiş ay çok guzelimdir yok boyun çok kısa 180 çok kısa bak ben 150 yim
- +1 yıl
Kendisi çok uzun ya benim boyuma laf söylüyor
- +1 yıl
Bu yüzden hiç üzülmüyorum
Soran+1 yılAma hala seviyorsun gibi bi enerji aldım senden kin tutmuyorsun
- +1 yıl
Yok be
- +1 yıl
Sevsem şu an senin gibi hayattan sogurdum
Soran+1 yılHahah doğru okuldan bulursun belki şu an başladı mı okul
- +1 yıl
59 erkek 3 kız biri 35 yaş üstü kadın kontenjanı okuldada bulamam
Soran+1 yılEe nereden bulacaksın
- +1 yıl
Hiçbir fikrim Yok
Soran+1 yılProfilde ki bebek kimin
- +1 yıl
Benim bu
- +1 yıl
1 yaşındayim galiba
Soran+1 yılYeni fotonu niye koymadin
- +1 yıl
Ben kendi tipimi sevmiyorum ve bı kere bı olay oldu resmime falan montaj yaptılar o olaydan sonra hic resmimi koymam
Soran+1 yılYa sen niye böyle insanlarla takiliyorusn
- +1 yıl
Facede bı grupta kavga ettik profil resmimi alıp ineğe koydular paylaştılar falan şikayet falan ettim 3 Azeri yaptı hesapları gitti sonra
- +1 yıl
canım sıkılıyor çevremde kimse yok kardeşlerim yok olduler
Soran+1 yılBence etkilenme bunlardan sen biraz iyi kalplisin geri cevap vermzsin diye yaparlar yani resmini koyabilirsin
- +1 yıl
Yok daha kimseye güvenim kalmadi
- +1 yıl
Yt ve Instagram'da var onu da montaj yapamazlar
Soran+1 yılYaw niye Shop yapsınlar ki djdjch gereksiz korkuyorsun kaldığı böyle işlerle uğraşanların akıl sağlığından şüphe ederim demek ki kendilerini hayvan olarak düşündüklerini diğer insanlara aynı muamele yapıyorlar kişi kendinden bilir işi demek istiyorum
- +1 yıl
Korkmuyorum sadece sinir oluyorum yani önumde olsa sever
- +1 yıl
Skrrr
- +1 yıl
Dimm
Soran+1 yılKaç kilosun sen
- +1 yıl
86..
Soran+1 yılİyi bence şekle girersen daha iyi olur yani kendini sıkıntılı gibi anlatıyorsun bende birsey var sandim
- +1 yıl
Yok ben biraz sıkıntılıyim aile içi bazı sorunlar var yani kardeşlerim iyi ki olmuş diyorum onlarin bu işkenceyi çekmesini istemezdim
Soran+1 yılNe gibi sorunlar
- +1 yıl
Utangaç birisiyim ztn hep söyledim
- +1 yıl
Şiddet falan
- +1 yıl
Psikolojik baskı
- +1 yıl
Üni kazanmamam için elinden geleni yaptılar diyim ama kazandim
Soran+1 yılÜni kazanmayı ne yapacaklar seni turşusunu mu kuracaklar
Şiddet kötüymüş ama bunasen izin verme kendine masil davranırsan insanlar sana öyle davranır aile bile olsa biraz zor o düşünce yapısını değiştirmek ama çok iyi bölümde okuyorsun kendini yüksek gör hep- +1 yıl
Sürekli senden adam olmaz üni kazanamzsin sanayiye vercez sana hiç kızlar bakmaz hep boyleydi
- +1 yıl
İnsanlar kötü davransa bile karşılığını veririm sadece aileme bişey yapamam
Soran+1 yılKarşılık verme sen kendine iyi davranırsan onlar senle uğraşmaktan bencede böyleydi bu durum sonra sevgilim olduktan sonra kendime saygım arttı bana birsey demiyorlar artık ne olursa olsun
- +1 yıl
Takmıyorum ztn
- +1 yıl
Günaydın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler bir kızdan hoşlandığınız halde reddedip arkadaşlığı keser diye açılmayabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım