Kafalar ayfon olunca, samanlık seyran olur
Öyle fakirlerle işim olmaz.
Bana bir ayfon al, söyliim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benimle olduğuna göre kaliteye önem veriyosun.. seni anlayabiliyorum ama herkes için moda haline gelen.. zenginlik göstergesi gibi algılanan ve uzun süreler seninle olamayacak bir telefona bu kadar bel bağlaman.. gebe kalman açıkçası beni üzer 😊 ve onu tercih ediyorsan.. beni bırakman gerekecek 😅
😂.
Asgari ücret alıp da iphone telefon almaya kalkan hele ki son model sıfır almaya kalkan beyinsizdir net. Ben asgari ücretin altında işe girdim. Öyle iş bulabildim. Telefonumu yenilemem lazım ama bunu düşünmeye başladım. Yani almayabilirim.
Taksitlerini öderken bütün yıl aç gezmeyi göze alıyorsa olabilir. Kimse el s.. kiyle gerdeğe girmesin. "Ay aaşşkkıııaağğğm biliyosun ayda 8.000 tee lee ayfon taksiti ödüyorum, beni 12 ay kadar idare eeğğğtt noooluuuğğğr" diyecekse s.. tir olup gidebilir. Bana mı güvendin lan ayfonu alırken?
Herkesin önceliği ve parasını harcama tarzı farklı. Kimseyi pahalı iphone aldi diye yadirgamam. Ama son parasını buna yatırıp da mizmizlik yapıyorsa uyuz ederim🤭
Cevap
5Cevap
Olmaz aptal biriyle olacak kadar boş beleş değilim. Esim böyle bir şey yapsa kafasını kırarım telefonla beraber.
Bence olmaz..
Araba kredisine bile girerim atış serbest :)
İdeal sevgili. Kandırması çok kolay😂
bir tık fazlası ile yakındır bunu yapmama.
Olmaz olmaz bu iş olamaz.
Saçma olur afyonlar çok şarj yer hem
Olmazzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?