Hiç önceden fingirdeştin mi sorusu çok itici sizce hangi soru veya konu kötü sonla biter?

Hiç önceden fingirdeştin mi sorusu çok itici sizce hangi soru veya konu kötü sonla biter?
Sevgili ile ilk buluşmayı mahvedebilecek kelimeler, karşınızdaki kişinin sizi tanımadığı ve sizin hakkında herhangi bir önyargısı olmadığı için, genellikle beklenmedik ve olumsuz çağrışım yapan kelimelerdir. Bu kelimeler, karşınızdaki kişinin size olan ilgisini ve güvenini azaltabilir, hatta buluşmanın sona ermesine neden olabilir.
İşte sevgili ile ilk buluşmayı mahvedebilecek bazı kelimeler:
Eski sevgilin hakkında konuşmak: İlk buluşmada eski sevgilin hakkında konuşmak, karşınızdaki kişinin sizi hala ona bağlı olduğunuzu düşünmesine neden olabilir. Bu, karşınızdaki kişinin kendini güvensiz hissetmesine ve sizinle ilgilenmeyi bırakmasına neden olabilir.
Kişisel sorunlar hakkında konuşmak: İlk buluşmada kişisel sorunlar hakkında konuşmak, karşınızdaki kişinin sizi negatif bir şekilde görmesine neden olabilir. Bu, karşınızdaki kişinin sizinle vakit geçirmekten hoşlanmamasına ve buluşmanın sona ermesine neden olabilir.
Negatif yorumlar yapmak: İlk buluşmada negatif yorumlar yapmak, karşınızdaki kişinin sizi olumsuz bir şekilde görmesine neden olabilir. Bu, karşınızdaki kişinin sizinle vakit geçirmekten hoşlanmamasına ve buluşmanın sona ermesine neden olabilir.
Aşırı iddialı olmak: İlk buluşmada aşırı iddialı olmak, karşınızdaki kişinin sizi kendini beğenmiş ve şımarık olarak görmesine neden olabilir. Bu, karşınızdaki kişinin sizinle vakit geçirmekten hoşlanmamasına ve buluşmanın sona ermesine neden olabilir.
Karşınızdaki kişiyi eleştirmek: İlk buluşmada karşınızdaki kişiyi eleştirmek, karşınızdaki kişinin kendini kötü hissetmesine neden olabilir. Bu, karşınızdaki kişinin sizinle vakit geçirmekten hoşlanmamasına ve buluşmanın sona ermesine neden olabilir.
Elbette, bu kelimelerin her zaman ilk buluşmayı mahvedeceği söylenemez. Ancak, bu kelimeleri ilk buluşmada kullanmaktan kaçınmak, karşınızdaki kişinin size olan ilgisini ve güvenini korumanıza yardımcı olabilir.
İşte ilk buluşmada kullanabileceğiniz bazı olumlu kelimeler:
Övgü yapmak: İlk buluşmada karşınızdaki kişiyi övmek, karşınızdaki kişinin kendini iyi hissetmesine ve sizinle vakit geçirmekten hoşlanmasına yardımcı olabilir.
İlginizi göstermek: İlk buluşmada karşınızdaki kişinin söylediklerine ilgi göstermek, karşınızdaki kişinin kendini değerli hissetmesine yardımcı olabilir.
Sohbetin akışını sağlamak: İlk buluşmada sohbetin akışını sağlamak, karşınızdaki kişiyle daha iyi bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.
Gülümsemek ve olumlu olmak: İlk buluşmada gülümsemek ve olumlu olmak, karşınızdaki kişinin sizinle vakit geçirmekten hoşlanmasına yardımcı olabilir.
İlk buluşma, yeni bir ilişkiye başlamanın ilk adımı olabilir. Bu yüzden, ilk buluşmayı mahvedebilecek kelimelerden kaçınmak ve olumlu bir izlenim bırakmak önemlidir.
Benimki bana montunu vermişdi omzuma atdı , ben üşüdüğüm için , çay servisini de kendisi yaptı bir odada buluşmuştuk restoranda . Saçma sapan cinsellik konularından da bahs etmedik hiç o sormadı bende sormadım , gelirken benim sevdiğim çikolatadan da almıştı. Böyle jestlerle etkileyici alfa ola bilirsin , birde yüksek dozda parfum kullan bunu bende yapmışdım aklında kala bilmek için.. O bir şey anlatırken gözlerinin içine bak hep etkilenir, sürekli telefonunu kontrol etme sıkıldığını anlar o zaman rahat ol kendin gibi davran o da sıkılmasın yanında , zaman hızlı akacak ne konuştuğunun bile farkında olmuycaksın fazla dökmemeye dikkat et kibar kibar gelip sonda bozma 🤣
2ci görüşte kahve içip , yemek yemeye utanıyordum hep yüzüme bakdığı için. Kız kulesine gitmişdik, biraz dolaşdıktan sonra yoruldum oturduk yan yana bir yerde başımı omzuna koydum soğuktu , elim üşüyor diyip elimi koydum elinin içine ısınalım dedim yüzüme bakıp ısınalım o zaman diyip elimi tutdu iki eliyle gülümsemişdi , aradan biraz zaman geçince akşam uyuyamadım demişdi mutlulukdan , hep aklımdaydım😂
Başka ne tavsiye istersin? Etkilemek için😂
Niye görüşüyorsun o zaman? Yani merak ettim. Etkilemek demek onun senle ilgilenmesini sağlamak. Senin hakkında olumlu düşünmesi, sana bağlanması. Bir ilişkiden normal olan. Örneğin sen böyle yaparsan, Saatlerle aramasan etmesen bile ona güven vermiş olursun...
Tam tersini yap yazdıklarımın gözünü telefonda ayırma , kız da acaba ben ikincimiyim diye , kendini kandırsın sana da eyvallah desin böyle
Berabermisiniz şu an peki
@Gamsızmaviii evlendik evet
Masallah harika
Hayır
Ben almıyım asla evlenmem
Yoo hayır istemem yoksa burada bende gözü olan çok utanmazlar :)
Hayır istemiyorum alakası yok ;) uzaktan izleyip takip etmekle çözmezsin gizli hayranım
Siz tabi her genç güzeli gördüğünuzde tamam ilgi istiyo falan düşünüyosunuz işinize öyle gelio ama alakası yok
İlgi çekmeye çalışmıyorum buna ihtiyacım yok takılıyorum burada kafama göre
Erkek kafası güzel genç tamam ilgi istiyo yok erkek istiyo yok benim olcak bilmem ne
Cevap
3Cevap
Daha önce sevgilin oldu mu?
Maaşın ne kadar
Ne kadar altın takacaksın bana?(mehir yani)😅
Bakir /bakire misin?
Müslümanız çünkü ne var bunda öi?
Umrumda değil cehenneme gidecekler banane
Çoğu dinsiz mi? Bence o kadar emin olma
@Nightwalk35 trakyada dindar yok egede iç kesimlerde belki vardır
İzmirdeyim ve dinime düşkün biriyim arkadaşım. Çevrem kıyı kesim. O iş senin dediğin gibi değil yani :) hele Trakya'da daha da fazla. Özellikle İstanbul tarafında. Yanılıyorsun o yüzden
@Nightwalk35 İstanbul'da mı çok eşliliğin merkezi İzmir'de en fazla boşanma oranı
Farketmez. Sonuçta çoğu dinsiz tezin her türlü çürüyor
@Nightwalk35 dinsiz iste dini olan biri bunları yapmaz münafıktır iyi ihtimal
Ne alaka yaa Müslümanlar boşanamıyor mu? Sen hangi dünyada yaşıyorsun 😂
@Nightwalk35 boşanıyor tabiki ama evliligin düşük olduğu yerde zina artar illaki ama bu İzmir'e özel değil
Zinanın artmasının dinsizlikle ne alakası var? Müslüman olup zina yapanlar da var. Zina büyük günah ama zina yapan dinden çıkmıyor. Bununla nasıl bir bağlantı kurdun?
@Nightwalk35 tüm günahları işleyip müslümanım diye gezemezsin
Tüm değil 1 tane günahtan bahsettin. Ve evet şirk haricinde her günahı da işlesen Muslumanım diyorsan Müslümansındır. Sen İslam'ı araştırıp öğrenmeden mi dinden çıktın? Gerçi şaşırmamak lazım sonuçta bir çok Müslüman neye iman ettiğini, bir çok ateist, deist, agnostik de neyi inkar ettiğinden habersiz bir şekilde yaşıyor. Sen de 2. kısıma giriyorsun anladığım kadarıyla
@Nightwalk35 islama göre yaşamıycaksan müslümanlık sadece yazıdan ibaret
Bunu bana söylemene gerek yok. Ben İslam'a göre yaşamaya çalışan bir insanım zaten. Bir şeye inanıyorsan onu yaşarsın. Vizyon sahibi olmak bunu gerektirir. Ama kural olarak baktığımızda gunahlar insanı dinsiz yapan unsurlar değildir. Sen de bunu bil
Yani günahları örnek göstererek dinsiz sayısı daha fazla diyemezsin mantıken
@Nightwalk35 bir dinsizle aynı şekilde yaşıyorsan yapar
Yine de yapmaz :) o çok başka kulvar çünkü
@Nightwalk35 arınmak için vicdan rahatlatması müslümanım der
İslam'ı bilmeden reddetmis olduğunu öğrendim şu an bir çok insan gibi. Bence bi araştır derim
Hayır. Inandigi için der. İnsan inanmadigi şeyle ilgili vicdanını rahatlatamaz ki zaten.
@Nightwalk35 yaz bana kıza sürekli bildirim gidiyor
Sana olan askim ebedi kimseyi sevemem oldun sebebi
Seviyorum hep bi umut Ölmüşüm ne çare ey gönlüm sen de unut
Oha kim böyle bir soru sorar aq
Egosunu gösterecek her kelime
Cinsel sorular
Hiç yüze oturdun mu?
Aşkım sen ilksin
okul nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?