Evli barklı kadınım. İş yerine biraz özenli gittiğim günler evlisinden bekarına erkeklerin çoğu bakıyor gözünü çekmeden. Bu normal mi ya sizce? Adım filan çıktı da haberim mi yok diye ara ara şüpheye düşüyorum. Hayır bir şey de yapmadım ama iftiraya filan mı uğradım acaba diyorum. Açık dar giyindiysen ondan deneyin, kapalı kadınım. Ya uzun elbise giyerim, ya da pantolonlu uzun ceketli takım elbiselerden. Makyajımı zaten her gün yaparım ama bu kadar erkeğin bakması normal gelmemeye başladı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNormal tabi. Güzel görünüyor olmalısın , bakarlar normal. sen makyajı kendin için yaptığını sansanda onlar başkalarına güzel görünmek için yaptığını düşünürler
033 Yorumla
Soran+1 yılAma ben üniversiteden beri hep yaparım ve öyle ağır makyaj da değil, sürme rimel krem makyaj dediğim
- +1 yıl
Çekici bir kadınsın demek. insanlar güzel olana bakarlar. kadına da çiçeğe de , manzaraya da
Soran+1 yılBenim geçen sene bir öğrencim saplantılı bir durum geliştirdi bana karşı, çocuk jiletle kollarına adımı filan yazdı, intihar etmeye kalktı, hastahaneye yattı, psikolojik destek için filan. Acaba o olay bu adamları bana bakmaları konusunda tetikledi mi diye de düşünüyorum. Yani bu kadında ne var da çocuk delirecek duruma geldi gibi mi bakıyorlar anlayamıyorum
- +1 yıl
Çocuk saplantı haline getirmiş , zayıf bir karaktermiş belliki ama diğerlerinin bakması onunla alakalı değil bilhakis senin çok güzel ve alımlı oluşundandır. Mutlaka fiziğin ve yüz ifaden bambaşkadır
Soran+1 yılÇocuk hastaydı zaten normal sağlıklı insanın yapmayacağı şeyler yaptı
- +1 yıl
Normal insanlar güzel güzel bakar. ne düşünürse düşünür ama nezaketli olur. belki hepsi seninle sevişmenin hayalini kuruyor :) yüzün bakışların nasıl acaba :)
Soran+1 yılYahu bir sürü kadın var, acaba hepsine mi böyle bakıyorlar. Normal insan yüzü işte dikkat çekecek tek şey gözlerim ela büyük, onun dışında normal kadınım
- +1 yıl
Yok herkese sana baktıkları gibi bakmıyorlardır , mutlaka bir farkın olmalı. bir şey vardır
Soran+1 yılFizik olarak normal Türk kadını, fark olarak gözlerim biraz büyük ela , onun dışında normal kadınım işte
- +1 yıl
:) değilsindir. normal değilsindir :) bir şey vardır sende.
Soran+1 yılBilemiyorum varsa da. Geçen eski okulumdan bir iş arkadaşım aşk itiraf mesajı attı. Mesajda çok güzelsin , çok sempatiksin , çok tatlı geliyorsun , yüzümü güldürüyorsun, bana çok iy geliyorsun filan diyerek sevdiğini itiraf etti
- +1 yıl
Bir sürü güzel özellğin var demek. merak ettim doğrusu
Soran+1 yılBilmiyorum sizce ondan mı yoksa evli açık kapı safta zaten diye mi ayartmaya çalıştı o adam anlamadım
- +1 yıl
evet evli biriyle sevişme düşüncesi heyecan verici. gizli gizli o heyecanı yaşamak istemiştir seninle. ama kesinlikle senin bir çekiciliğin bir auran olmalı. nasıl görünüyorsun çok merak ettim
Soran+1 yılSırf kadın diye yatmak istemiş olamaz mı yani? Seni ilk gördüğümden beri aynı haldeyim , sana bir şey itiraf etmem lazım filan dedi, itiraf edeceği şey neydi bilmiyorum, dinlemedim. Bir sürü hakaret ettim. Erkek arkadaşlarım var dediysem kardeşim givi bu yaptığın ne senin, kendimi eşime kalleşlik yapıyor gibi hissettim. Böyle arkadaşlıkta istemem hiç bir şey istemem diye. Çok özür diledi, seni kaybetmek istemiyorum filan diye yalvardı ama yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Yok sadece kadın , birini daha zükeyim diye açılmamıştır. vereceğin tepki riskini de alarak yazmış olmalı. ama sen çok güzel olmalısın :) ve o kişi sana yemi attı. bir gün iletişim kuracaksın tamam diyeceksin diye bir ışık bekleyecek
Soran+1 yılDaha çoooook bekler, öyle bir şey olması imkansız. Çok üzüldüğünü görünce sonra bir iletişimimiz daha oldu. Ona dedim bak sen boşluktasın, ne dediğini bilmiyorsun dedim. Allah senin de karşına senin değerini bilecek birini çıkarır umarım ama ben evli olduğum sürece senin benden beklediğin tarzda bir iletişim bizim aramızda olamaz dedim. Bence umudu kesmiştir kardeşim geçenlerde öyle saçma bir şey yaptı ki. Beni yakın arkadaşlara eklemiş. Bir kadının arabasında elinde kadının şarap şişesi. Arabanın içini çekmiş. Yani sadece kadının eli arabanın içinde şarap şişesi gözüküyor. Bunu yakın arkadaşlara paylaşmış. Ama kaç yıldır tanırım bir kere bile yakın arkadaşlara hikaye atmadı, görüştüğü kadınları atan biri de değil. Tek bana göstermek için attı gibi hissettim ama sorun şu ki, bunu niye yaptığını anlayamadım
- +1 yıl
:) o asla umudu kesmez. evet sana mesaj veriyor. Başkasıyla yatıyorum diyor. ve senin de isteyeceğin umudu hala var. olumlu ya da olumsuz onunla konuştuğun sürece de olacak
Soran+1 yılYok hiç konuşmuyoruz artık. Oha nasıl ya ben gaza geleyim , bende istiyorum diye kapısına gideyim diye mi yaptı sizce? Ama saçma değil mi peynir ekmek mi bu başka kadınla yaptığını görünce bende istiyorum diyecek
- +1 yıl
Birde kıskandırma hissi deniyor. Kadınlar daki kıskançlık duygusu sevmedikleri kişilere karşı bile vardır. burdan yola çıkarak duyguların hareket kazansın istiyor olabilir
Soran+1 yılBana bunu demişti aslında bu adam. Sana çok mu ilgi gösterdim çok mu üstüne geldim ben senin. Hiç kadın arkadaşlık yokta ondan sana yazıp duruyorum sanma bir sürü kadın var ama hiçbiri ile senle konuşurkenki kadar keyif almıyorum mutlu olmuyorum filan yazmıştı. Belki de sana kalmadık bak başka kadın buldum diye eziklik basrırmıştır resmen yiyince
Soran+1 yılBen eşime ihanet edecek bir kadın değilim, bunlar filan beni harekete geçirip o adiliği yaptırmaz , diyelim iyice kafayı hormonlarımla bozdum, bu taktik bende yine işe yaramaz.
- +1 yıl
evet , başka kadın buldum diye aklınca kıskan istiyor. ama seni de becermek istiyor. ulaşamadığı sürece de isteyecek.
Soran+1 yılKendi kendine hayal dünyasında takılabilir , yolda görsem bile selam vermem bundan sonra beni manipüle etmeye çalışan birini
- +1 yıl
senin nasıl bir kadın olduğunu düşüncelerini sen biliyorsun , ama ona bu cesareti verecek başka erkeklerin çekim alanına girmene sebep bir görünüşün olmalı.
- +1 yıl
Aklını çelmeye çalışıyor muhtemelen.
Soran+1 yılKendimden eminim , hazcı bir kafa yapım yok benim. Anlık hevesler için güzel temiz duyguları mahvetmem. Cinsel beraberlik yemek yiyip WC’ye gitmek gibi. Yaptın mu o andadır ama lekesi kirlettiği duygu saflık kalır. Oysa sadakat sevgi bağlılık bunlar süreç ister, her gün emek yatırım ister, ve bu duygular cinsellik givi hayvani değildir insanidir.
- +1 yıl
hem güzel , hem çekici , hem bakımlı , hemde AKILLISIN
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama konuşmamızdan sadece sonuncusunu anlayabilirsiniz, teşekkür de onaydı zaten :)
- +1 yıl
:) rica ederim. konuşmalarımızdan onu çıkardım. ama seni merak ediyorum doğrusu. çok merak ediyorum hemde. sana bakınca ne geçer aklımdan söylemek isterdim
Soran+1 yılİmkansızı dilemeyin, buradan her hangi birine kimliğimi, ya da yüzümü açık etmem mümkün değil. Gizliliğimi ihlal etmem çünkü. Görseniz de büyülenmezsiniz zaten sonuçta ben afrodit değilim :) ama Kleopatra gibi olabilirim. Bakınca sıradan bir kadın tanıyınca Farklı gelenlerden
- +1 yıl
:) elbette böyle diyeceğinizi tahmin ettim. ama merak duygusu çok artınca söylemeden geçemedim. umarım hep böyle kalırsınız.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, sizde umarım sadece sizin olmak isteyen bir kadınla olursunuz. İyi akşamlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin tacizkar bakışlarına ilk defamı maruz kalıyorsun? bakıyorlar diye illaki senle yatmayı hayal etmiyor her erkek. ayrıca güzel şık kadına kadınlar da bakıyor hatta erkeklerden çok bakıyor. ama senin algın erkeklere daha çok dikkat ediyor.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyorumlardan öğretmen olduğunuzu şimdi gördüm. öğretmen grubunun iş arkadaşları bir kadına bu kadar rahatsız edici bakması çok üzücü gerçekten. çocukları kimlere emanet ediyoruz biz böyle. geçen sene öğrencinin yaptığı hareketlerde her okulda her olabilcek şeyler. buna en çok öğretmenlerin alışkın olması lazım. her öğretmenin kendisine platonik aşık lise çağında öğrencisi oluyordur.
Soran+1 yılOrtada garip bir durum olduğunu hissettiğim için sordum soruyu, anlam veremiyorum, Garip bir durum var ama çözemedim , hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılOrtamdaki tek kadın sen değilsindir. Başkasına karşı öyle bakış sezdiniz mi?
Soran+1 yılVar başka kadınlar yok diye biliyorum böyle bakış ama daha dikkatli incelemem gerekiyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılbence dikkat et. erkek bu her kadına bakabilir. evli olman farketmez. harekete geçip seni rahatsız etmedilerse sorun etmeyin derim. ayırca kapalı olmanızda birşeyi değiştirmiyor. çarşaflı kadın bile dikkat çekebiliyor emin olun. ayrıca evlilik düşen bir kadına bacım kardeşim gözüyle bakması durumunu ben samimi bulmuyorum. yok öyle bir durum. o gözle bakıyorum diyen hiç bir erkeğe diğer erkeklerden daha fazla güvenemem sizde güvenmeyin derim
Soran+1 yılBiyolojiye yaradılışa aykırı mı diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıltabikide. nikah düşen herkes birbirine ilgi duyabilir. yaratılış böyledir.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılEmin ol baci turkiyedeki erkekler nereye gidersen git hepsi öyle 0kuzun tirene bakti gibi bi kadina bakarlar
Hayatlarinda hic kadin görmemiş görgüsüz gibi bakarlar06 Yorumla
Soran+1 yılBenim geçen sene bir öğrencim saplantılı bir durum geliştirdi bana karşı, çocuk jiletle kollarına adımı filan yazdı, intihar etmeye kalktı, hastahaneye yattı, psikolojik destek için filan. Acaba o olay bu adamları bana bakmaları konusunda tetikledi mi diye de düşünüyorum. Yani bu kadında ne var da çocuk delirecek duruma geldi gibi mi bakıyorlar anlayamıyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum cok takma kafana her erkek cok bakiyor kadinlara buna vok kez sahit oldm
Soran+1 yılSen gençsin dirisin bakmaları normal
- +1 yıl
Alakasi yok 50 yasindaki kadinlarada bön bön bakiyorlar
Soran+1 yılHerkes mi
- +1 yıl
Tabikide bakiyorlar 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ sapik cok turkiye afrikanin cinselini yasiyor resmen
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ne gözle baktıkları önemli, güzel kıyafet giydiğin için bakıyorlar olabilirler dikkat çekici oluyordur, fazlası zaten fesatlık
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Artık millette evli kapalı tutkusu başladı 😅
Heleki birde özenli giydin makyaj yaptın mı tamam şifayı kaptin 😅
011 Yorumla
Soran+1 yılBu popüler mi yani şu an çok Garip
Soran+1 yılBilmiyorum p*rno izlemem
Soran+1 yılHayır onla ilgisi yok, bağımlılık ve tembellik yapan bir şey gözüyle bakıyorum
Soran+1 yılÖzel hayatım sonuçta , konumuz o değil, mahremin baba kalsın
Soran+1 yılNe bebeğimi? Gevşeklik göstermeyin
Kendini belli ediyir zaten onlar yaa.. çok süslü elbise olunca
017 Yorumla
Soran+1 yılKimler? Azıcık özenli giyinince arandığımı mı düşünüyorlar
- +1 yıl
Özenli giyinen her bayan aranmaz Kural :1
Gevşek olur onlar her sohbete salça olurlar
Soran+1 yılBizim ortamımız gayet resmi ciddi ortam aşkında , erkek kadın da pek sohbet etmez bizde
- +1 yıl
O zaman çok güzelsiniz erkekler bu kadar güzel olunur mu diye dikkatlice size bakıyor
Soran+1 yılHayır ya değilim biliyorum ben
- +1 yıl
Etki vardır tabiki ama etkiyi yükseltmiş olabilir bu durum
Soran+1 yılİftira filan da mı var acaba ya, paranoyaklaşrım
- +1 yıl
İftira olsa duyulur ve ister istemez konuşur insanlar bence siz bu olayın etkisinde fazla kaldınız ve detaylı düşünüyor ve kendiniz yoruyorsunuz
Soran+1 yılBu da olabilir çok zor zamanlar yaşadım geçen sene
- +1 yıl
Bakın siz takdir edilmesi gereken bir kişisiniz... O zor günler atlatmak çok kolay bir şey değil. Bence hayatta sadece işinize odaklanın ve kendiniz ile ilgilenin
Tebessüm ☺️ edin
Soran+1 yılTeşekkür ederim öneriniz için çok sağolun
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama kendine bakan ve işinde İyi olan kişiler özgüven kaybı olmamalı çünkü fark yaratan kişiler...
Soran+1 yılÖğretmenim dedim önceki yorumlarda aşkında ama
- +1 yıl
Olsun fark yaratan kadınlar mesleki olarak sınıflandırmayi tercih etmiyorum
Düşüncelerim de değişen bir şey yok.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Görüşürüz...
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. ben skeceğime bakarım onun dışında hiç-bir kadın ilgimi çekmez
014 Yorumla
Soran+1 yılMesai arkadaşlarımın hepsinin derdi bu değildir diye umut ediyorum
Soran+1 yılBende bundan şüphelenmeye başladım, bir umut arar gibi gözlerini çekmeden bakıyorlar çünkü
Soran+1 yılKapalıyım dedim ya kardeşim , normal kapalı öyle dar orası burası açık olanlardan değil
Soran+1 yılSiz evli çiftlerle tek görüşen adamlardan mısınız
Soran+1 yılProfil resminizden dolayı sordum ben. Özel olmazsa kirlenmiş hissetmiyor musunuz bu birlikteliği yaşayınca
Soran+1 yılBen paylaşmak ya da paylaşılmak istemem açken de göz göre göre. Herkes aynı değil bence
Bacı kardeş gözüyle bakmaya çalışıyorum diyeyim kadın ısrarla ona farklı gözle bakmamı istemiyorsa.
06 Yorumla
Soran+1 yılYokta hiç bir kadın bu kadar adam kendine aynı zamanda yiyecek gibi baksın istemez bence
Soran+1 yılKardeş adım mı çıktı acaba, iftira atan mı oldu , yoksa o çocukla ilgili bir durum mu, neden bakıyorlar diye sorguluyorum. O kadar güzel olduğumu düşünmüyorum. Ben mi kendimi ifade edemiyorum acaba ya
Soran+1 yılÖyle olsun napalım
bence çok normal türkiyede her on erkekten 9 u abaza evli olsun olmasın güzel bir kadın görünce hepsi bakar
030 Yorumla
Soran+1 yılAyıp ama ya mesai arkadaşıyız. Hayır hafif bir hareketim yok ki. Selamlaşma dışında mevçcburi durum olmayınca konuşmayız bile
Soran+1 yılÖğretmeniz ama biz ya eğitimli insanlarız. Benim geçen sene bir öğrencim saplantılı bir durum geliştirdi bana karşı, çocuk jiletle kollarına adımı filan yazdı, intihar etmeye kalktı, hastahaneye yattı, psikolojik destek için filan. Acaba o olay bu adamları bana bakmaları konusunda tetikledi mi diye de düşünüyorum. Yani bu kadında ne var da çocuk delirecek duruma geldi gibi mi bakıyorlar anlayamıyorum
Soran+1 yılSapık millet o zaman bu kadar basit
Soran+1 yılBunun gerçek olduğuna inanamıyorum ya ben, açıkta bir şey yok ki
Soran+1 yılKimse mal mal bakmak dışında bir şey yapamaz
Soran+1 yılHer yerde kamera var okulda , zaten özel aracım da var bir şey olmaz inşallah
Soran+1 yılO kadar iy değil normal Türk kadınıyım diyorum ya
Soran+1 yılBilemedim eskiden bu kadar değildi bşrşey var ama ne
Soran+1 yılArkadaş 30 a yakın erkek var, hangi biri ile konuşucam çok absürt olur
Soran+1 yıl2 yaşlı var onun haricinde çoğu
Soran+1 yılHayır yok, olsa da iş yerinde paylaşmam kimseyle
Soran+1 yılNormal kendine bakan bir kadın işte bilemiyorum
Soran+1 yılİşte bende onu diyorum ya
Soran+1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende tatlı olmasaydın
04 Yorumla
- +1 yıl
Üzerine giydigin elbise seni güzel tatlı gösteriyosa ilgi cekiyosundur ve sana bakıyolardır illa acık giyinmeniz şart degil
Soran+1 yılAnladım gizem filan olayları , ama iş yerinde kafın da çok, acaba onlara da aynı şekilde yiyecek gibi bakıyorlar mu, bir gözlemlemem lazım
- +1 yıl
Dedigin şekilde gözlemle bakıyolarmı ozaman anlasılır
+1 yılDemekki çok güzel ve çekisin sanırım
013 Yorumla
Soran+1 yılObjektif davranayım o kadar güzel değilim
- +1 yıl
Bilemiyorum artık görmeden bişi diyemem de
- +1 yıl
Belki biraz dar filan giyiniyorsan
Soran+1 yılHayır dar giyinmem asla
- +1 yıl
Olabilir de ya da başkasıyla arabız iyiyse ondan şey yapmış olabilrler
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Çalışma ortamında aranızın iyi olduğu biri bae mı
- +1 yıl
Bana gl kutusuna yzarsanız ordan knşblr isterseniz
Soran+1 yılHayır eşimi aldatacak potansiyelde bir hareketim olmadı hiç iş yerimde
- +1 yıl
Anladımmm millet bu ne düşünür bilemezsin
Soran+1 yılMerakıma engel olamıyorum işte
- +1 yıl
Bende merak ettim bak snei 😀
Alımlıysan kendilerini alamazlar
07 Yorumla
Soran+1 yılİyi de arkadaş hepsine mi iyi gözüküyorum , bu Garp değil mi, bir Rus değilim sonuçta , standart türk kadınıyım
Soran+1 yılHayır yazmam
Soran+1 yılBuradan da yazabilirsiniz
+1 yılHanim efendi gözü ile bakiyoruz ablasi
018 Yorumla
Soran+1 yılSizi anladım, mantıklı olan, olması gereken o. peki benim bu iş yerimdeki kütük arkadaşlar için yorumunuz ne?
- +1 yıl
egitimsiz ezik ortamda büyümüş yobazlar icin fikir üretemem
Soran+1 yılHepimiz öğretmeniz yanlız
- +1 yıl
bastaki ünvanlar insanlari yüceltmez ne olduklarinida saklamaz
- +1 yıl
Nerde görevlisin
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
bu anlattigin olay nerde oldu diyorum
Soran+1 yılBunu size neden söyleyeyim ki? Neden size konumu mu vereyim?
- +1 yıl
sizi kacirmaya gelecezde o yüzden sorduk cok eşsiz birisiniz cünkü
Soran+1 yılNe alaka! Gizlilik var olayda. Niye elimle Türkiye’ye duyurayım olayın nerde olduğunu
- +1 yıl
:D :D :D buda uçmuş abi yokmu akli yerinde biri hic ya burada :D :D :D
Soran+1 yılSiz varsınız ya yetersiniz her yere. Liseyi bitirdiğin bile şüpheli
- +1 yıl
Benimi alacan ne yapacan ögretim bilgimi sananeki
Soran+1 yılBenim çatıştığım yerden sana ne peki
- +1 yıl
Calistigin yeri sormadim ilerizekali hangi yer sehir yani onu sordum ama vazgectim ne halin varsa gör :D
Soran+1 yılKardeşim bunu da söylemem , kendi gizliliğimi bir soru sordum diye ihlal etmek istemediğim için hakaret edecekseniz de bu sizin sorununuz.
- +1 yıl
:D :D :D abla bi git be yeterince güldürdün sagolasinda bi git artik hadi
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Çok çekicisin demek ki.
04 Yorumla
Soran+1 yılObjektif bakayım bence o kadar da değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana öyle geliyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sanmam
Gizli Üye(30-35)+1 yıltoplum bozuldu yenge 😒
012 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten insan mesai arkadaşına böyle bakarsa dışarda neler yapmaz
Cevap sahibi+1 yılneler hemde neler duydu bu kulaklar 😏
Cevap sahibi+1 yılneler gördüm şaşırmıyorum artık
Soran+1 yılAdımı mı çıkardı acaba çekemeyen biri diye de geliyor aklıma
Cevap sahibi+1 yılolabilir arkandan şöyle böyle diye herkesden her şey bekle
Cevap sahibi+1 yılerkeklerle yakın temas var mı? gülüşme gelan
Soran+1 yılHayır çok resmi bir ortamdayız aksine. Zorunlu olmadıkça konuşmaz kimse. Ama kadınları çok güldürürüm , beni gören gülmeye başlar direk
Cevap sahibi+1 yılulaşsana bana burdn yazma
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılbişey anlatıcam özel
Soran+1 yılMerak etmiyorum
+1 yılNormal zaten
016 Yorumla
Soran+1 yılNormal olan ne
- +1 yıl
Normal olmayan senin bu kadar güzel olmandır belki
Soran+1 yılO kadar güzel değilim kardeşim , objektif insanım ben
- +1 yıl
Vaktin var mı, m
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yazabilir misin yani
Soran+1 yılHayır ne alaka
- +1 yıl
Birkaç şey soracaktım
Soran+1 yılBurdan sor
- +1 yıl
Uzun sürer ya yorumda hastayım biraz kusura bakma
Soran+1 yılKardeş bana ne senin hastalığından
- +1 yıl
Terbiyesizleşmeye gerek var mı yoksa yok yani zorladım mı seni? Kendi kendine tribe girdin
Soran+1 yılTerbiyesizleştiğim yer neresi
- +1 yıl
Yok bir şey cidden kafa sisirdin Allah kocana sabır versin
Soran+1 yıl😄
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli kadınlara bacı kardeş gözüyle mi bakıyorsunuz yoksa başka gözle mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler