Aşk İlişkileri Müge ablaya çıkıp kaybolan ruh eşimi bulmasını istesem bulur mu acaba 🙄 ? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadın kayıp kuşu bile buldu ya #mügeanlı Güncellemeler+1 yıl Güncelle Müge ablaya çıkıp kaybolan ruh eşimi bulmasını istesem bulur mu acaba 🙄 ? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. bul bence beni de öner belki bir kız çıkar orada :D 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😅😅 beraber baş vuralım 😜
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Çok başarılı bir kadın bu konuyu da halleder diye düşünüyorum, şansını bir dene tutarsa bende katılırım 😄 2 7 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😅😅 ismini vermek istemeyen görgü tanığı olarak katılırsan olur 😅 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Niye ki 😄 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Ben kendim için ayrı katılacam senin ruh eşini bulursa 😃 benim ruh eşim Neymar bakalım bulabilecek mi dkdjs Yorumla beyt_16 +1 yıl Neymarı kolay buluruz ya 😅 adamın adaşı bile yoktur 😅 Yorumla beyt_16 +1 yıl Ya sen bwlki ön ayak olursun diğer tanıklara 😅 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Tamam görgü tanığı olarak katılırim , devamlı dağda bayırda geziyor özellikle bu alanlarda arayın derim jahahaha Yorumla beyt_16 +1 yıl 😅😅 içimde tuhaf şeyler var kurt kadın çıkabilir 😅 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. onu da bulur anasını satayım :D 1 2 Yorumla beyt_16 +1 yıl Yarın Müge anlıdayım 😅 Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl :D Yorumla
MichaelJ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl biz başvursak kuşum kayıp diye kaideye almazlar 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Adımızı çıkarırlar 😅 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Onu bulamaz. s 0 4 Yorumla beyt_16 +1 yıl Aman sakın moral verme 😅 TheLaady +1 yıl dürüstüz işte beyt_16 +1 yıl Çok sağol teşekkür ederim efendim TheLaady +1 yıl rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bul bence beni de öner belki bir kız çıkar orada :D
😅😅 beraber baş vuralım 😜
Çok başarılı bir kadın bu konuyu da halleder diye düşünüyorum, şansını bir dene tutarsa bende katılırım 😄
😅😅 ismini vermek istemeyen görgü tanığı olarak katılırsan olur 😅
Niye ki 😄
Ben kendim için ayrı katılacam senin ruh eşini bulursa 😃 benim ruh eşim Neymar bakalım bulabilecek mi dkdjs
Neymarı kolay buluruz ya 😅 adamın adaşı bile yoktur 😅
Ya sen bwlki ön ayak olursun diğer tanıklara 😅
Tamam görgü tanığı olarak katılırim , devamlı dağda bayırda geziyor özellikle bu alanlarda arayın derim jahahaha
😅😅 içimde tuhaf şeyler var kurt kadın çıkabilir 😅
onu da bulur anasını satayım :D
Yarın Müge anlıdayım 😅
:D
Önce ruhunu bulması lazım 😀😂
biz başvursak kuşum kayıp diye kaideye almazlar
Adımızı çıkarırlar 😅
Onu bulamaz. s
Aman sakın moral verme 😅
dürüstüz işte
Çok sağol teşekkür ederim efendim
rica ederim