Sevgilisini aldatmış biriyle sevgili olabilir misiniz?
Olurum
Hayır, olamam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilisini aldatmış biriyle sevgili olabilir misiniz?
olabilir.
ihanet sadece başkasıyla olmak değildir
yalandır
yalnız bırakmaktır vs vs vs
o yüzden yalan mesela yalan söylemeyen birini nereden bulacaksın...
Cevap
13Cevap
Sevgilisini aldatmış bir insanın hayatımda yeri olamaz..
Aynen benimde aynı şekilde. Daha önce sevgilisini aldatmış bir insan ile ne sevgili olurum ne de ciddi bir yola girerim. Öyle birinin bende aldatmayacağı ne malum.
Aklın yolu bir..
Hayır ben olmazdım sevgilisini aldatan kişi beni de aldatır sonuç olarak karakteri yoktur derim ve olmam.
Yani olurum çünkü bir kere güveni kırılmış öyle insanlar hep böyle korkar acaba bu da anlatır mı ona o güveni veririm yani
Hayır asla olmam gün gelir beni de aldatır hiç ugrasamam
Aynen öyle. O yüzden ben aldatmaya yatkın biri ile ne sevgili olurdum ne de ciddi bir yola falan girerdim. Öyle birinin gün gelip beni aldatmayacağı ne malum.
Bi insan bi hata yapri diye tum hayatini buna bagli yqsamamali bence
Ama genelde öyle insanlar her zaman aldatnayadaha yatkın oluyor. O yüzden ben güvenip öyle biri ile ne sevgili olurdum ne de ciddi bir yola girerdim.
Aldatmak bir tür kişilik bozukluğudur. Ruhsal olarak hasta bir primatla sevgili olacak kadar enayi değilim.
Sevgilisini aldattığını bana söyleyecek kadar aptal bir erkekle olmam zaten
Olmam aldatmak karakter bozukluğudur bozuk karakterle hiç bir şey olunmaz
Sence olur muyum 🙄😄
Bi kere yapan birdaha yapar diyorum
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Bir kere aldatan bence bir kere daha aldatır. O yüzden ben aldatan bir insan ile ne sevgili olurdum birdaha nede arkadaşş
Bırak sevgili olmayı arkadaş bile olmam
Aynen öyle bende öyle biriyle ne arkadaş olurum ne de sevgili olurum. Öyle birine şahsen ben güvenemem birdaha. O yüzden hiçbir yola çıkmam onunla.
Ben olmam ama olan insanların olduğunu düşünüyorum karakteri o kişinin karakteri gibi olan insanlar pek bunu sorun etmiyor
Daha once yapan bana da yapar
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Bende konuşmam daha önce sevgilisini aldatan bir insan ile. Öyle bir insana daha güvenirim ne de konuşurum.
Bilmeden olabilirim ama bilerek olmam.
Sevgilisini aldatmış yani sabıkalı 😐
Hayır olmam asla kukla değiliz herhaldee
Olmam, beni de aldatmayacağı ne malum...
Olurum sanırım aldatilacagimi sanmıyorum
Hayır olama..
Aynen bende olamam. Aldatmaya yatkın biri olur o çünkü sürekli aldatır durur. Daha önce sevgilisini aldatan bir adamın beni aldatmayacağı ne malum.
Olmam
olmam
olmam
olmammm
Hayır, olamam.
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?