Delircem sinirden aldattı?

2.5 yıldır sevgiliyiz bunun beyni olmayan kız kuzenleri bide onların arkadaşları var ben şehir dışındayım önceden de kavga ettimizde gizlice onlarla dışarı çıkıp gece gezmisti kuzeninin ve kuzeninin kız arklarinin hikayesinde görmüştüm affetmistim bugün yine biranda yok oldu kızın hikayelerine baktım arkadan onu çekmiş hep beraber sahilde arabada geziyorlar kız en son arabada eve dönme hikayesi attı ondan yarım saat sonra eve döndüklerinde bana yazdı uyandım diye sinirlendim naptigini biliyorum yazdım ne sacmaliyosun yazdı aradım seside hiç uykulu değil neymiş uykudan uyanmış bağırdım ben aptalmiyim sen kimi kandircani saniyon diye eglendin mi deydimi dedim önceki fotolardir dedi bağırdım sustu konusmadi sonra eglenmedim hiç dedi sonra dalga geciyodum gitmedim hiç dedi engelledim sonra bana yazmaya başladı tüm fotolarını babana aticam gör gününü git anneni uyandır eve dönmemiz lazım de dedi iyice sinirlendim engelledim tekrar gerçekten bişey yapar mı bilmiyorum Allah belasını versin bunla nasıl baş edicem bilmiyorum bide benle aynı uniyi kazandı beraber okuruz diye
Delircem sinirden aldattı?