Sevgilime sabretmekten çok sıkıldım?

Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız gibi sevgilime sabretmekten çok sıkıldım. 11 ay oldu biz sevgili olalı ve ilk zamanlar ki tatlı yüzünün yerini tripçi, küfürbaz bi şey aldı. Her şeye tripleniyor, küsüyor konuşmuyor. Ya yemin ederim ilişkide ben erkekmişim gibi hissediyorum. Sonra bana diyor ki hiç cilvelenmiyosun vs. İlişkide iki prenses olalım istiyo resmen. Çocuk gibi. Sürekli fedakarlık yapmamı bekliyor ama o bi şeyler yapmaya hep üşeniyor. En ufak şeye trip ve sinir krizi. Hareketlerim artık aman kızar aman triplenir bütün günüm mahvolur demekle geçiyor. Çok güzel geçen bi günümü bile saçma sapan bi tribi mahvediyor. Keyfim yerindeyse onun modu düşük oluyor saçma sapan bi sebepten. Gerçekten modu yüksek olsun mutlu olsun istiyorum hep ve onun enerjini yükselticem derken bende artık enerji kalmıyor. Seviyor muyum artık emin bile değilim ya. Daha ben kendisine bi kere naz trip yapamadım şakasına bile. Yapmaya kalkışınca o daha büyük trip atıyor çünkü. Napıyosun ya napıyosunnnnn. Bu sinirimi ona dökemediğim için buraya döküyorum
Sevgilime sabretmekten çok sıkıldım?