İş yerinde bir çocuk var herkesle konuşur şakalaşır sohpet eder ama benimle hiç konuşmuyor işle alakalı bile konuşmaz mesela
Hep birbirimize baktığımızi farkettim molalarinda iş yerinin dışında beni görecek şekilde oturur izler ona baktığımda kafasını çevirir mesela bir keresinde sen bugün kasada değil misin dedi hayır müdür değiştirdi dedim baktığı kağıda da herkes kendi olduğu yeri görmek için bakar benimkine de hergun bahtigini farkettim mesela geçen kayıp düşüyordum beni tuttu ama hiç bişey demedi ağır bişeyi kaldıramadigimda gelip yapar benim yerime ama hiç konuşmaz ne için böyle acaba sizce çekiniyor mu
Not: iş yerinde ki en güzel kız benim diyebilirim ego falan değil gerçekten çok güzel bi kızım oda oranın en yakışıklısı sayılır. diğer bütün erkekler benimle konuşmaya arkadaş olmaya falan çalışır onlardan farklı mı görünmeye çalışıyor yoksa anlamadım ne olabilir?
Hep birbirimize baktığımızi farkettim molalarinda iş yerinin dışında beni görecek şekilde oturur izler ona baktığımda kafasını çevirir mesela bir keresinde sen bugün kasada değil misin dedi hayır müdür değiştirdi dedim baktığı kağıda da herkes kendi olduğu yeri görmek için bakar benimkine de hergun bahtigini farkettim mesela geçen kayıp düşüyordum beni tuttu ama hiç bişey demedi ağır bişeyi kaldıramadigimda gelip yapar benim yerime ama hiç konuşmaz ne için böyle acaba sizce çekiniyor mu
Not: iş yerinde ki en güzel kız benim diyebilirim ego falan değil gerçekten çok güzel bi kızım oda oranın en yakışıklısı sayılır. diğer bütün erkekler benimle konuşmaya arkadaş olmaya falan çalışır onlardan farklı mı görünmeye çalışıyor yoksa anlamadım ne olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ulan ben genelde bunu yaşadığımda yüz vermez diye yapmıyorum HQRHQRH
Sence beni itici mi buluyor?
şimdi ben de çok pozitif bir enerji var. genelde beni herkes yakışıklı buluyor. ama ben kolay kolay birisini beğenmiyorum. beğensem bile herkese eşit ve aynı davranıyorum. kısacası kimse ondan hoşlanıp hoşlanmadığımı anlayamıyor. bir kaç defa birisine açıldığımda inanamadı asla anlayamadım bende senden hoşlanmıştım ama asla söyleyemedim falan filan gibi tepkiyle karşılaştım. o yüzden bence sende adım atabilirsin.
Ya sevgilisi varsa o yüzden beğeniyor ama konuşmuyorsa
senin mi kadının mı?
pardon senin mi yoksa hoşlandığın kişinin mi?
Hayır o çocuğun sevgilisi olduğu için benimle konuşmuyor olabilir mi dedim
Onun
ya bazı durumlar var. mesela yasak olan her şeyin insanın ilgisini çekmesi gibi bir durum olabilir olmayadabilir. şimdi siz kendinizi belki güzel olarak nitelendiriyor oladabilirsiniz.
İşte bunu diyorum çok güzel bir kızım neden bakmasına gözetlemesine yardım etmesine rağmen konuşmuyor
sen onun enerjisini mi beğeniyorsun tipini mi beğeniyorsun?
İkiside
yani dediğim gibi ben kendimden yola çıkıyorum şimdi beni görmüyorsun ya da nasıl bir kişilik olduğumu biliyorsun. ondan ötürü kendimden örnek vermem çok etik olmuyor belki ondan çirkin ya da daha yakışıklıyım bu anonim ya da bilinmezlik, ama şöyle bir durum var. her baktığım ya da dikkat ettiğim kişiden etkilenmiyorum ya da hoşlanmıyorum.
Ama o iş yerinde yasak acaba ondan mi
dediğim gibi konuşmak isteyen insan her türlü konuşur.
Anladım teşekkürler
ben teşekkür ederim
nedensiz tipini merak etme isteğimin oluşması normal mi?
İnstagramin var mı
sosyal medya kullanmıyorum maalesef. nedense bu konularda birazcık merak uyanıyor. istersen sadece reels izlediğim bir hesabım var. oradan yazabilirim.
başkası görmesin diye yorumunu sildim bu arada.
muhtemelen beğendiğin kişi baya babyface birisi hasdfjhasjkdf sana karşı şansımın olmadığını düşünüyorum biraz dağ ayısıyım maalesef :D boyum falanda yanımda ufacık kalırsın :D
hatta 0 gibi yorumladım QHRHQRHQR
Yo çocuk sakallı da senin boyun kaç ki
93 :D kendimi atıp atmamak arasında kararsız kaldım
Nasıl istersen
kullanıcı ismini at buradan atayım yorumunu tekrar silerim.
KS kullanıcı isminde mi bu? KS kullanıcı ismini demek istemiştim.
halledeceğim ben şimdi
seni son takip eden kişiyim beni takip et.
attım bakabilirsin :D
Korkak
Sen git konuş kuzum