Yürüme ihtimalle karşı işte. Aranızda en az 15 yaş var, seks dışında bir şey bekleme derim. Ha bana da zamanında herkesin içinde abi diyen kızı altımda bağırtmıştım, öyle şeyler de oluyor.
ilerde bu kadar yaş farkına pişman olursun yalnız. beğenmezsin. şu an laylaylomsun ama yaş geçtikçe bazı şeyler kafana oturur beğenmezsin ilerde. belki o yüzden bu adam bunu bildiği için seni istememiştir. yoksa çıtırlar benim her türlü işime gelir seviyorum 18-19 olan kızları
işte reşitsin ama ilerde sıkıntı çıkar bu haline gülersin bi kaç yıl sonra. akıl daha oturmamış oluyor senin yaşlardakilerde tam olarak. çok değişirsin daha. ben de öyleydim çünkü
Ben hiç koşmam zaten koşmadımda Ama onuu çok seviyorum benle küçük bir kızmışım gibi davranıyor saçımı okşuyor ve bunlar benim kalbimi kelebeklerle dolduryor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Erkek böyle dediyse artık o iş bitmiştir. Abi hadi bir yerden çevrilir de amca dayı dedirtecek kadar senden büyükse en fazla seks objesi olursun.
bana öğüt veriyordu lafın gelişi bana abin ya da amcan olarak görebilirsin dedi
Kendisine yürüme diye önlem amaçlı konuşmuş. Şu saatten sonra bir etkilenme durumu olursa iğrenç durur.
Ama ona hiç yürümedimkiiiiiiii ama
Yürüme ihtimalle karşı işte. Aranızda en az 15 yaş var, seks dışında bir şey bekleme derim.
Ha bana da zamanında herkesin içinde abi diyen kızı altımda bağırtmıştım, öyle şeyler de oluyor.
Bana abi diyolar ama genellikle hoşlarına gitmediğim için diyorlar. hoşlarına gittiğimi bilsem olurum niye olmıyım. ama şanssızım maalesef
36 yaşındaki adam bunu diyorsa yuh. ben de 36 yım. saçmalamış. senin yaş 18 mi?
Bencede saçmalamış yaşlı değilll
Bu esmer mi? neyinden etkilendin merak ettim
Azıcık esmer
Çok minnoş biri sadece benle konuşurken bile karnımda kelebeklerin uçuştuğunu hissediyorum
Vay be. keşke beni de beğenen senin yaşlarda bi kız çıksa karşıma. kaç yaşındasın bu arada?
18
ilerde bu kadar yaş farkına pişman olursun yalnız. beğenmezsin. şu an laylaylomsun ama yaş geçtikçe bazı şeyler kafana oturur beğenmezsin ilerde. belki o yüzden bu adam bunu bildiği için seni istememiştir. yoksa çıtırlar benim her türlü işime gelir seviyorum 18-19 olan kızları
o gerçekten çok iyi biri. ilerde bir sorun çıkacağını sanmam
Ama bilmiyorum , neden beni istemiyorr
yaş farkından kaçmıştır. 18 yaşındaki kız olgun değil. 3-5 yıl sonra gözü açıldıgında beğenmez beni demiştir. ben olsam öyle düşünürdüm şahsen.
18 bebek değil
Reşitim ve benimde aklım var düşünebiliyorum
Onu sevdiğini söylemem tabiki ama sence hissettirsemmi
işte reşitsin ama ilerde sıkıntı çıkar bu haline gülersin bi kaç yıl sonra. akıl daha oturmamış oluyor senin yaşlardakilerde tam olarak. çok değişirsin daha. ben de öyleydim çünkü
La havle
tamam abi sağol
hoşuna gitmedi biliyorum ama gerçekleri söyledim
Yaa neden ciddiye almıyorsun
Benimde aklım var bende düşünebiliyorum
Onu gerçekten seviyorum 2 yıl olacak neredeyse
bana bi tipini göstersene sen. merak ettim
Napcaksın tipime
merak ettim yüz olarak nası duruyosun rededilecek biri misin çocuk gibi mi görünüyon diye
Evet küçük duruyorum biraz , yanaklarım sağolsun
bi bakıyım işte ona göre sağlıklı yorum yapcam
Şahsen olmaz ama karaktere bağlı yenge baldan tatlıdır diyen dizi çok izledi bu ülkede
Belli olmaz. Ne çok gördük öyle diyenlerin evlendiğini
Dudağına yapış
Abi demeyim lazım olacak de😂
Senin ve onun yaşı kaç? Bunları bilmiyoruz
o 36 yakında 37 olacak bende ondan brazcık küçüğüm
Abi demekle de bırakmamış amca demiş
Yaa ama o yaşlı değil
olsada ben onu seviyorum yanii
Şansını başka yerde ara bence. Dünyada ondan başka erkek mi yok 😂
Erkeğin peşinden ne kadar koşarsan o kadar süründürür seni
Ben hiç koşmam zaten koşmadımda
Ama onuu çok seviyorum benle küçük bir kızmışım gibi davranıyor saçımı okşuyor ve bunlar benim kalbimi kelebeklerle dolduryor
Abi amca ayağına yatıp sana göz koymuş da olabilir dikkatli ol
ole baslamiyormu zatende amca nedir ya :D
sorma be abi
Abi diyenlerle yatıyorum tatlim
Yaşlar kac ki?
Kaç yaşında abimiz
36 yakında 37 olacak
Çüşşşşşşşşşşşşşş.
Neoldu
Çok büyük yaşı sen kaçsın
18
Ne diye kandırdı seni ohh bulmuş genç saf kızı