Bazı kızlar vardir ya rahatsız edersin daha çok bilerek peşinden koşturup süründürür egosu vardır ama bu kız öyle değil sevgilim var dedi uzak dur benden dedi yaklaşmama izin vermiyor. Böyle bir kız nasıl tavlanır.
Merak etmeyin kıza ayrılmayana kadar bir şey yapmam kendisine de söyledim zaten bunu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kız istemiyor belli ki. Onu bekleyip gururunu iki paralık etme
Rahatsız etmiyorum ki
Nerden anladın istemediğini?
Senin sevgiline biri böyle yapsa?
Sevgilim var uzak dur demiş daha nasıl anlatsın istemediğini 😂
Bence kızı rahat bırak
Lütfen söyle bana nasıl ayarlanır böyle biri
Söz verdim ayrılmayana kadar bir şey yapmam bana şöyle yeterkk
Söyle yeterki
Benim zamanında başıma geldi böyle bir durum, başka bir sevgilim yoktu ama başkasını seviyordum ve çocuk eski sevgilimdi. Neyse eski sevgilimdi ama arada bir konuşuyorduk. Bu dönemde hayatıma biri girdi bu kişi x kişisi olsun.. x kişisi hep yanımda oldu her animda elimden tuttu ama x kişisi şanslı idi çünkü eski sevgilim benim y7züme bile bakmıyordu yani tam duygusal olarak çöktüğüm dönemdi, senin de tek şansın var bu ikisinin ayrılması.. eğer ayrılırlarsa ve senin sabırla beklediğini kız bilirse gönlü sana kayacaktır. Sende o dönemde basacaksın ilgiyi şefkati hop senindir.🤭😂
Saol. ben zaten kıza dedim ayrılırsan istersen oluruz dedim iyimi dedim bilmiyorum ama ayrılıp ayrılmadigini sormadan bilemem ki sormam lazım mi
Şimdi sen bu kızla her an yan yana gelebilecek yerde mi yaşıyorsun aynı iş yerinde mi tanıştın? Komşun mu? Çünkü her gün görebileceğin biriyse ne mutlu sana. Hem ayrıldığında anlarsın hemde yakın olmak ona her gün kendini göstermek ister istemez sana alışmasına sebep olacak. Umarım her gün görebiliyorsundur.🙈 ayrıca başka birine yazmışsın ben senden uzak durcagim demişsin ama bence durma yani her saat başı yazma ama ara ara kendini hatırlat mesela bir seyleri bahane edip arayabilirsin hayatından tamamen çıkma kızın bu çok önemli mutlaka arada birde olsa iletişim kurmanız şart.
İletişim kuramama izin vermiyor yanına gidince görme gelme diyor mesaj atıyordum mesaj kutusunu kapattı ama bazen açıyor hep kapalı değil benim için mi açıyor acaba onuda bilmiyorum
Instagram mesaj kutusu mu? Sevgilisi görür diye belki size gelme diyordur.. takiplesiyor musunuz?
Önceden Takip etmeme izin vermiyordu özür dileyip istersen ilerde ayrılınca oluruz dedikten sonra takip etmeme izin verdi ama ben kendi kararimla 2 gün önce takipten çıktım çünkü beni bunaltıcı biri görmesini istemedim rahat bırakmak istedim. Facebook'ta mesaj kutusu kapatti
Ancak arada bir açıyor
Anladım. Demek ki hayatındaki çocukla henüz ciddi bir durumları yok ya da çocuk sevmiyor. Bence sevseydi şifre falan alırdı diye düşünüyorum. Ayrıca takipleşseniz fena sayılmazdı hayatına bakıyor gibi yapman onu etkilerdi. Hem her konuşmanizda eğer ayrılırsanız demen biraz yanlış olmuş.
Kız şımarabilir ya rahat bırakmak daha mantıklı bence. takip için yani. takip edersem bu sefer diyecek bak goruyonmu sevgilim var hala peşimde diye düşünecek. takipten çıktığını anlamıştır bakiyordur kesin. he birde haklısın sevgilisini seviyor olsaydı benim onu takip etmeme izin verir miydi?
Sence kız beni seviyor mu veya bana döner mi
Kız seni seviyor mu bilmiyorum ama çocuğu sevmiyor. Ben birini sevince hayatımın merkezine onu koyuyorum. Ancak şöyle diyeyim biraz da hayatındaki oğlanın yerine koy kendini, yani biri hayatında varken sana karşı böyle ise umut veriyosa sana sen onlayken de başkasına umut verebilir. Ayrıca şımaracağini hiç sanmıyorum. Neyse olan oldu biraz geçsin bir süre sonra ekle veya gizliden çıkar paylaşım yap eğer fake hesaplardan storyini izleyenler varsa bil ki o kız 😂
Story Şimdilik kalsın foto paylaşan biri pek değilim. Ne kadar uzaklasirsam o kadar iyi mesaj kutusunu açarsa hemen yazmayacam aradan haftalar geçsin çünkü acar açmaz yazarsam yanlış anlayabilir. Yazdığımda diyecem ben hata yaptım benden nefret etme diyecem.
Benle kız çok yakışıyoruz
Ayrıca beni görünce kıza birşeyler oluyor nedense tipi değişiyor bı anda niye sence
Mesaj kutusunu kapatıp açmasini boş ver senin hikaye paylaşman önemli yani biraz kızlarla geziyor imajı vermelisin ya da yanında sana hayran kalan bir kızı görmeli. Aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz? Ayrıca ne gibi garip oluyor? Nasıl yani kız seni görünce nasıl oluyor.
Şaskin bakışlara dalıyor. O bir yerde calisiyor ben çalışmıyorum. kız beni şikayet edebilir abilerine rahatsız ediyor diye şimdilik fotoğraf koymakta uygun olmaz kız zaten rahatsız birde kendimi ele vermiyim herkese karsi
Birde sevgilisi görürse rahatsız olur bu mu takip ediyor seni diye
Kızın takipçilerinde erkekler çok mu?
Kızla nasıl karşılaşıyorsujuz o zaman kızı nereden gördün beğendin
Bir yerde çalışıyordu musteriydim
Mesaj kutusunu açarsa ne diyim sence
Anladım müşteri olarak gittiniz ve beğenip açıldınız mı direkt yoksa arkadaşça mı yaklastiniz? Abileri olduğunu bildiğinize göre bence konuşup bir diyalog haline girdiniz galiba. Ayrıca sizi gorunce sasirmasi çok normal çünkü bence birazcık sizden rahatsız oluyor gibi de geldi. Kızın takipçilerinde erkekler yok mu bir erkek senmisin😂 mesaj kutusunu açarsa nasılsın falan de basit bir cümle ama etkili.
Nasılsın dersem direk engelleyebilir ben hataliyim diyecem
😁
Hemen açılmadım gördükten 9 ay sonra açıldım
O 9 aylık süreçte iletişim halinde oldunuz mu? Kızın sevgilisi ne kadar zamandır kızın hayatında?
Kızın sevgilisiyle ilgili hicbirsey bilmiyorum sadece bir defa gördüm o da onu değil mi bilmiyorum ama hiç yakismiyorlardi o belliydi.
9 aylık süreç şöyle geçti o bana hoş geldiniz diyordu ben susuyorum o bana iyi akşamlar diyordu ben susuyordum ve arkamı dönüp gidiyordum tam olarak böyle geçti 9 ay
Anladım bunda bişey yokmuş keşke o 9 ay arada bir de olsa sohbet etseydiniz
Bu kız iyi birine benzemiyor pek ama napalim ben hoşlandım. iyi biri olsa binlerce takipci yapmazdı birde ilgi meraklısı bir kız biri merhaba dese atlayacak bir kız. Ama benimle olduğunda 1 kişi bile takipçisi olamaz müsade eder miyim ben öyle birşeye yok oyle
Ama herşeye rağmen onu seviyorum umarım olur ilerde
Lütfen bana kızma böyle soyledigim için ama gerçek bu yani kız ilgi meraklısı biri
Ona diyecem ki ben kendime çok kızgınım. Ben öyle biri değildim hata ettim. basimi duvarlara vurasim var
İlerde gelişme olunca yazarım saol. Bende sözümde duracam adam gibi ayrılmayana kadar yaklasmam
Yeni gördüm yorumları özür dilerim geç yazdım. Kızacak bir durum yok ilgi meraklısı olması kötü bir durum mu bilemem ama ailesinde sevgi görmediyse bu durumu dışardan ve hatta takipçilerinden bile almak isteyebilir. Onu anlamanı tavsiye ederim. Ayrıca bence kız senle olursa onu sık boğaz edip kıskançlık krizine girerek kaybedebilirsin.
Tamam karismiyorum kimi takip ederse etsin. madem boyle öyle olsun. İçimden bir his diyorki bu kız bana donecek diye. he birde ben çok umursamaz bir insanım. bunu nasıl düşünür kız
Umursamaz derken ne anlamda
Yani böyle insanları önemsemeyen hiçbirşeyi dert etmeyen kasmayan tıp
Yani egoluyum acikcasi
Onu çok sevmeme rağmen istesem unuturum
Ben onu günde 1 kere düşünüyorum o beni belkide her saat düşünüyordur. bence aklindayimdir hep.
Sırf yanlış anlamayım diye açmıyor sohbetini bence
Ve ben onu unutmaya meyillendim çünkü ben buyum üzülmek benim karakterinde yok ben üzülmem kırılmam kimse beni kıramaz
Onu unutmazsam bana zarar ne malum olumlu olup olmayacagi haksız miyim
Ve unutuyorum da yapabiliyorum bunu
Hicbirsey benden daha önemli değil ki ben kendimi bir insan için uzemem. unuturum
Siz bilirsiniz 🤷🏻♀️
Emin ol sımsıkı baglanmak işe yarasa kız bana gelirdi zaten demek ki öyle değil işte o kadar da bağlanmamak gerekiyor
Yani donerse okeyim ama dönmezse umrumda olmayacak maalesef
İnşallah döner o zaman ne diyeyim 🙈🙈
Ama o evlenene kadar ben peşinde olacağım ayrilirsa isterse olur
Takipten çıkmakta çok doğru yaptım umarım işe yarar zaten mesajını acinca hatamı anlatacagim
Sapık mısın
Off bir kerede soruya cevap gelse
Benden uzak dur sevgilim var diyen kızı tavlama planı yapmak sağlıklı bi zihin değil sadece kızdan uzak dur tamam mı
Ya söz verdim kıza sana yaklasmayacam diye daha ne diyim
soruyu cevaplar misin yaw