İlişkilerde samimiyetin bir ölçüsü olmalı mıdır?

Evet başlarda olmalıdır tabi ki de ama ilerleyen dönemlerde tabi ki de iki yabancı gibi olunmaz.. ben sevgilime karşı her zaman açık ve dürüst olurdum.. tanışma aşamasında mesafe ve samimiyetin dozu olmalı
Olmalı mıdır? Bence negatifi çağrıştıran bir cümle. İlişkide samimiyetin ölçüsü karşılıklı yetistirilme, büyüme, kültür ve kişisel gelisimle doğru orantılı olan doğal bir doguskandır diye düşünüyorum. Yani siz ilişkinizde mesafe koymazsanız belli edersiniz değil mi? Aynı sey karşı taraf için de geçerlidir! Zaten buradaki uyumsuzluklar terazinin dengesini bozar gibi geliyor bana :)
Cevap
8Cevap
Insan ilişkilerinde de aynı şey geçerli benim için
Bende böyleyim resmiyet iyidir 🤪
Devlet dairesiyle yazışıyor gibi olurlar yahu jsj
Herkes yerini bilir. Rica emire dönmez
Onu bunu bilmem de bu edilen teşekküre rica ederim yerine önemli değil demek iyice can sıkıcı oldu, Türkçeyi İngilizceleştiriyoruz :) no problem der gibi. Rica etmenin güzelliği bitti yerine önemli değil çıktı, tabiki önemli değil çok büyük bir iş yapmıyorsun ki önemi olsun 😅
Sen çok yaşa, ben de özür dilerim olarak okudum. 😄
Hep birlikte :) umarım görüşüme de katılıyorsundur
Kesinlikle katılıyorum, rica etmenin bir ağırlığı var. Önemli değil ne lütfeder gibi 🙄
Aşırı samimiyet veya ilgi boğar tabii. Aynı şekilde tersi de yanlıştır. Şu hayatta bildiğim şey herşeyin ölçüsünce olmasıdır
Elbette olmalı ya zaten sen ne düşündüğümü biliyon da nerde benim cNım arkadaşım ben arkadaşımı özledim atooo 😃
Bence biraz samimiyet lazım ama biraz da ölçü gerekir. Ama eğer o kişiyle iliskideysen biraz rahat olmak lazım.
Var tabii ki. Biraz samimi olsan aileni soracak insanlar var
Samimiyet ile lavobali olmak aynı şey değil.
her şey kararında olmalı ne aşırı samimiyet ne de samiyetsizlik
bence suistimal edilme şüphesi zorlama bir ilişki yürütüldüğü anlamına geliyor.
içim şişer benim böyle ya ne bu kamu dairesinde çalışan iki kişi gibi dialoglar
Seviye korunmaz sınırlar aşılırsa lilesi erkeklerin ilişkisine döner. 'El ense g*te parmak' misali
Bence olmalı kırıcı veya aşalayıcı olmamalı bu samimiyet
Eşte olsa sınırı korumak gerekir.
Özür mi dilemiş , niye özür dilemiş
Gelişi güzel olmalı
Yiiooo, niye olsun sınırsız olmalı
Bu ilişki mi şimdi xd
Kesinlikle evet
hayır, içimden geldiği gibi..
En İyi Cevap