Yeni sevgilimi anneme nasıl diyeceğim?

Merhaba arkadaşlar direkt konuya giriş yapıcam bundan 4 ay önce bi ilişkim vardı ve bitti eski çıktığım çocuk annemle tanıştı ailemdeki çoğu herkes biliyor babam hariç. Eski ilişkim bittikten sonra ben başka biriyle çıkmaya başladım ama annem hala eski ilişkimin devam ettiğini sanıyor ayrıldığımı söyleyemedim çocuğu çok sevdiği için. Her dışarı çıktığımda eski sevgilimle olduğumu sanıyor ama halbuki yeni sevgilimle buluşuyorum annemde bu durumdan şüpheleniyor. Geçen gün yeni sevgilimle olan fotoğrafımı gördü. Eski konuştuğumdu silerken gördün dedim pek inanmadı. Bugün de şüphesi arttı telefonuna bakıcam bişeyi silme dedi normalde annem böyle birisi değil ama benden şüphelendi. Öncelikle bitmiş ilişkimi nasıl açıklıcam bilmiyorum yeni sevgilimi nasıl anltıcam bilmiyorum. Çünkü annem böyle konularda çok hassas katı birazcıkta çekiniyorum demekten. Hakkımda yanlış düşünürse napıcam bilmiyorum. Üniversiteye de yeni geçtim 20 yaşındayım. Okullar açılınca her şeyi anlatacaktım ama anneme yalan söylemekten çok yoruldum ya yeni ilişkimi kabul etmezse napıcam bilmiyorum. Çocuğun dış görünüşüne bakarak ayrıl derse diye korkuyorum. Bu arada çocuğun ailesindeki herkes beni biliyor ilişkimde 2 buçuk aylık
Yeni sevgilimi anneme nasıl diyeceğim?