Esinizin ailesiyle problemleri nasil cözdunuz. Dimdik durmak gerekiyormus herzaman ve kimseden asla bisey istemiceksin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En başından çizgilerini net olarak çiz ve asla taviz verme
Öyle yapiyorym. Genel olarak saygili guleryuzlu olmaya calisiyorum ama surekli bi Araya gelmemeye calisiyorum. Hemen iki gulunce kv nin yuzune yuz buluyor daha fazlasini istiyo
Problem yaşıyorsun galiba
Yani hep benden bir beklenti icerisindeler. Halvuki kendileride bana özel bisey yapmazlar.
Vaktin var mı kanks
Harika tespitler. Bide sen bile çok ısınsan sevsen mesafe belli bir mesafe her daim şart
Yani az ve öz. Ben hep saygili vs oldum ama dip dibe öylr ic ice iliskiler bana göre olmadigi icin biraz uzak duruyorum acikcasi. Esimin ailesi mesafe nedir pek bilmiyolar. Bilemiyolar nerde durucaklarini. Ben kendim 2-3 hsftada bir görusuyorum daha fazlasi zaten bunaltiyo ve benimde bi hayatim var. Gittigimde arada bi kek falan yapip elimden geldigi kafar saygili seviyeli olmaya calisiyorum. Ha sureklde bisey göturmutorym cunku elleri bol degil bana karsi. Uzun zamandir nisanlilik vs tanisalar bile cay sevmedigmk bile bile hala sorarlar cayi. Önemsemezler beni pek. Hep gelin olarak ben onlara uyucam. Öyle oluncada az ve öz kusmeden daha iyi oluyo
En güzeli , gerçekten harika bir olgunluk görüyorum sende maşaallah
Tesekurler. En cok idare ettiklerimiz en az tahammul ettigmiz insanlar oluyoda maksat gecinmek. Mesela ilk aylar istemedigim zaman görusme gibi seyleri biraktim. Mecburiyet gerektiren herseyden kismen uzaklastim. Her hadta cümbür cümbür es ailesiyle kalabalik görusmek kadar az vaktim yok. Ama iste insanlar parmagini veriuosun daha fazlasini istiyolar.
İsteselerde sen gayet güzel çözmüşsün gereğini yapıyorsunda az bir zahmetide oluyor ama ara bozuk olmasından iyidir. Hiç bir zaman samimiyete aldanıpta gevşeme soğukta kalma mesafe mesafe
Haklisiniz görustugumde iyi olmaya calisiyorum kv ye falan zaten her kafami gördugunde 1 hafta veya 2 hafta olsun görusmeyeli, sucluluk hissettirir. ya da hemen baslar arada gel ya da ben geliyim diye. Brnde evime fazla kimseyi cagirmam. Zaten calisiyorum. Esimin kardesleriyle pek iyi degilim bizden buyukler. Kendileritle dahada mesageliyim. Kirdilar beni bazi konularda.
Ben seni kırdıklarını ilk yazdığında hissettim zaten, şimdide senden duydum naif ince ruhlu bir hanımefendisiniz belli o yüzden düşmanda olmadan aralıklı görüşün yoksa diğer türlüde üzerler sizi. Halbuki senin gibi kadınlara biraz iyi sözle hem kendilerini hemde oğullarını mutlu edebilirler. Gerçi ben eşini mıtlu ettiğine inanıyorum nedense iç güdüsel sanırım öyle hissettim
Tesekurler gercekten insan sarrafisiniz ve cok kibarsiniz. Sükurler olsunki esim iyi ve mutluyum. Dedigniz gibi öyle küsmeden mesafe gayet yeterli. Ömur boyu yuz yuze bakilicak
Evet aynen bide şunu emninim biliyorsun ama yinede deyim eşinin ailesiyle küslük eşinle ilişkine eninde sonunda zarar verir. En kötü şartlarda düğün bayram eliniz ayağınıza dolaşır o yüzden tatlı bir mesafe hoş görü bu şekilde çözmelisin. İltifatin için teşekkür ederim. Anaç ve kadın yönünüz eşinize karşı iyiliğiniz her halinizden belli uyumlu yumuşak huylu bir kadınsınız
Öyle ztn ilk aylar cok yogun tartisma yasadik esimle bu konular yuzunden ama oda beni anladi zamanla bende onu. Orta yol bulduk. Dedim ben nasil aileme bazen yalniz gidiyorum ve kimse seni zorlamiyo falan sende istedigin zaman gidebilirsin diye. Bide Annesi nezaman onda ya da bi yerde olsak ben mutfaga falan gittigimde esimin yanina oturuyo benim yerimi alip cok kil oluyorum. Öyle elbette. Kardesleriyle cok az bi araya Geliyorum pek sohbetleri biseyleri belli degil o soguk ortami hissediyorum onlarla oyuzdrn bi Araya gelmemeue calisiyotum. Bilmiyorum evlimisiniz ama sizin aydin dusuncelerinize denk gelicek insan cok sansli
Teşekkür ederim ben de senin bu inceliğine hayran kaldım , uyumlu anlayışlı dinlemeyi bilen. Eşimde kendini şanalı hisseder ama herkes kendini nekadar şanalı bulur o biraz tartışılır. Senin onların hareketlerine karşı tavırların ve cevapların bile çok naif. Evlilik ve bu aile konularında cidden konuşabilecek bir insansın. Yaşınızı bilmiyorum ama çok güzel olgunlaştırmışsınız kendinizi. Nezaman dertleşmek sorunları paylaşmak istersen yardımcı olmaya çalışırım elbette benimde soracağım seyler olur ☺️
Cok tesekur ederim Allah sizden razi olsun. Sizde öyle. Kendinize cok dikkat edin
Sizde dikkat edin Allah sizden de razı olsun. Rica ederim